Inlägg av xzeros

Inlägg som xzeros har skrivit i forumet

Hade en del ströjobb efter värnplikten. Eventuellt någon uppsägning där, men inget jag kan minnas. Men klev in i bevakningsbranschen när jag var 21 och jobbat inom samma företag sedan dess.

Just bevakningsbranschen är väldigt tacksam och stabil. Skulle man bli uppsagd är det bara att ringa till ett konkurrerande bolag så har man jobb dagen efter, så länge du inte sketet i de blå skåpet ordentligt.
Under pandemin när folk blev permitterade fick vi mer att göra, för när fabriker och kontor står tomma vill man ha mer bevakning

Gillart! Blir bara mer och mer sugen, fast jag inte är en rpg-människa igentligen. Undrar om det var denna trailern Adam Savage fick bygga modellen till? Finns bara ett avsnitt ute på hans YT-kanal än så länge.

There will be a lot of bugs, men på ett bra sätt 😁

Skrivet av Fulci:

Jag tror det kan fungera bra, ett slags mönsterminne. På PC blir det väl F1-F4 + 1-4 om man vill växla.

På PC bytar du mellan dina spells med scrollhjulet på musen vilket är smidigt. Men ja, annars hade det varit gött med 6:4 för att kunna ha 2 dedikerade rader för tools.

Märkte dock att man kan skippa wingardium leviosa helt igenom att kasta accio och fortsätta hålla in tangenten. Då går man automatiskt över till WL och kan manipulera objekt.

Skrivet av Zalcore:

Det är om 12h ish.

EDIT: Kan ju vara lite mer ifall man ska lira på Steam då dom generellt sett låser upp vid 17:00.

Enligt utvecklarna själva är release 10:00 PMT, dvs 19:00 svensk tid.

Twitter

Skrivet av Force:

Inte bör förboka*

(Precis som alla andra spel)

Jag ser det så här; jag kommer till 110% köpa det dag ett oavsett hur recensionerna ser ut. Jag gillar HP-universumet för mycket för att göra något annat efter att ha sett filmerna och läst/lyssnat på böckerna ett flertal gånger.

Då kan jag lika gärna förboka. Det passar mig dessutom ganska bra att få tillgång 72h tidigare eftersom jag har 5 arbetsnätter i rad med start på releasedagen.

Jag har kört ca 10h MP sedan i söndags utan att stöta på några buggar eller crashat, på pc. Eller jo, den enda buggen eller "feature" jag stött på är att min valda karaktär inte är den som visas i lobbyn, men det påverkar ju inget.

Dock besviken på mp-gameplay. Gillar inte att man dragit ner på tempot. För mig har cod alltid varit synonymt med högt tempo och snabb reaktionsförmåga, och då är jag en gubbe i sammanhanget så det bör ligga mig i fatet. Nu känns det segt.

Får hoppas dom släpper HC så fort som möjligt, annars känns det som bortkastade pengar tyvärr.

Edit: Läste precis att DMZ och Tier 1 aka Hardcore kommer med season 1 den 16 nov. Bara att hålla ut då

Den ska man lätt plocka upp. Orginalet är ett kärt minne.

Remaken lämnade en lätt bitter eftersmak, när det kändes som om inte ens halva storyn från orginalet följt med.

Så länge gammle-Calle spelar Shepard blir det bra!

Skrivet av hemskeuffe:

Red dead redemption 1 & 2! Far away med José Gonzales och Unshaken med D'Angelo frambringar så mycket känslor så det är stört.

RDR2 ost och Mass Effect ost slår det mesta annat med hästlängder imho.

RDR2 lyssnar man igenom ett antal gånger om året på Spotify. Finns nog inte ett enda spår som inte ger mig rysningar av välbehag.

Dom kan kalla det för ..."Epicentrum"....

Skrivet av WonderBoy:

Mandelkubbegubbar unite!

Du har min kubb!

Skrivet av Nomman:

Tack, det bådar gott för mig då jag sitter med i7-8700 och ett 2070. Dessutom bortrest ett tiotal dagar till så det hinner komma någon patch till innan jag får starta upp spelet.

Köpte till ps4:an, men lade ner efter 7-8 timmar då jag inte kunde sikta för fem öre. Hade ändå sänkt till lättaste svårighetsgraden och maxat all hjälp, men kunde inte ta mig förbi sista "grottan".

Har inte haft några problem alls, varken stuttering eller crashar.

i7-8700k, Strix 2070OC och 32GB ram @ 1440, ligger på en 45 fps men har medvetet lagt mig under 60fps till förmån för lite extra ögongodis.

Hade ett gammalt rubberdome för men när The Division släpptes uppgrderade jag till ett Corsair Strafe RGB med Cherry MX Silent brytare och har inte ångrat mig alls.

Skulle jag byta skulle det bli till något motsvarande fast TKL.

Leeenny!! 😂

Kört igenom alla kapitel och ett antal timmar free-roam.. Skulle gissa att jag landat runt 100h.
Överlägset det singelplayerspel jag lagt mest tid på.

Skrivet av Cyberz:

Tröttnade rätt fort på det.
Framför allt för den sjukt dåliga gameplay på ps4.

Vad är det som är så sjukt dåligt med gameplay på PS4? Är det inte samma som på xbox?

Jag kör på orginal PS4 och förutom små drops i fpsen första 2-3 sekunderna när jag ridit in i Valentine eller Saint Denis har jag inte märkt av några problem.

Skrivet av Mortac:

Hur som så är ju "Granen som aldrig barrar" en nationshjälte i dag.

Jag ska erkänna att när det kommer till svenska landslaget är jag så medgångssupporter det bara går att bli, men när det kommer till klubbfotboll är jag så rödblå det går att bli, på gott och ont.

Därför känns det extra bra när Granen nu äntligen får den kärlek han förtjänar av hela landet, det som vi som sett honom på Olympia vetat om hela tiden. Och nu kommer han hem!

4/10 Korrekta svar!
Du spelar skräckspel med ombyte nära till hands.

Oh yes, första bilden är just anledningen till att jag inte spelar skräckspel.. Som 11-åring satt jag och polaren och skulle spela RE, som vi lånat av hans storebror. Vi kom till precis det ögonblicket, sen slängde vi båda oss efter power-knappen :s Klarar för fan inte ens av Tomb Raider 2 utan att behöva byta underkläder.

@Arcadia: 8/10 utan att ha spelat en minut :S

Har ni tråkigt, slå på undertexterna...