Inlägg av cinderella

Inlägg som cinderella har skrivit i forumet

Jag gör ett undantag för er då. Och ni måste förstå att många surfar med mobiler i dag Och då måste reklamen anpassas för mindre skärmar. Tack!

Glad att det fortfarande släpps såna här spel Ska köpas direkt!

Äntligen ett spel värt att köpa.

Skrivet av Zpiritual:
Skrivet av Tpiom:

FZ... Ni borde kolla in denna sida:
http://www.lucasarts.com/company/vip/lec_styleguide.html
...och kolla hur man skriver företagets namn.

Vad yrar du om? Lucasarts är ett ord och skrivs då "Lucasarts" inte något annat. Precis som "iPhone" skrivs Iphone...

Lucasarts är ett namn och inget ord. Det är skillnad.

YES! Äntligen!

Skrivet av Aresz:
Skrivet av Tompa:
Skrivet av Karelazi:
Skrivet av Aresz:

Spännande ändå, ska man i framtiden som gamer "tvingas" byta OS och köra något helt nytt? Känner att det både vore väldigt nice samt väldigt krångligt.

Dom distros som är menade för desktops/laptops är faktiskt väldigt enkla att installera och använda, skulle nog säga att dom t.o.m. är enklare att använda än Windows.

Delvis, skulle jag säga. Jag är ganska novis på Linux, har snabbtestat en del distar genom åren och har mest erfarenhet av Ubuntu, där jag kört den senaste versionen ett tag. Vissa saker är enklare än i Windows, t.ex. programbiblioteket där man enkelt kan läsa om och testa sig fram. Men saker utanför det kan bli rätt bökiga, t.ex. att installera Spotify - enkelt när man väl läst sig till hur man gör, men det krävs en del jobb för att hitta dit . Vet man ingenting om Linux blir det rätt stökigt att börja mecka med terminalen, krävs nästan steg-för-steg-guider. Där är Windows med sina .exe-installerare överlägset.

Precis det jag menar, inte aktuellt alls för gemen gamer, fjortis och farmor o farfar som vill facebooka o lira lite cod. För oss som varit med ett tag kan vi lösa allt med lite googling, och vi vet hur datorsystem fungerar och har meckat en del tidigare. Men vi är inte många i jämförelse med alla riktiga noobs där ute, och dom är också konsumenter som betalar för sig. Givetvis stannar dom vid Windows eller iOS.

"De" använder det OS'et som "vi" installerar/rekommenderar åt de.

Skrivet av RedEyeJoe:

Om det finns någon som gör en linux dist som är enkel att installera, administrera och använda kommer jag att gå över till den. Vill inte behöva sitta och skriva massa kommandon för att få ett program installerat eller internet att fungera...

Linux är dåligt för allmänheten just för att det är för komplext för de icke linux nerds som finns, och dom är många fler än de som orkar lära sig linux. Vänd på det och windows har en stark utmanare.

Har sagt detta i många år och hitills så finns det ingen dist som kan konkurera med windows vad det gäller hem-användning...

Du har fel. Ubuntu har vuxit till sig nu och är en värdig motståndare till windows/OSX. Jag har gått över till Ubuntu själv nu och enligt mig är den lättare att använda än win7 och då är jag ingen *nix nörd.

Bull shit!

Team17 är så korkade. Worms X kommer aldrig att bli bra så länge de envisas med det barnsliga utförandet & atmosfären. Worms var kallt, rått, brutalt och man kunde utföra precisions handlingar tack vare de vassa mätarna och siktet. I alla de efterföljande spelen har man haft ett bauta sikte med en kort skitflamma som mätare och när granater sprängs så låter det pjuff! Aaj! Min nagel gick av! Jag kommer....... hem! Fiis, oj då, en liten pjutt. Och var är allt blod?

CoD lever på patriotiska amerikaner. Senaste CoD spelen har varit värdelösa och ett sätt att mjölka ett varumärke.

Där ser man. Varför ska man köpa något som man aldrig får äga? Endast puckon och omedvetna köper Ubi-produkter.

Det här gillas skarpt och mycket creds till Valve för detta initiativ. Lycka till!

Bra argumenterat av koreanerna och jag håller med de i allt, utom det absurda straffet. Auktionshus, mmo-spel, abbonemang. Sånt hör inte hemma tillsammans med spel.

Vilka undanflykter Bioware kör med. Kan de inte bara säga som det är, att de gjorde tydligen inte ett så bra spel som de trodde de gjorde.

Köp, köp, köp! Det här spelet är värt att köpa.

Skrivet av Preed:
Skrivet av qun0:
Skrivet av Preed:

Vadå inte värt att utveckla till konsoller mer än 5 år gamla? Det betyder ju bara att dom har en större spelarbas och fungerar spelet på iOS grafikmässigt så lär det ju funka till 360 och ps3 också? Tycker han verkar prettig och dryg den där Blow.

Nä han är förnuftig och går motsatt riktning och dissar konsol för pc jämfört med andra företag som tar konsolen före sedan portar till pc och gör skit spel som knappt är spelbara

Att konsoller som är mer än 5 år gammal inte skall vara värda att arbeta på även om din mjukvara är fullt kompatibel med hårdvaran makes zero sense. Om inte kontrollerna är endast egentligen anpassningsbara till PC och iOS eller liknande.

Dagens konsoler är rent ut sagt skit. Jag förstår honom att han inte orkar bry sig om konsolerna. Samtidigt så mistar han pengar genom att inte släppa det på konsol.

Skrivet av DarkZide8:

Guys, var inte för elaka mot Grumbledock, han försökte bara vara lite rolig på FZs bekostnad men det slog nog lite fel.

Aaa!

Det här var trevliga nyheter, samtidigt som CPR och Witcher spelen förtjänar mycket mer. Jag vill inte låta som något fan, men det är spel/utvecklare som Witcher/CPR som jag fortfarande orkar bry mig om spelindustrin. Min respekt och mina pengar åt CPR.

Väntat! Demot var mediokert det med.

Skrivet av KatOne:

Kul med en random svensk i videon (Jonas Mattson). All kärlek till CD Projekt, ska helt klart köpa denna nyversion trots att jag köpt spelet innan. Jag vill kasta pengar på dem!

Samma här