Inlägg av Den Maskerade Daskaren

Inlägg som Den Maskerade Daskaren har skrivit i forumet

En tyst minut för alla Bethesda-fans på PlayStation. 🌷

Härligt.
Nöjd bara vi slipper sci-fi med jetpacks och skeva fantasivapen.

Var längesen jag blev så mindblowad av ett spel som detta. Jag navigerade runt lite städer där jag bor enbart genom att följa motorvägar och andra objekt man känner igen, samt kika på mitt eget hus.

Känns verkligen som detta spelet tagit oss till nästa generation med alla de här live-detaljerna som vädret, andra spelare samt IRL flygplan man stöter på.

Grafiken, behöver man ens nämna det? Och vi tyckte Crysis var fotorealistiskt...

Ska jag klaga på något är det väl att de missat en stor chans till att göra spelet till kanske bästa simulatorn genom tiderna genom att lägga till uppdrag som att frakta gods, bygga ett flygimperium, räddningsuppdrag till sjöss, släcka bränder och liknande uppdrag. Men det är nog att be om för mycket, men jag dreglar över tanken.

Helt otroligt vad folket på Osobo har åstadkommit här.

Skrivet av dTexN:

Alltså detta var det sjukaste, har ni någonsin undrat hur något ser ut från skyn, flyg dit! Jag har flugit i en timme och hittat huset jag sitter i just nu, huset jag är uppväxt i, och ställen därimellan. Väldigt lustigt, att få testa detta i en månad för 10kr är ett kap! 😁

Konstigt min hemstad finns inte ens med, bor du i New York? Kommer förövrigt inte ens förbi fösta träningen, den fastnar efter jag kollat höger vänster som objetive.

Varför bara 60fps limit och inte 120/144?

Tog Pre-Load på Game Pass men verkar bara gått några sekunder tills den blev klar, nu står det att spelet ej släppts än. Knappast att jag drog hem 150gb på 10 sek?

Bra videos

Har själv hållt på några år men bränner mig oftast på de misstag du nämner, speltorsken i mig vill pricka botten och hitta de där "aktieraketerna" bara. Slutar oftast med förlust, tycker man borde förstått det redan från början. Hade man kunnat "gejma systemet" hade väl smartare folk än mig stittandes på jobbtoan med Avanza listat ut det. Sen satt man som en junkie hela dagarna och uppdaterade portföljen.

Det som hjälpte för mig var att läsa olika böcker om sparande, hur viktigt det är med långsiktighet, och hur svårt det är att att som vanlig döende slå index.

Idag har jag gjort som så att jag tagit bort alla appar på mobilen, vill inte veta kurser eller något för det triggar mig, utan jag sätter mig en gång i månaden vid datorn och köper mestadels Investor, kanske lite Swedbank sen stänger jag ner det. Funkar bra för mig och jag tänker inte på det

Ska fortsätta kolla dina klipp, väldigt lätta att förstå

Nej, har försökt spela klart CS sen 1999.

Skräll. Men förstår dom, varför lägga onödiga resurser på ett vinnande koncept sett ur företagsverksamhetsvinkel. Folk köper ju skiten år efter år endå.

El Presidenteeee

Skrivet av eld:

Jo, många lider av depression på grund av omständigheter och träning samt kost är generellt bra för att få folk att må bättre.

Men depression på grund av kemisk obalans i hjärnan bör liknas vid cancer, man kan inte träna eller äta bort något sådant. Men just därför fokus att på att söka hjälp.

Nej så är det förstås, men fler bör komplettera professionell hjälp och medicinering med kost och träning.

Synd att psykiska sjukdomar ej kan mätas och testas som fysiska. Väldigt tabubelagt.

Skrivet av Jonny Myrén:

Otroligt tråkigt, inte minst på grund av omständigheterna och hans låga ålder. Jag lider verkligen med familjen.

Frugan min har kämpat med, och till stor del besegrat, depression, och det är ett rent helvete. Det går att få tillbaka livsglädjen, men man måste verkligen söka hjälp och ta tag i saker som kost och träning.

Vill understryka det där med kost och träning, även om det inte är så kul att höra det när man är på djupdyk. Men klyschan stämmer!

Skrivet av miffot:

Hitman 2, planet coaster.

Vart sugen på Planet Coaster efter jag lirade Jurassic World Evolution. Ska man köpa det? Är det enbart sandbox eller story med?

War Thunder och Sekiro.

Paradox, Square Enix och From Software

Måste vara något med att han lurat bakom ryggen med andra platformar och vart oärlig mot Twitch på nått sätt. Han tittarsiffror har verkligen dalat och han kanske vill ha en pånyttfödelse.

Första 2-3 timmarna tyckte jag var horribla, var beredd att avinstallera. Endast massa dialog och scriptade uppdrag. Sen tyckte jag det blommade ut och blev ett av de bästa spelen jag spelat.

Känns så oerhört skönt att vara fri från FIFA. Spelade FUT slaviskt från 2010 till 2017.
Det har blivit kliché att säga varje ny release är en rooster update, men det är fan sant.

Senaste utgåvorna har inte gjort någonting överhuvudtaget för att föra serien framåt, zero. De ändrar lite knappar, lägger till nån liten mekanik (timed finishing, tar två minuter att programmera in säkert) och gör en trailer "NEW REVOLUTIONARY MECHANICS" bla bla

Ingenting har hänt med karriärläget på år, allt är likadant.

FIFA serien har, som NBA 2K serien, blivit ett virtuellt kasino med lite sport i.

Det var nog det där Ping Pong spelet i thumbnail på nån apparat jag kopplade in i farmors gamla TV. Det medföljde 2st kontroller man hade två snurrhjul på.

Spelet dog för mig med den där mytiska minotauren. Det kanske låter löjligt, men det är av just denna anledning jag inte kan dra mig till att lira Warhammer-serien. Noll intresse för fantasy.