Inlägg av fatcamp

Inlägg som fatcamp har skrivit i forumet

Har ett otroligt slitet amd rx 470. Fick det på garanti 2016 när mitt amd r9 280x gick sönder. Men sist jag köpte ett grafikkort var sent 2013 eller tidigt 2014. Behöver verkligen ett nytt. Skulle köpa ett exakt innan covid slog till. Sen har det varit sjukt svårt att fåtag på ett grafikkort nu. Nu när det går så ligger nya generationen inte långt bort. Så jag hoppas jag kan köpa nytt nu med nya generationen.

För mig är det nog firewatch.

Annars är det nog castlevania symphony of the night. Men tror det kan ha en del med nostalgin att göra.

Jag hade fel på en fråga men vart osäkert då ni skrivit fel : D!
Star Wark: Dark Forces

Skrivet av Ender:

Ah, sant, jag som läste fel. Trött i kvadrat.

Lätt hänt^^ Jag läser fel varje dag : D

Skrivet av Ender:

Tanken var nog att BARA ha ett program.

han skrev
" Då kan alla andra tjänster såsom Steam, Origin, Uplay, Battlenet, Bethesda, GOG osv vara som en liten bakgrundsprocess som bara länkar till spelen m.m"

SÅ tog det som att man måste ha dom andra programmen på i bakgrunden då fortfarand.e

Skrivet av DrDoom:

Om jag förstått rätt så kommer det modstöd när det väl går ur Early Access. Kommer definitivt komma moddar med hardcore mode och first person osv.

som jag vet om finns det redan nu custom matches som du kan ställa in saker i typ vilka vapen ska spawna etc etc etc. undra om du kan ändra skada?

Skrivet av Freffo:

Borde finnas en launcher som samlar alla spel, framgångar, cloud-sparningar på ett ställe. Ett frivilligt val såklart. Då kan alla andra tjänster såsom Steam, Origin, Uplay, Battlenet, Bethesda, GOG osv vara som en liten bakgrundsprocess som bara länkar till spelen m.m. Och i launchern har man även tillgång till alla sina vänner som spelar olika spel som vanligtvis har olika launchers. Man trycker på "join game" så är man med i spelet på någon minut utan att behöva starta något separat. Ni förstår principen. Vet inte hur det blir med säkerhet osv. Men det kanske redan finns något som detta?

OCh ha ännu ett program som förpestar? Detta är jö lite vad många andra försöker med redan.
känns dumt att ha ett program som går genom andra program för att funka. Lite som hur jag tyckte lät skit nice med uplay spel i steam tills jag fick höra att man måste ha uplay igång i backgrunden ändå.

Skrivet av hansen:

Nej, det där är hela Changeloggen. Står i inlägget, och här har du länken till Steams inlägg i ärendet. Vill minnas att de förra veckan hamnar i strul med en patch samt veckan innan hade paus, så även om vi saknar en Månadspatch och den är lite behind, så kommer den tids nog

Såg ditt citat nu. Dev killen som sa att den skulle komma ut torsdag fredag skrev igår att han råkade säga fel och ber om ursäkt för det : P
"May 17
May update goes live next week. this week it's a small weekly update. Sorry for he mistake during the stream. peace"

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vill man ha realism bör man nog spana åt Arma-hållet, tror inte det här kommer ändra riktning åt det hållet.

I bästa fall får man nog en "hardcore mode" ,dom kommer släppa first person only servers. så kommer ej förvåna mig om dom gör hardcore mode servrar.

Skrivet av kebbe:

Trist när spel som PUBG bryts ned till statistik om var man bör landa, vilka vapen man bör välja etc. Ett spel som verkligen inte gynnas av en meta.

Enligt mig kvittar typ all denna info. Förutom typ SMG long range är dålig typ. Vilket vapen som är bäst etc enligt mig är allt pågrund av vad du föredrar. Enligt mig finns inget "bästa " vapnet. alla vapen är bra beroende på vad du gillar bäst. Många älskar m416 i spelet dock ogillar jag den ganska mycket, tycker den inte är så pricksäker som många andra vapen är. MEdans många älskar den. det är helt enkelt vad folk föredrar. Sen vart man ska landa är enligt mig mer typ "landa här för bästa looten dock kommer du få 6 st andra där och bara 1 kommer ut levande i solo!" så att följa tips etc vart man bör landa enligt mig är inte riktigt något man bör följa . allt beror på din spelstil enligt mig.

Dock tycker jag statestiken på body armor etc är viktig. Typ hur långt du hör olika vapen etc när dom skjuts.

Dock är väl detta bara en liten del av patchen som kommer denna vecka? har för mig att "monthly" patchen ska komma denna vecka. vilket ska vara fokuserad mer på prestanda , nytt vapen etc.

Skrivet av Star Lord:

Grafik: 2003
Handling: Nej
Spelglädje: Gäsp

Betyg: En trasig dörr av fem möjliga

umh vad är det med grafiken du tycker är så dålig? Det är inte den bästa men den är inte dålig precis.
Verkar helt enkelt ej vara ett spel för dig med andra ord då du tycker spelglädje och allt är dåligt ; )

Haha nu beta alltså? Inte för att vara den, men så här länge för detta? 5 år har dom hållt på med spelet vad jag vet om och grafiken var jö redan när det kom ut i early access gammal. Så ska dom alltså släppa spelet om några år med grafik som är typ sjukt gammalt? Seriöst dom väljer en gammal motor för den "funkar bäst" sen måste dom fortfarande göra ändringar för den funkade ej som dom ville. Istället för att ta den som arma 3 använde som hade många av sakerna som dom ändrat redan med bättre grafik etc. Fattar inte vad dom håller på med. Jag älskade dayz när det kom ut, satt fast i det som fan, skaffade early access. Men det var helt seriöst en sämre version utav modden. Vettefan hur dom lyckades med det riktigt..

@Carl Johansson-Sundelius:

Same here! Hade en hård gubbe, som en liten version av the rock. Så fick han rött långt hår ifrån någonstans.
Lovar att det är därför jag dör oftare nu, inte för jag ej spelar lika mycket utan för att mitt röda hår lyser upp i skogen ; )

Dom flesta snygga spelen har någon redan sagt Några andra spel jag tycker är snygga men kräver lite väl mycket men jag fortfarande blir förvånad över när jag ser dom på högsta är.
ark survival evolved.
conan exile.
playerunknowns battleground

Dock är dom inte super super snygga som exempelvis witcher 3 etc men jag tycker fortfarande att dom är väldigt snygga^^, det är något för mig med unreal engine motorn som jag verkligen tycker är snyggt.

Sen ett spel jag själv tycker är otroligt snyggt men på sitt egna sätt är
firewatch. ljussättningen i spelet, hur solen ändrar färgerna, hur skuggorna lägger sig över träden etc som gör spelet så otroligt vackert enligt mig. Sen att spelet enligt mig är riktigt bra om man gillar lugnare spel med bra skådespeleri så kan jag rekommendera spelet .

Men e-sport är ingen idrott. Dock är e-sport en sport. Så låter konstigt att någon skulle försöka få den att vara en idrott vilket det verkligen inte är.

Inte lite sent att komma ut nu? Menar man vill testa ett spel innan man köper och nu har jö spelet gått förbi ganska mycket så lite fel tid enligt mig :S

Vid 0:35 låter det som om han säger "Gul'dan was merely their porn." behövde sätta på subtitles för att fatta vad han sa xd

Skrivet av magma:

Luktar nvidia gamebreaks på långa vägar här...
Vågar inte röra spelet förrän till hösten.

Detta var varför tyckt det var super skumt att dom testade olika nvidia kort men inget amd kort i testet på fz, för spelet fick hjälp utav nvidia, så därför känns det väldigt viktigt med amd i testet, alla test borde ha båda med. Dock så fixade dom det dagen där på vilket uppskattades av mig^^

Skrivet av Tomas Helenius:
Skrivet av fatcamp:
Skrivet av Tomas Helenius:
Skrivet av onliner72:
Skrivet av Hymer:

Inga AMD kort?

Vad trodde du, detta är FZ Nvidia forum.

Vi testade några av de vanligaste korten som folk har i sina burkar. AMD har en väldigt liten del av marknaden i Sverige, därför föll det bort denna gång. Har inget med fanboyism att göra.

Så du tycker det är viktigare att köra flera olika Nvidia kort istället för amd och Nvidia, så folket kan få reda på hur den presterar på amd och inte bara nvidia, då vissa spel hjälper nvidia dom och gör så amd funkar skit på dom?

Tycker helt ärligt det är mer viktigt med iaf 1 and kort där i. Sen kan man få ungefär prestanda vad andra kort kan tänkas ge i prestanda från nvidia. Medans nu är det en vild chansning hur amd kommer funka....

Jag håller med, AMD borde ha varit med från början. Åtgärdat nu, och läxan lärd till nästa gång.

Tack <3