Inlägg av FZ_Elite

Inlägg som FZ_Elite har skrivit i forumet

1

Var inte vad jag hade hoppats på, men det här låter till och med bättre

Skulle gärnai framtiden se ett ww2, bad company 3, Framtid och framförallt ett nytt Vietnam

Den enda expansionen som jag faktiskt gillat av Dice var Bad Company 2:Vietnam. Den var som annorlunda och värd att uppgradera till. Till de resterande spelen anser jag att de endast varit tråkiga och onödiga. Dom hade gärna fått ingå i originalspelet

Det går inte ens att installera.. kommer alltid upp nå error när jag ska stänga av datorn. Den vill inte riktigt hämta uppdateringen av nån anledning. har ändå haft igång datorn i några dygn för att se om det händer något, men icke. Det står att windows 10 laddas ned i bakgrunden, men det har det gjort i några veckor nu. Det går inte ens att öppna för att se förloppet av nedladdningen.

När jag klickar på update i "Windows update" så laddar den bara, det är som att den fryst sig, har någon annan samma problem? har haft igång datorn flera timmar utan att något hänt.

För mig har inte uppdateringen dykt upp ännu, hur länge ska man behöva vänta?

Det blir nog bra dehär!

Men SNÄLLA... På många av er låter det som att grafiken i The Witcher 3 är skit. Jag äger själv spelet till PC och det är hur jävla fint som helst. Nu får ni fan ta å ge er. Dom allra flesta av er skulle inte ens ha tillräckligt med kraft för att maxa grafiken.

Fan för dom här i-landsproblemen

Första riktiga skärmdumpen från Star Wars: Battlefront!

Fan vad najs!

This is bullshit!

Skrivet av FZ_Elite:

Jag vill ha Comrose på F1, F2, F3 osv.. som det är i BF Vietnam (2004).

Jag vill ha Comrose på F1, F2, F3 osv.. som det är i BF Vietnam (2004).

Bra!

1