Inlägg av Schluug

Inlägg som Schluug har skrivit i forumet

#CoverQuest #427

🟩⬛⬛⬛⬛ 🎉 1/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Jag äger en PS5 och en Switch och det är helt klart att Switchen skulle må bra av lite mer muskler. TOTK är fantastiskt vackert men visst så hade det varit en ännu bättre upplevelse med högre detaljrikedom och jämnare framerate.

PS5:an tycker jag är rätt kompetent fortfarande, visst den orkar inte med 60fps i 4k om man vill ha RT osv. påslaget men överlag är jag nöjd med prestandan.

Skrivet av noreason:

Avskyr verkligen Nintendo

Om det hade funnits fungerande emulatorer till Xbox eller PS5 så hade MS/Sony agerat på precis samma sätt.

Nu är det länge sedan Diablo 3 släpptes, men skulle säga att det är på samma nivå. Personligen är jag dock betydligt mer förlåtande då studion som utvecklar Last Epoch är betydligt mindre.

🔎 ZoomOut 2024-02-22: 🟥🟩⬛⬛⬛ 😎
https://zoomout.videoludid.com

Mysigt spel

Jag är taggad inför detta och tror att det kan bli riktigt bra med tiden.

Jag spelade igenom spelet i early access och det var väl helt okej. Rent grafiskt och gameplay-mässigt kändes det lite föråldrat, speciellt om man jämför med Diablo IV (som utöver grafik och spelkänsla är rätt dåligt) så det glädjer mig att de verkar göra rejäla förbättringar även grafiskt i 1.0 släppet.

🔎 ZoomOut 2024-02-20: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

Inte spelat det så mycket vad jag minns, men kartan styrde mig i rätt riktning.

🔎 ZoomOut 2024-02-01: 🟥🟥🟧🟧🟩 🥵
https://zoomout.videoludid.com

Svårt. För sista gissningen gick jag på hur grafiken såg ut och tyckte att det borde vara mellan ~95-00 och kunde utesluta en hel del titlar.

På pappret har jag för mig att jag fick 134 på Mensa-testet för många år sedan, men skulle nog inte klassa mig som intelligent. Jag är nog bara ganska bra på att lösa den typen av logiska pussel etc.

🔎 ZoomOut 2024-01-27: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

Märkligt jag knappt spelat det

🔎 ZoomOut 2024-01-24: 🟥🟥🟥🟥🟥 😭
https://zoomout.videoludid.com

Tack för tipset! Just Zelda 2 är nog det enda Zelda-spel jag inte kört färdigt. Det var lite för svårt för mig som pöjk tror jag, och lite för annorlunda för att tilltala mig.

🔎 ZoomOut 2024-01-03: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

Håller med, riktigt bra spel att köra med fru/man/sambo!

För min del är det nog ändå Diablo 4, men på ett dåligt sätt. Jag hade väldigt höga förväntningar som tyvärr inte ens var nära på att uppfyllas. Jag tror dock att det kommer bli bra om ett par år..

Jag testadet demot/betan och var inte övertygad då, men hoppas att de förbättrat spelet sen dess. Då jag älskar The Settlers (främst 2:an) så kommer jag nog köpa detta när det mognat till sig.

Jag tycker att det ser lovande ut, blir nog ett köp såvida det inte är för dyrt. Känns inte som ett "fullprisspel"?

🔎 ZoomOut 2023-12-13: 🟥🟩⬛⬛⬛ 😎
https://zoomout.videoludid.com

Skrivet av mrFluffy:

Men om man tar Path of Exiles som verkar vara extremfallet här, skulle vara intressant att veta hur stor del av spelarbasen som faktiskt gör egna builds mot hur många som bara kopierar något från internet. Skulle ju vara fantastiskt onödig utveckling av spelets djup om ingen använder sig av det.

Jag personligen ser inga problem med att en stor andel av spelarna kopierar "proffsens" builds. Så länge de flesta är nöjda och det finns något för alla att göra så är det väl bra. PoE ekosystem är ju till stor del beroende på att den stora massan förser de uppåt i kedjan med resurser som används för att crafta end-game saker i utbyte mot lite sämre/misslyckade saker som de i toppen inte vill ha osv.

I PoEs fall handlar det ju om att för utvecklarens del att locka till sig och behålla spelare under så lång tid som möjligt så att de köper supporter packs, kosmetiska saker etc. Om djupet och komplexiteten inte finns så tröttnar de mer seriösa spelarna och om spelet är för djupt men samtidigt inte finns någon livboj i from av build-guides så skrämmer man bort nya spelare..