Inlägg av magnre

Inlägg som magnre har skrivit i forumet

Jag skulle vilja se samma undersökning fast spelrecencenter (stavas det så?) som svarar ..

Mina fördomar skulle säga att allt handlar om story och design då ..

Vill bara säga att detta är den första blogg jag går in på varje morgon när jag vaknar mellan 1-24/12 varje år. Tycker du gör en väldigt stor tjänst som kollar upp denna info varje dag så vi andra slipper !!!

Skrivet av conthox:

Gäller problemet alla plattformar?

Jag har knappt sett några buggar alls på PS4.

Det värsta som hänt är att jag fastnat i nån ruin och fick ladda om senaste quicksaven. Så nu sparar jag ofta ifall det skulle hända igen. På ett annat ställe föll min companion och bröt benen, sen varje gång jag gic genom en dörr tranporterades hon till mig men blev sittandes mot väggen utan att kunna gå förräns jag lämnat byggnaden helt och hållet. Det var lite störigt men tror det var typ 0,1% chans att det skulle kunnat hända.

Kul för honom att kunna leva på et han gör. Erkänner villigt att jag är avundsjuk, har däremot svårt att fatta varför folk kollar på hans videor då jag själv får ont i huvudet mest, men sonen gillar dem så det kanske är en generationsgrej.

Gick oväntat bra på denna. Även om jag bara klarade vissa med uteslutningsmetoden.

Jag måste nog putsa glasögonen för såg inga större skillnader förutom att det såg mörkare ut på pc?

Filmen var ju underhållande men att göra spel av den .. nja, passar inte alls. Hellre då ett spel baserat på de ursprungliga filmerna där det inte bara var 99% biljakt i två timmar.

Det värsta tycker jag ändå är på PSN där man inte kan ändra namnet efteråt. Hade jag vetat det när jag valde en gång i tiden hade jag tänkt efter mer noga och inte bara tagit första bästa som gick igenom.

Skulle vilja ha en tjänst där man registrerar sitt nick på alla framtida spelkonsoler/sajter

Rippa ner innehållet? Innebär det att man inte behöver ta fram kasetten varje gång man vill spela ?

Det jag funderar på är hur man gör för att slå på bildskärmen bakom spegeln. Oftast räcker det ju inte att koppla in en strömkabeln för att den ska vara påslagen.

Har inga som helst kunskaper om elektronik så att löda nån slags anslutningsknapp är inte att tänka på. Men kanske kan skruva loss panelen och dra den mot kanten men sen då ..? Är ju lite orimligt att lyfta ner spegeln och trycka på en knapp på baksidan för att den ska fungera och samtidigt ska det ju se snyggt ut ..

Magic Mirror

wow, nu vill jag också göra en sån !!

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av magnre:

Ligger man efter i skolan och har svårt att hänga med tycker jag absolut man ska träna med läxor hemma. Om han däremot har hängt med på lektionen och förstått allting ser jag ingen nytta med läxor ..

Eller så kanske man borde utreda varför man ligger efter alla andra? Dyslexi, ADHD, mobbing, problem hemma. Det finns många faktorer som kan ligga bakom att man halkar efter i skolan, och då blir hemläxor mer ett straff än att vara till nytta.

Ja anser att skoluppgifter hör hemma i skolan. Miljön hemma ser så annorlunda ut för barn att man inte kan lägga så mycket ansvar på barnen.

Låt oss säga att jag har dyslexi och föräldrar som bråkar varenda dag. Jag får inte den extrahjälp jag behöver i skolan eftersom att lärarna är för få eller för oengagerade och får då istället hemläxa. Mina föräldrar bara bråkar och jag får ingen läxhjälp hemma. Då är man fast i en ond cirkel.

Sen kan vi ta ett annat scenario där jag har lätt för att lära mig och har föräldrar med god ekonomi. Jag gör bra ifrån mig i skolan men vår lärare anser att vi behöver läxor. Mina föräldrar utnyttjar RUT-avdrag och anlitar någon för att hjälpa mig med läxorna.

Av denna anledning så fungerar inte ett system där man har hemläxor, då hemmen ser annorlunda ut. Vill man göra läxor hemma så är det okej, men skolan ska se till att det inte behövs. Utredningar av barn som hamnar efter och fler lärare per elev är vad den svenska skolan behöver.

Visst kan det finnas olika orsaker till varför en del barn ligger efter de andra och bäst är om det kan lösas i skolan. Men jag anser nog ändå att de som ligger efter måste anstränga sig mer än de som har det lätt för sig.

Vi spenderar mycket tid på att sitta hemma med sonen (lågstadiet) och arbeta med matteläxor, glosor och förbereda muntliga framställningar. Det märks ganska snart att han inte orkar så mycket efter en heldag på skolan men om vi inte skulle hjälpa honom hemma skulle han hamna väldigt långt efter sina klasskamrater. Så i just vårt fall räcker lärarna tyvärr inte till.

Ligger man efter i skolan och har svårt att hänga med tycker jag absolut man ska träna med läxor hemma. Om han däremot har hängt med på lektionen och förstått allting ser jag ingen nytta med läxor ..

Jag tömmer alltid plånboken på det jag inte behöver och är närmast neurotisk av oro att tappa bort den. går jag ut på puben brukar jag ha den under tröjan på en kedja runt halsen.

Vad händer nu? Måste du gå runt med dubbla id närmaste 5 åren?

Skrivet av Pjotor:

Kan det här vara till någon hjälp?

Citat:

Just turn off your PS4. All the way off.. no rest mode. Once it's off push AND HOLD the on button until you hear the 2nd beep. This will start your ps4 is safe mode. Then just select number 5 "rebuild database". That worked for me and i hope it works for you.

Ska testa detta nästa gång det händer, nu har jag redan börjat om på nytt .. tack för tipset !!

Korrupt sparfil

Har haft det stora nöjet att spela Far Cry 4 (PS4) på sista tiden. Älskar spelet. Har tagit det lugnt och försökt hitta så mycket som möjligt av skatter, propaganda osv och utforskat varenda del på södra delen av kartan.

Så kommer jag äntligen till norra delen och så händer det som inte får hända. Spelet vägrar ladda sparfilen och det är endast möjligt att välja "Starta nytt spel".

35 timmars spelande som bortsopat. Även om jag tycker spelet är bra så känns det väldigt nedrigt att börja om från början, vilket jag nu gjort.

Är inte alls så lockad till att utforska längre utan tänker nog koncentrera mig på att spela igenom storyn så fort som möjligt. Samt spara ned en kopia av sparfilen med jämna mellanrum ..

#blogg

Dag två på FZ!

Far Cry 4 är väldigt bra om du spelar ensam och inte bara multiplayer

Jo nog är det så, man har bra minnen av spel och när man spelar dem på nytt x år senare kan den dåliga grafiken sabba hela upplevelsen även om spelet var skitsnyggt när det var nytt. Men vissa spel är lika bra ändå .. men har en backlog nu som är så stor att jag troligen aldrig kommer hinna spela de äldre spelen på nytt i vilket fall som helst

Dagens fynd - Hitman

En av mina favoriter dök upp på steam till ett väldigt bra pris så var så klart tvungen att slå till .. 80kr för hela Hitman-serien ..

#blogg