Inlägg av HerrLarsson

Inlägg som HerrLarsson har skrivit i forumet

Nej vad tråkigt, men man hade det på känn.

Outcast originalet är ju helt fantastiskt, eller var iallafall när det kom. Helt klart top5 spelupplevelser för mej personligen.

ja varför inte, im in!

Kul att dom slängt in coop möjligheter, jag o grabben körde detta tillsammans men höll i samma kontroller sist. Inte helt smidigt men kul hade vi

Minns när jag fick Donkey Kong Country till SNES utav min syster 1994, stod 799:- på fodralet.

Riktigt bra, fick mej att känna samma känslor som jag gjorde i spelet första gången. Hjärtat bultade på rejält

Vet inte vad det var med Marlene, kändes lite off. (jag vet att det är röstskådespelaren från spelen) men hon kändes lite felcastad konstigt nog, petitess kanske men det var väl de enda jag inte riktigt gillade.

Gamepay mässigt är det väl inte särskilt imponerande än efter ca 2timmars spelande men har skrattat högt ett par ggr redan

Coolt, började köra detta igår på mobilen med en razer kishi controller, Funkade riktigt bra. Otroligt härlig musik och väldigt stor Journey känsla!

Skrivet av Johan Lorentzon:

Jag har första versionen av PS4an också, köpt på releasedagen. Så den har varit en rejäl trotjänare, men är fan rädd den ska brinna nu av allt för avancerade spel. Känns lite som att försöka få en gammling med rullator att springa maraton haha

Samma här, lät som ett jetplan när dottern spelade fortnite tom, Men gjorde slag i saken och öppnade upp den och blåste rent allt damm. STOR skillnad, som ny,typ

Skrivet av lonian:

Hur länge brukar ni palla att spela VR?

Jag lirade Half-life 2 VR idag med mycket åka bil och liknande. Spelade i en och en halv timme innan jag började känna mig trött i ögonen. Önskar man kunde hålla på hur länge som helst men det blir som så varmt i kroppen samtidigt.

Känner sällan av nån VR-Sjuka, men Bilåkandet och båtåkandet i HL2VR är hemskt. Rycker och har sej så det är ju inte gjort för VR riktigt Det går men är inte jätte behagligt.

Annars kan jag spela sålänge mitt ansikte orkar ha Headsetet på sej

Skrivet av Fiddi:

Skyrim med mods är riktigt bra, känns som ett renodlat VR-spel med HIGGS, PLANCK och VRIK moddarna. Ett av de bättre VR-spel jag provat.

Har kört FALLOUT 4VR och hade riktigt kul med det, blev sugen på Skyrim nu. Nån mer mod du rekommenderar innan man kör igång?

#GuessTheGame #151

🎮 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://GuessThe.Game/

Ja, riktigt sömnpiller. Inga nya spel alls förutom Behemoth, men ja. En liten teaser trailer bara. Riktigt tråkigt

Äntligen! Har man inte spelat detta i early access så är det ett måste att pröva nu. Finns på Gamepass

Jag kan rekommendera Mario Kart till Mobil, vi körde det mycket i sommar med barnen. Riktigt skojj att köra mot varandra

Skrivet av Molotov:

Ja, själva striderna är nog roligare än i Alyx när du säger det. I Alyx är det mer avvaktande fiender som håller sig på sin kant. Medans här är det mer pang på och flera fiender.
Det är nog för att alyx är kanske lite mer fokuserad på att man ska utforska och leta i omgivningen och att det ska vara "snällt" mot nybörjare.

Ska också försöka spela vidare, har fått det trångt i mitt spelutrymme pga ett rum i huset är pågående revonering och saker ställts där.
har så svårt att stå helt still när jag är inne i VR, slog i massa grejer när jag spelade sist 😅

Jo, man vill ju känna att man har gott om plats när man viftar runt VR. Finns ju inget mer immersionbreaking än när man drar näven rakt in i en vägg eller liknande, ont gör det också

På tal om att vifta så har dom fått till crowbaren riktigt bra, speciellt mot Manhacks. Riktigt go känsla att drämma till dom så dom dammar in i en vägg.

Har också kört några timmar half-life2 VR, så jäkla skojj! Kom precis förbi Ravenholm igårkväll och måste säga att vapenmekaniken och striderna är roligare än Alyx. Fick precis tag i "combine rifle" Riktigt go känsla att köra 2 hands Synd att vissa animationer saknas fortfarande och händerna på tex Magnumen.

Som Molotov säger så märker man verkligen hur lite spel har utvecklats förutom grafiken, allt finns ju här.

Det enda jag inte gillade var "båt banan" gillade inte den riktigt i originalet heller. Men fick lite illamående känsla, helt klart hanterbart men den rycker o har sej så det är svårt att undvika.

Riktigt sugen på att spela vidare

Fick tillgång till till Quest 2 betan utav Into The Radius i helgen, shit va bra de va! Väl optimerat och det såg ju bättre ut än på min pc Via VD (gtx1080)

Blev mycket "clenare" bild då det körs native på Questen. Riktigt imponerad, verkar inte var någon skillnad alls mellan denna och PC versionen vad jag upptäckt hittils.

Har dessutom släppts mycket updates till spelet sen iaf jag spelade det sist så det är nästan som ett helt nytt spel

Något att helt klart hålla utkik efter när de släpps skarpt.

Liten update!

Min dotter hittade en superbra fortnite kompis via @TheConsul, Kändes som dem klickade direkt, har spelat nu i ca 3 månader tillsammans. Stod och tjuvlyssnade första kvällen och kändes som dom känt varandra länge, Mycket roligt.

Men fler är givetvis välkomna, får köra en liten background check på @anon_332581 först bara

Skrivet av Molotov:

Mera Zombies.
Alpha Gameplay på kommande Propagation: Paradise Hotel
https://youtu.be/jJSqiGzj5C8

Fan,Kommer de finnas Coop? Vet inte om jag pallar spela detta själv 🙂

Skrivet av Hullken:

Ni som testat, är spelet roligt? Kan man spela det helt själv eller är det någon sorts påtvingad multiplayer?

Finns ju på gamepass så har man de är det ju smidigt o testa.

Jag tycker det är riktigt roligt men jag kör endast i multi, men det är välgjort och det finns en story att följa. Härlig grafik och stor upptäckarglädje med häftiga miljöer

Körde det för 2 år sen första ggn och det har hänt MYCKET sen dess.