Inlägg av ince

Inlägg som ince har skrivit i forumet

Skrivet av MaLiBu:

Hoppas det är likt Warhammer Online.
Jag väljer Fantasy före 40k (för mycket focus på space marines och imperial guard) alla gånger.

Hoppa på och lira på privat servern som finns, funnits sen ett år efter vanilla Age of reckoning stängde.

Googla return of reckoning och häng på!

Warhammer Online: Return of Reckoning

Finns inget MMO som kommer i närheten om man vill ha PvP

Jag vill ha en nyckel (PC)

Skrivet av Dejch21:

Det är ju redan bekräftat att det blir warzone 2.0

Warzone 2.0 behöver inte innebära att allt som existerar i warzone blir överfört, men det kanske bara jag som tänker så. Hur som haver, vi får se hur det går

Hoppas på ett BR som va som blackOps 4 ja, ett BR där det inte går ut på att hitta så mkt pengar som möjligt och sen köpa ett färdigt vapen och perks. Blir det bara en ett warzone remake lr remaster blir det inget köp för mig även om jag tycker att kampanjen har vart kul o spela.

Quake 3 VR.

Hello folks, många här inklusive mig har vart här sen quake tidens storhetstid, så jag tänkte jag skulle dela med mig detta jag fann. Ber om ursäkt om det visats förr men det va för bra för att inte posta. Enjoy! q3 vr

Skrivet av Pretorian24:

Jag försöker inte sparka på dig som ligger men jag är verkligen intresserad varför du betalar 1000kr för ett spel? Var det även en preorder innan du visste hur spelet var?

Har alltid lagt Pre-order på spelen för att jag älskar battlefield serien och vill supporta dem så mycket jag kan. Gick in i spelet blind utan någon information hur spelet var. Spelade i någon månad eller 2 och hoppades på att spelet skulle "fixas". Men icke sa Nicke..

Mest bortkastade 1000:- jag någonsin har spenderat. blir nog inget mer köp av battlefield serien efter detta. Och då har jag lirat varje på release mer eller mindre.

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Faktiskt! Jag väljer glädjen och säger att den blir bra.

Älskade första Mortal Kombat från 1995. Jag var 12 och tyckte den var skitcool.
Vågar man se om den eller ska minnen få vara minnen?

Låt minnen va minnen Jag gjorde misstaget att se om den för ett par veckor sedan, blödde lite ur ögonen faktiskt.

Skrivet av Jeehao:

Rankat finns inte i spelet vid launch så det känns som att spela en dum version av casual CS:GO där man får nybörjare på laget så man inte kan vinna ..

Vilket (bl.a) kanske är meningen med att inte ha rankat i starten kanske, alla va inte så lyckligt lottade o få en beta key. Allt måste tweakas (hero, mapp osv) så att det inte blir kaos som i beta starten. Jag gillar spelet. Det fick upp mitt intresse redan i betan, det känns fräscht, ny tänkande och framförallt måste man va på tårna hela tiden för att ingen runda är den andra lik. 9/10 av mig. 9an är för att det inte finns servrar för ryssar, och dom får inte ha voice på pga. Ryska terrorism lagen. och har man otur får man ett par i laget och då blir det svårt att ha bra gameplay.

Escape from Tarkov Wipe

Ville bara tipsa alla om att det är Wipe imorgon. Texten är tagen från battlestate games twitter.:

"There will be a global wipe of characters.
The wipe will not affect the saved weapon presets and examined items in the handbook"

"Tomorrow at 11.00 Moscow time we plan to start installing patch 0.12.6.7456 This will take from 3 to 5 hours, the game will be stopped for this time"

Time to return to Tarkov <3

Skrivet av dali:

Det var långt ifrån färdigt och har inget direkt positivt att säga om det. Jag har bara spelat 30 minuter men det var ungefär så långt jag orkade med. Jag testade bara kampanjen.

Röstskådespeleriet är väldigt dåligt. Pathfinding, som enligt mig är en av de viktigaste grunderna i ett RTS, är under all kritik. Det fanns stavfel i menyer och i dialoger. Grafiken var väl kanske inget att klaga på men inget att skryta om heller. Hela det historiska konceptet kändes mer ambitiöst än seriöst. När det kommer till kampanjen blir det snabbt väldigt förvirrande.

Är helt enig med denna posten, det var mer förvirrande spelande än njutning om man säger så.

Fick min idag, ska testas! tack så mycket!

Måste nog vara när jag fick mitt ISDN så man kunde ha 2 linjer samt att det va i 64kbps! napster och CS/Quake har aldrig haft ett sånt flyt

Ja tack : )

Hahahaha, detta slår priset. Inte nog med att dom fortfarande säljer vapen, men tror dom inte att folk köper spelen oavsett det e reklam eller inte ?

Hade man gått ut med ban på spelen och slutar sälja vapen hade det vart något som Walmart hade kanske kunnat stoltsera med att dom faktiskt slutar pga. alla skjutningar. Men detta e ju fan skrattretande

Skrivet av utemoewbel:

Vart är alla fz-anhängare nu som hypade detta skitspel till skyarna och sa att det skulle döda fortnite? hahaha

Det va ju ett bra spel i starten, tror även att folk räknade med att dom skulle göra lite mer med spelet när det blev så populärt som det blev.
Men sen att dom inte driver igenom några uppdateringar eller nya maps blev ju deras fall. Ska bli intressant och se om dom kan få tillbaka lite folk

Jag kör med en i7-4770k och ett 1070 och håller 120+ fps på BFV, visst jag pumpar inte ut allt på ultra men det behövs inte för spelet ser typ likadant ut på Medium(som jag har nu)

Skrivet av mrpijey:

Giriga svin.

Så ytterligare ett pay2win-spel då. Bra att de tog bort singleplayer-delen så att man inte kände sig lockad att lägga pengar på denna katastrof. Vad är det liksom för mening att spela spelet om man bara kan betala och få allt på en gång?

Det är en hemsk tid nu i spelvärlden när EA, Activision och andra gör sånt här.

Hur fan blir det ett pay2win när du får skins och klistermärken? Kanske bara är jag som inte spelar bättre för att jag får ett skin som jag knappt tittar på 🤔

Skrivet av Case21:

Spelar folk fortfarande detta spel O.o. Lirade 9 år sen la jag det på hyllan tyckte det bara blev sämre och sämre allt blev lättare och lättare. Det var kul på sin stortid men tycker det borde dött ut nu. gammalt som gatan ju

Håller folk fortfarande med dom kommentarerna?