Inlägg av reaver

Inlägg som reaver har skrivit i forumet

Får bli att leta rätt på Jack Sparrow-versionen

Skrivet av Sebastian Lind:

https://th.bing.com/th/id/R.372df1b98bef2c98154207fccf1e63cd?...

Peter Molyneux kan behöva ett nytt projekt! (you see this acorn? it can turn into a tree, promise!)

Spelvärldens största charlatan, med CliffyB som hans protegé

Är Bahnhof fortfarande dom som motsätter sig utlämmning av uppgifter allra mest? Telia lämnade ju ut till vem som helst förr i världen utan några frågor ställda, integritet och så lite statsmakt-övervakning som möjligt är viktigt för mig i alla fall, kan gott kosta några kronor extra.

Det kommer bli svårt i nästa del, Illusive man vs. Jokern.
Tycker verkligen om den skumma Illusive Man, lite G-Man över honom innan man visste allt för mycket.

Men Mark Hamill var lysande som Jokern i Batman spelen (och den animerade serien), så det blir svårt!

Skrivet av Molotov:

Var intresserad av Division spelen en gång i tiden, men blev aldrig av att man spelat nått av dom. Gissar att nått annat kom ivägen just då.

Det som kom ivägen är att du har för många VR-Spel att lira igenom min vän

"Get 3 Days Early Access" Alltid kul när idioter går på att pröjsa mer för att lira tre dagar tidigare...

Ett FPS med hyfsad story, rolig gameplay mekanik och några små pussel, typ Half-Life 2 i modern tappning hade sålt som smör (i alla fall hos mig)

Alkoholfri öl ibland när det passar till maten (Tycker inte starköl är så gott att dricka på lunchen t. ex.)
Varken äter eller dricker så mycket söta saker längre, när man slutat med det helt ett tag är det inte speciellt gott, läsk kunde gott varit 1/3 så söt så hade folk inte fördärvat sig med överdrivit sockerintag. Även light/zero läsk är alldeles för söt.

Star Citizen är verkligen intressant, jag hoppas som Walter att det blir ett bra spel. Men jag har en fråga till er som har lagt 1000 kronor eller mer på det här spelet, har ni spenderat liknande på något annat spel? Vad är det som gör just Star Citizen så speciellt?

Jag ser givetvis också fram emot det, och var jättehypad för några år sedan, men när man blivit äldre och livit ändrar sig så känns dessa ändlösa spel inte lika intressante längre - det känns som att man kommer missa en massa om man inte lirar ett par timmar varje dag.

Som sagt, inget hat utan bara en ärlig fråga.

Fan vad nice när vi har alla har chip i hjärnan, då blir stadsmaktens övergång till det totalitära så mycket smidigare! Och här har jag suttit och varit rädd för gammal hederlig massövervakning, helt i onödan!

Jag förstår dock vad detta kan innebära för personer som t. ex. är förlamade, och det är ju väldigt positivt. Men jag har ingen lust att chippa mig själv och ge mina tankar till företag/staten...

Sitter och kollar lite på counter-strike majorn, det är fantastiskt vad duktiga spelarna är och vilken motivation dom har. Jag hoppas att Sverige gör lite comeback på CS-scenen så småningom

Duke Nukem Forever på release dagen... Fyfan

På den tiden fanns det ingen refund funktion på steam, så för att inte ha kastat pengarna helt i sjön var man tvungen att spela detta jävla skitspel, i alla fall halvägs...

Jag röstade bland annat på The Darkness (vilket jag nog blir ensam om ) men även om det kanske inte är världens bästa spel så betyder det väldigt mycket för mig då det fick mig att tänka på annat i en svår tid i livet. Kanske det var därför jag blev så gripen av storyn dessutom

Skrivet av Ichinin:

Tycker det räcker med DVD kvalitet, kör med 3-4% sharpening påslaget i VLC player

wtf, man vill ju ha minst 1080p med hög bitrate som grund, skala upp dvd till 4k kan ju aldrig se bra ut?

Frågan är hur långlivat spelet blir? Var det inte lite så att Tribes Ascend övergavs av Hi-Rez?
Det verkar som att både Hi-Rez och Prophecy Games har samma grundare, skulle vara trisst om spelet inte ens kommer ur early access innan det överges.

Personligen hade jag nog börjat med den första delen i en spelserie beroende på hur mycket eller lite dom håller ihop. En del TV-serier har ju någon form av recap man kan se eller läsa, vilket är bra för oss äldre som glömmer hälften mellan säsongerna :D.

Hur mycket hänger dessa tre remake spelen samman rent storymässigt? Jag förstår att dom vill locka in nya spelare, men ska man börja om med nya färdigheter osv? Jag kan inte så mycket om just Final Fantasy, men jag skulle rekommendera folk att spela Half-Life/Black Mesa innan Half-Life 2 även om dom är fullt spelbara separat t. ex.

Är inte Martin & Merkurius från Norge?

Jag hade Red & Gold på den tiden man gick i småskolan. Kommer ihåg att det var någon bug i Red varpå man kunde få en superpokemon som hette typ MissingNo?

Skrivet av ZF:

Det beror ju lite på. Mycket mer frågor i ett sånt fall. Såvida du inte pratar om en annan filminspelning.

Hursomhelst så är det ju i det fallet ditt, vapen, din ammunition, och din uppmaning. Så enligt allt vi vet så långt är det ju inte orimligt om bedömning enligt hur det funkat tidigare i svenska förhållanden faller mest eller helt på dig.

Det finns ju exempel på det där den avfyrat även skaffat vapnet på egen hand. Avsikten tex kan vara viktigare, och då avsändaren över utföraren.

Jag håller delvis med, du kan se att jag ändrade mitt original inlägg då det var kanske väl skarp jämförelse. Det svåra är i USA, om det hade varit en "vanlig" människa under samma omständigheter, hade det blivit fängelse då?

Hur som helst, var försiktiga när ni hanterar vapen, det kan gå illa väldigt väldigt snabbt...

Skrivet av ZF:

Att skådisen blir ansvarig alls finner jag däremot helt absurt såvida han inte faktiskt har gjort något på eget bevåg för att det skulle kunna ske.

Fast om jag ger någon ett vapen, säger att det är oladdat och personen i fråga skjuter ihjäl en människa med det, även om det skulle vara i "god tro", så betyder det väl inte att personen i fråga borde gå fri?

Edit: Menar självklart inte att han ska sitta i fängelse resten av livet, men någon del anser jag nog att han har i det hela.
Lät kanske som att jag var lite väl mycket för super-USA-fängelse straff