Inlägg av colicab

Inlägg som colicab har skrivit i forumet

1

"Where have all the young men gone? Outside playin', in the sun."

Känner igen det där med att vakna upp till en bra tune, har jag poden i närheten så brukar jag dra på shuffle songs och låta den första som kommer upp set the mood för dagen. Idag blev det Elegi med Lars Winnerbäck vilket gjorde mig gla' hela dan. Som tur är har jag bara bra låtar, så den strategin slår sällan fel.

Har förvisso ipoden med hela tiden, men jag lever ett för socialt liv för att kunna ha på den konstant, även om man skulle vilja ibland.
För såna tillfällen ångrar jag verkligen inte köpet av mina klumpiga, överprisade lurar (i London dock, inga jävla svennepriser) som, till skillnad från ipods meshörlurar, inte inbjuder folk till spontana konversationer.
Annars är nog mest att man sätter på en låt som överensstämmer med ens humör för tillfället, bara för att ha nåt att dela ens känslor med i guess.

Btw, var ett tag sen jag besökte FZ, men jag klarar verkligen inte av hur jävla flashig sidan har blivit. It's like the SoGamed tragedy all over again.
Puss hej.

Skrivet av WildThing:

Var kan man köpa connectors btw?

http://www.fractronics.com/nintendo_conn.shtml

Köpte jag min, plus kontrollskuddar. Skitenkelt att installera och funkar prima numera.

Skrivet av FoxeN:
Skrivet av Svenpa:

Och en sidnot, Need for speed kol?

tror att det har med bildelar gjorda i carbon att göra?

Carbon, as in carbon fiber = kolfiber. Sånt dom slänger på bl.a. bilar för att göra dom lätta å snabba. Typ.

Lagade mitt NES för ett tag sen, men självklart kommer ett icke-namngivet syskon illa kvickt och snor det... (och hur fan kan PSOne anses vara äldre än PSX?)

1