Inlägg av CFW

Inlägg som CFW har skrivit i forumet

Det är oroande att det verkar vara någon form av 50- eller 60-tal (ser framförallt på karaktärernas kläder). Känns fel, inte rätt.

Antingen modernt i nutid eller tillbaka till 80-talet om det då är Vice city.

Jag gillade tanken på hela Nord- och Sydamerika; smuggling i små flygplan eller ubåt.

Och sen förstås: 1 spelarkaraktär som man får designa själv och ren singleplayer-glädje utan någon som helst online-komponent.

Bättre än Netflix Resident Evil?

Mycket, mycket illa. Brittisk engelska förstörde direkt Game of Thrones som ett bra exempel. Speciellt den där fruktansvärda norra-engelska-yorkshire dialekten som användes.

Brittisk engelska, även RP som är väl den mest tolererbara, anser jag binder verket direkt till en geografisk plats som inte direkt kan sägas vara fantasy.

Mitt förslag är den klassiska mid-western amerikanska accenten som, av den stora majoriteten, uppfattas som ett icke-dialektal uttal.

Det enda jag egentligen längtat efter, har i dagsläget spelat nästan en hel timme i 3an men kampanjen lockar ej.

Jag hoppas på Ghost of Tsushima till PC, det vore en höjdare och kanske att den hinns annonseras med kort varsel till släpp.

Tänker inte röra förrän hela kartan är tillgänglig.

"Skänk en slant till din häxkarl"....tittar på det avsnittet nu, säsong 1... mmmuuuhahahaHHHAAHHAA. Och det mest obetalbara: sången var den minsta smolken i den häxbrygden. De, erkänt enbart 3, minuterna jag klarade dialogen ville man omgående hänvisa den hårt sammanbitne Daniel Sjöberg till närmaste uthus för att ...lätta på trycket. Skräp.

High republic-eran…kunde nästan skriva hela det innan jag gäspade mig sönder och samman. 0 intressant, hoppas det floppar.

Lustigt att folk diskuterar om EA ska bli av med SW-licensen eller inte. Disney är de som borde bli av med SW; dekonstruerat, förstört och söndertrampat. Rykande ruiner är det enda som nu återstår.

Frågan dock: kan man enbart skaffa 4:an om man inte alls är intresserad av lost legacy?

MaleShep är en riktigt ikonisk karaktär i default-utseende och med Mark Meers fantastiska röstskådespel.

Neeej, det var helgens tråkigaste spelnyhet

Total war: empire 2, Total war: Victoria, Total war: WW I

Tips: för de som längtar efter Medieval 3 är modden Medieval Kingdoms 1212 (till Total war: Attila) helt underbar!

Medieval 3, Empire 2 eller, kanske helst, Victoria/WW I

Skrivet av Barkbiten:

Är det i Andromeda skiter jag i att spela det. Den galaxen intresserar mig inte ett dugg när det är så mycket annat i Milky Way som ännu inte är utforskat.

100% exakt så. Premissen Andromeda passar oerhört illa, blir ingen koppling till originaltrilogin samt att det kan bli en massa referenser till det fruktansvärda ME: A som en bärande del av storyn. Tack men nej tack.

Det här var det som jag tog med mig från artikeln:

'Företaget säger att de tror på det nya datumet, även om de inte "är helt bekväma med det".'

Det låter som att den 10 december inte kommer räcka heller . Varför inte bara släppa på PC nu???

Hade det inte varit gratis med grafikkortet hade det inte ens testats. Känns överlag som en medioker spelserie (testat säkert 30 min av båda föregångarna) och nu att trilogin färdigställs med ett starkt "meeh"...

Wow, de satte alltså 8K och 4K 120hz på förpackningen. Låter....inte övertygande.

Viktiga Youngblood lärdomar = göra bättre spel. Oj, det var svårt att räkna ut.

Inget för mig, men roligt med tidigare exclusives till PC.

Mass Effect: Andromeda. Spelade kanske 10 timmar innan jag stängde av i avsky. Det fanns en hel galax kvar att utforska i Vintergatan men av någon outgrundlig anledning förlade man handlingen till en annan galax, helt utan referensramar eller kopplingar till det som kom innan. Tråkig huvudperson, tråkiga companions, tråkiga uppdrag, tråkig...tråkig.

Känslan kanske bäst kan beskrivas som en Last Jedi-upplevelse (innan ens Last Jedi hade haft premiär). Med det menas att man förkastar allt som kommit innan, gravplundrar kadavret och avslutar med en riktig förolämpning till fansen.

Temperaturen för detta ligger någonstans mellan Jar-Jar och The Last Jedi...i kylskåpet (om det var ett armerat och ihopsvetsat kylskåp, virad i kätting, ingjutet i betong och sänkt till Marianergravens djup).

Bränt barn skyr Disney/EA....elden.