Inlägg av gewden

Inlägg som gewden har skrivit i forumet

1
Skrivet av robbis:

Jag har en liten fundering. Jag laddade hem det igår och började spela det och fick ett väldigt bra intryck utav det. Körde igenom tutorialen och gav mig in i casual pvp, vann 1 av 3 matcher. Men kollar man GoG.com så kostar spelet 30 dollar... vad är det man får då förrutom några kegs och bonus grejer? Varför skall jag betala 30 för ett f2p spel?

Singleplayer med kampanj måste du betala för. Vill du bara spela multiplayer är det f2p. Bara uppdatera befintliga gwent och köra på!

Rekommenderar ranked istället för casual eftersom casual inte har lika bra match making och du kommer möta folk som spelat väldigt mycket och har alla kort.

Är lite sugen på att på det här, kommer det någon recension?

Skrivet av Soulless:

Det ser ju...faktiskt roligare ut än jag trott.
Men vad händer med Gwent nu egentligen, skulle inte det göras om från grunden eller har de övergett det till förmån för detta?

Det här är resultatet av att det har gjorts om från grunden. Gwent ser ut så här just nu så kommande förändring är väldigt stor.

Utan tvekan det bästa sen vänd-tia.

Väldigt generös f2p-modell. Originellt om man jämför med övriga digitala kortspel.

Har spelat sen stängda betan började i oktober och har inte tröttnat än

Ni som inte gillar RNG borde pröva Gwent! https://www.playgwent.com

Det kommer snart ut i öppen beta, men just nu är det väldigt lätt att få tag i en nyckel till den stängda betan. Efter cirka 200 timmar kan jag säga att det är väldigt få matcher som avgörs av RNG.

Om man kollar reddit så verkar som många duktiga HS-spelare har börjat migrera till Gwent just pga att det är mer skill och mindre RNG.

Jag tycker podden är grym!

Jag gillar referensen till Ghost i artikeln

http://www.youtube.com/watch?v=_Mbxe33BYW8

Bra avsnitt!

Kan någon berätta var musiken som spelas vid 3:00 framåt kommer ifrån?

1