Inlägg av Lasrod

Inlägg som Lasrod har skrivit i forumet

Skrivet av GustavA:

Tror inte jag vill flyga mer. Tar tåget istället.

Är tåg säkrare än flyg?

Om de bara hade släppt spelet som Early Access (vilket det uppenbarligen är) när det släpptes förra året så hade de haft ett betydligt bättre mottagande.

Oh no! Min favorit LeChuck åkte ut... Kom långt i alla fall!

I en undersökning hos FZ communityt så utger 100% av de tillfrågade en snitt-oro på 7 av 10 gällande hur oroliga de är över live service spelens framtid.

Spelet återspeglar orginalet väl men med en twist som utvecklar storyn på ett sätt som skapar lite osäkerhet för oss spelare om vad som faktiskt kommer hända. Hittills har de gjort det väldigt bra och det är inte några enorma ändringar i hur huvudstoryn utspelar sig. Jag personligen tycker inte det påverkar markant men kan förstå att vissa ogillar denna muktiverse variation av originalet och hellre sett en uppföljare som är narmar orginalet men med viss utveckling. Oavsett så är spelet riktig bra.

Bowser vs LeChuck hade ju varit grymt

Speltorka år 2028-2030?

Skrivet av Shimo:

Och utvecklingstiden för dessa spel går mot "AaaaAAAAaaaAaAAAaaaaAAAAAAAAA!" xD

Skäckspel med andra ord

Skrivet av robbis:

Asså detta var ju en gammal nyhet igen...

Nej, detta är något som kom upp på tal för endast för 4-5 dagar sedan. Men vist kanske det varit på tal tidigare då många spelbolag lagt ned i Ryssland senaste två åren.

Google borde ta bort betyg från alla spel och appar som fuskar med betyg för mobiler. Det är i princip standard med spel på telefon att de frågar i appen vilket betyg man ger spelet och väljer man 5/5 så kommer man till Google play där man kan ange riktigt betyg medans om man ger ett lågt betyg så fortsätter bara spelet. Därav är väldigt många spel och appar med felaktiga betyg på mobila plattformar.

Skrivet av SunShine:

Det började som en femma för mig men nu efter snart 70 timmar så är det nog mer en fyra eller 3.
Det blir jäkligt repetitivt med tiden alltså.

Fokuserar man mestadels på att ta sig igenom kampanjen blir det nog roligare men jag har lite OSD issues o försöker 100% allt och då börjar detta spelet falla isär för mig.

Jag har tycker de lyckas riktigt bra med variation jämfört med andra open world spel. Här kan man i princip välja mellan ett 20-tal olika typer av spel i ett och samma spel. Det är sällan man ser sådan bred variation. Jag har också gjort det mesta (fortfarande mycket kvar) men har oftast kännt att det finns val att göra något annat i spelet om man känner att man vill ta en pause från det man sysslar med.

Ett spel helt i min smak. Kan inte bli bättre och imponerande hur stort och hur mycket det finns att göra i spelet. Lagt runt 120 timmar hittills och känner inte att jag är klar än på ett tag.

Det Känns inte som att streaming av spel har slagit igenom och ser inte att det kommer ske inom närmsta tiden. Känns ju väldigt dumt att sluta med konsoller om ersättaren till det inte är bättre etablerad. Jag tror vi kommer fortsätta se konsoller från Sony, Microsoft och Nintendo ett bra tag till.

Skrivet av Sebastian Lind:

Häftigt! Är lite nyfiken, jobbar du i Japan och hur funkar det då ifall du inte kan språket?

Företaget jag jobbar på har engelska som huvudspråk. Vissa möten sker med hjälp av översättare. Vardagen går bra med Google translate.

Varit i Japan många gånger och tog beslutet att flytta hit till Japan för två år sedan. Japan är väldigt trevligt men lite svårt är det såklart ibland när jag (fortfarande) inte kan språket.

Skulle starkt rekommendera alla att besöka landet någon gång.

Famitsu är kanske inte att lita på, det handlar mer om marknadsföring skulle jag tro. Andra betyg från Famitsu:

Bättre betyg än Rise of Ronan:
Death Stranding (40/40)
Final Fantasy XIII (39/40)
Final Fantasy XIII-2 (40/40)
JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle (40/40)
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 (39/40)
Resident Evil 6 (39/40)

Sämre betyg än Rise of Ronan :
Nioh(36/40)
Nioh 2 (36/40)

Skrivet av Nimin:

Queens blood är helt klart halvkul. Vilket är bra betyg för ett kortspel i min värld.

Andra halvan av kul får man av resten av spelet.

Skrivet av John7612:

Väntar med det här till PS5 Pro släpps. vill spela det i 60 FPS

Jag är lite inne på samma tanke. Detta spel kanske är bäst att vänta med om man vill spela på konsoll. Dock är det ju inte säkert det når 60fps även på en något förbättrad konsol.

Skrivet av kebbe:

Hur är levnadsstandarden i Japan när ingångslönen ligger på 21k? Skulle aldrig slava heltid för den lönen.

Det kan vara lite missvisande att jämföra rakt av. I Japan är det extremt vanligt med ca 6 månadslöner i bonus per år (eller 3 månader 2ggr per år). Om Capcom har bonus, vilket är troligt, så är den faktiska grundlönen betydligt högre av vad som framkommer i deras information här.

Vågar man läsa artikeln eller innehåller den spoilers?