Artiklar av Nosnos

16

Nytt Ratchet & Clank släpps till Playstation 4

En hyllning till det första spelet med fräsig graffe och nya planeter samt uppvärmning inför den kommande filmen - se trailern!

3

Ratchet & Clank: Qforce

Att förändra utan att förvrida en djupt rotad serie är en förrädisk balansgång. Klarar radarparet Ratchet och Clank utmaningen – eller blir det platt fall för plattformsduon?

13

The Ratchet & Clank Trilogy

Efter Jak, Daxter, Ico, Sly, Lara och Kratos – för att bara nämna några – borde vi vara rejält mätta på högupplösta återutgivningar. Men visst finns det fortfarande en plats kvar i våra hjärtan för vapenfetischisterna Ratchet och Clank?

14

Bloodforge

Ett God of War till Xbox 360, med höga produktionsvärden och riktigt lågt pris. Det låter för bra för att vara sant. Och det är det.

24

Trials Evolution

Enkel spelmekanik tillsammans med djälvulsk utmaning kan vara en gjuten kombination, det visade finska Redlynx redan i Trials HD. I uppföljaren bevisar de också att en genomtänkt evolution kan skänka minst lika mycket spelglädje som en revolution.

17

Armored Core V

Dark Souls-skaparna gör annat än djävulskt svåra rollspel. Djävulskt svåra robotkrigsspel, till exempel. Men nya Armored Core är svårt på fel sätt.

16

Twisted Metal

Tio år har gått sedan David Jaffe senast förklarade krig mot bilismen. När nu Twisted Metal återvänder är mycket som förr. För mycket...?

12

Jak and Daxter Trilogy

Jak och Daxter är de senaste gamla spelhjältarna som ges ut igen i högupplöst skick. En gång i tiden var Naughty Dogs dynamiska Playstation 2-duo banbrytande, men hur klarar de sig i dag?

20

Alan Wake's American Nightmare

Alan flyr till Arizona och möter samma fiender på samma bistra humör. Mardrömmen fortsätter, men den är betydligt mindre skrämmande än sist.

75

Syndicate

Vi visste att Starbreeze sket i Bullfrog-arvet, att de vågade förvandla Molyneux 90-talsklassiker till en modern shooter. Vad vi inte visste var att ny-Syndicate skulle bli så bra att kloka olyckskorpar gör bäst i att göra avbön.

21

I Am Alive

Överlevnadsinstinkten jobbar dubbelskift i Ubisofts raserade framtid. Vi har testat det svårt försenade I Am Alive och kan konstatera att utvecklarna är något stort på spåren.

34

Soulcalibur V

Med små men viktiga skillnader visar Soulcalibur V att det inte alltid behövs en revolution för att föra en spelserie framåt.

18

Rayman Origins

Efter sju hafsverk och åtta bedrövelser ställer Ubisoft saker tillrätta, med ett av de bästa plattformsspelen det här århundradet.

14

Ratchet & Clank: All 4 One

Klyschan delad glädje är dubbel glädje har gett co-op ett rejält uppsving det senaste året så när de sköna typerna i Ratchet & Clank-serien gör gemensam sak borde succén vara ett faktum.

64

Dark Souls

Demon's Souls var det överjävligaste spelet på denna sida sekelskiftet. Uppföljaren är ännu värre och vi kan inte göra annat än älska den.

9

Yakuza 4

Kiryu Kazuma är tillbaka för ännu en holmgång i den japanska under världen. Den här gången är han emellertid inte ensam utan delar äran med tre nya huvudrollsinnehavare. För många kockar ger en dålig soppa? Inte i det här fallet.

2

Nexuiz plåtat