Inlägg av anon_109177

Inlägg som anon_109177 har skrivit i forumet

Anthem med Greta Van Fleet spelas ruskigt mycket hos mig just nu.

Skrivet av Nemo:

@BassemedB:
@Mortaigne:

Jag såg att jag också hade 3/4 i Robberies.

Kom på att jag inte rånat handlaren i Strawberry ännu så jag red dit och rånade stället och länsade även hans hemliga ställe. Det gjorde dock ingen skillnad, jag hade fortfarande 3/4.

Efter det stack jag iväg till Riggs Station. Tänkte att jag skulle testa att råna ett tåg.

När jag nästan var framme vid stationen så hörde jag ett tåg på väg österut. Jag red ikapp tåget och lyckades stanna det strax före Rhodes. Jag rånade passagerarna och länsade alla skåp och lådor jag kunde se inklusive ett par kassavalv. Det uppstod samtidigt en eldstrid med vakterna som eskalerade snabbt och när jag stack därifrån så hade jag en bounty på $800.

Jag kollade sedan upp Robberies igen och nu stod det att den var klar dvs 4/4. Sweet! Så jag hade bara tågrånet kvar och nu var det också fixat.

Gjorde samma sak och det stämde, verkar vara tågrånet som saknades. Tack för hjälpen!

Skrivet av Nemo:

@BassemedB:
@Mortaigne:

Jag kollade runt lite och det verkar som att det är shop robbery som inte alltid registreras.
De här varianterna har visst funkat för en del spelare så att de fått 4/4:

Råna doktorns shop i Valentine.

Walk to the back room, you'll find a steel door and they won't let you in. Go back to the main room, take your weapon out and aim at the doctor, you will get a prompt to press Up on the D-Pad to get him to take you to the backdoor. Once its open, go in and kill everyone and you should get credit for it.

Råna General Store i Strawberry.

Go to Strawberry General Store, peek into the basement window facing the main street to spot the secret room. Then just head back into the store and make the shop owner show you the room. No need to kill anyone.

Det borde även funka att råna Gunsmith i Rhodes.

Man måste ta sig ned i källaren och rädda snubben som är fången där. Men man får inte vänta för länge, annars dör han.

Jag har faktiskt gjort alla de rånen, så kan inte vara det heller...

Vet inte om någon annan har upplevt samma sak, men har klarat samtliga kapitel och epiloger, men har fortfarande bara fått 3/4 Robbery Types avklarade. Någon som vet om det är en del som inte tillgodoräknas i uppdragen?

Edit : Har gjort personrån och butiksrån i efterhand, men verkar inte vara någon av dessa som saknas.

Så jäkla sjukt.

Så barnsliga alla är så fort det skrivs en nyhet om att Pewdiepie spelar/gör någonting. Är det så konstigt att det skrivs om honom, han är svensk och störst på Youtube. Räcker det med anledningar?

Jag är inget stort fan, men kan absolut tycka videos kan vara underhållande. Jag kan absolut ta att folk gnäller, det är internet trots allt, men varenda eviga nyhet om honom ska det gnällas.

Snälla.

Skrivet av Gaara:

Något säger mig att FZ gillar denna kille, 3:e artikeln om honom på kort tid...

Ja jag vet att det är valfritt att klicka in ...men ändå:P

Eftersom han är störst på Youtube så är det rätt logiskt, hehe.

Bra val av honom, det är alldeles för mycket spam/promotion på de flesta sidorna idag.

Känns logiskt, spelet är för mig "färdigt", det fylls på med fler räder, men resten känns som det redan är gjort.

Ett nytt fräscht MMORPG ifrån Blizzard, och jag blir lycklig.

Köpte en PS4 förra veckan, och är som sagt lite tråkigt med att det fortfarande är så få spel. Men, jag var väl medveten om det redan innan, så jag var beredd att det skulle ta tid innan spel kommer.

Nu är det Last of Us som jag ivrigt väntar på!

Köpte nyligen en PS4, och eftersom utbudet just nu är rätt begränsat, så blir det nog tyvärr inte för mycket spel avklarade denna månad.

Avklarade :

  • Valiant Hearts - The Great War.

Intressant läsning, bra Thomas!

Är så jäkla sugen på en PS4, men kanske ska avvakta tills det trillar dit lite flera spel. Ni som har den, hur är den grafikmässigt mot de äldre konsolerna? Märks det en hel del?

Men herregud, det har ju blivit dementerat så pass många gånger, borde folk inte lära sig? Eftersom mer eller mindre alla ungdomar idag spelar något slags spel, så borde, med den logiken, majoriteten av dessa ha hamnat i slagsmål eller värre situationer. Kan med relativt stor säkerhet säga att det stämmer inte, inte alls.

Nej, det beror på en rad olika problem, men det bottnar inte i spel, verkligen inte.

Sjukt, kul dock! Tyvärr kommer jag nog inte återkomma till iallafall World of Warcraft igen, möjligtvis någon enstaka månad, men mer lär det nog, tyvärr, inte bli.

Är avundsjuk på er som fortfarande tycker det är så pass roligt som jag själv tyckte för några år sedan!

Rent grafiskt ser det riktigt mysigt ut, tråkigt att det inte var ett bra spel!

Bra!

Mina polare fick hem sitt BF4 igår, och de sade precis det, att det slutade fungera. Riktigt tråkigt, ärligt talat blev jag jäkligt förvånad, för jag personligen har aldrig haft några direkta problem med BF3 som jag köpte vid släppdatumet.

Hoppas det fungerar bra för mig när det landar i brevlådan...

Walking Dead, Broken Sword och Hearthstone kan jag tycka är intressant, varken GT6 eller det sista spelet, som jag ej kommer ihåg namnet på, känns särkilt intressant. Iallafall för mig själv.

Nu vet jag ju inte exakt hur det har sett ut, men känns som att Bethesda, med nöje, borde vilja ha den här killen, han är bevisligen duktig på det han gör, samt gillar deras spel.

Hann slå till, även jag fick det för 199 kr på CDON, klagar inte!