Inlägg av Derptaim

Inlägg som Derptaim har skrivit i forumet

1

Reward snubben i base of operations ska vara fixad. fick mina rewards kl 22 ungefär.

Jag tar hellre ett Arkham Knight som är stabilt från start, istället för något halvdant som måste patchas kontinuerligt efter release.

Skapande av en app till iPhone Alternativt Android

Hej, Mitt namn är Emil och går Företagarlinjen på Europaskolan i Strängnäs. Vi ska starta något som kallas Ung företagsamhet denna termin. Meningen med detta är att man ska lära sig hur det är att driva och tillslut avveckla ett företag. Man ska också lära sig att skapa en affärsidé och en affärsplan. Nu till huvudsaken.

Jag är intresserad av att skapa och sälja en applikation till iPhone och/eller Android men jag har ingen aning hur man gör detta. jag vill därför ställa några frågor till de som är mer kunniga inom området. Alternativet finns också att någon annan utvecklar appen. Om någon är intresserad av detta kan denne mejla mig på Hammertaim@gmail.com

1.Ungefär hur lång tid tar det att utveckla en app som är för det mesta textbaserad?.

2. Vilken slags budget krävs det för att kunna utveckla appen till att den finns tillgänglig för försäljning på App-store eller Android Market

Här kan du läsa mer om Ung Företagsamhet '
[http://www.ungforetagsamhet.se]

Med Vänlig Hälsning Emil

PvP hjälp i EvE online

Hej, Jag har nu spelat EvE online i runt 7-8 månader. Dock så har jag mest varit i high-sec och gjort missions,salvaging osv. Jag skulle gärna vilja lära mig mer om Low-sec och kanske lite null-sec.

Jag letar alltså efter någon som kan coacha mig och kanske göra några Low-Sec roams.

Dead Space ser riktigt bra ut på PC. Kör man med max Grafik så ser det jävligt bra ut.

Jag har Dx 11 och jag kör ingen steam beta.

/Emil

Nej jag får inget Felmeddelande. Mina kompisar säger att det står "XXX spelar Skyrim" sen så försvinner den statusen och det blir som att jag bara är online. har provat att starta I windowed, att dra ner allt till Minimum men fortfarande inget positivt resultat.

/Emil

Hjälp med skyrim

Hej, jag har precis installerat Skyrim till PC genom steam men Skyrim vägrar starta via launchern. Jag har ingen aning om vad problemet är. Jag har gjort en cache check via steam och har installerat om DX och allt sånt.

/Emil

1