Inlägg av anon_119148

Inlägg som anon_119148 har skrivit i forumet

Skrivet av MLundin:

Alltid detta sablars gnäll som, tyvärr, slår mot utvecklarna när det kommer till PC-portningar från konsol. I detta fallet en av världens i särklass bästa studios till ett av senaste decenniets bästa spel. Inte ens de lyckas.

Man ska inte underskatta utmaningarna som finns med att utveckla (och anpassa) något till PC med dagens förutsättningar.

Se exempel denna video för lite mer kunskap kring ämnet:
https://youtu.be/Joze6uRyBRs

Mer kärlek och förståelse, mindre hat.

Kunde inte ha sagt det bättre själv. Varför vi (människan generellt) så jävla nära till gnäll och hat? Helt sjukt egentligen att folk ska få dödshot för spel som för en viss karaktärs handlingar i ett ND-spel men även att det alltid ska bli någon idiotisk hatstorm kring precis allt. Det blir väl lite extra beklagligt just eftersom det är de som har minst förståelse för en sak som har lättast att klaga, t ex har man någon som helst aning om hur spelutveckling går till så är det svårt att klaga mycket.

Sen är det förstås tråkigt om spel släpps i trasigt skick men det är upp till var och en om man ska köpa det eller vänta. Finns ju alltid mängder med info dag 1 och det är inte som att det inte finns 4890 andra grejer man kan göra under tiden och om man inte har det, skaffa ett jävla liv.

Det trodde jag aldrig skulle hända, lär inte vara ett lätt projekt men häftigt om/när de lyckas!

Skrivet av ELF:

Vad är det för specialavtal?
Ska man uppgradera sakerna för egna inkänade pengar?

Har tänkt på detta innan i spel med liknande ekonomi....

Haha men pengarna man tjänar kanske är budgeten för din avdelning/station utökas?

Spelade första lite på Xbox One men fastna aldrig riktigt, kändes lite segt också med 30 fps när jag alltid varit PC Gamer men detta ser riktigt bra ut så kan nog bli ett kul soulslike

Skrivet av Dizzz:

Det är en uppgradering med tanke på att CS Go bygger på en extremt uppgraderas Source 1 motor. Du vet.. en motor som släpptes 2004?

Som (väl) är en uppgraderad motor av Gold Source aka GoldSrc som (väl) är en påbyggnad av Quake Engine?

Skrivet av FejkFejksson:

Kul att du skriver skumt så mycket, för röken beter sig som skum...(t)

Där satte du fingret på något. Kanske är därför jag tycker det verkar skumt just eftersom röken beter sig som skum

Ser ju rätt så bra ut, en rimlig uppgradering visuellt men lite skumt att man skjuter hål i röken med gevär, känns ju lagom skumt. Blåsa bort med en granat, visst, men att skjuta hål är ju nå cartoon shit.

Skrivet av BloodFarmer:

BC2 är än idag det bästa BF jag lirat. Fantastisk multiplayerupplevelse. Synd att det inte finns något med samma känsla idag.

THE FINALS är ju skapat av ett gäng DICErtörer och även om det och BC2 är rätt olika spel i grunden så är förstörelsen rätt så lånad av BC2.

Skrivet av pastapapa:

Hon (författaren) försöker givetvis skydda sitt yrke, men det här är onekligen framtiden för i-bakgrunden-dialoger av NPC:s.

Helt klart, sen tänker folk så jävla kortsiktigt. Jag kan förstå att hon är emot det av egna intressen men många som klankar på AI för att de tar jobb. Var väl ingen skillnad mot när lyftkranen kom så behövde man inte lika många som slet ihjäl sig, alternativt så frigör man tid och arbete till andra uppgifter vilket AI också lär göra.

Skrivet av Derivat:

Går det så pass bra? Kommer ihåg deras oväntade release från ingenstans.

Jo det ligger på plats 3 på Steam just nu i aktiva spelare med över 200 000 och plats 11 på Twitch med över 60 000 tittare så verkar vara gode populärt ännu.

Rätt så kul och annorlunda på vissa sätt men gameplay är ju fan inget att hänga i granen. Har lite svårt att se varför man skulle släpa sig tillbaka till HoL om man redan spelat igenom.

Vilken sorts golfklubba är det där?

Skrivet av CARTMAN:

PlayStation 5 nämns inte i artikeln. Missade ni det eller kommer det inte dit.?.
PS4, Xbox ONE, Xbox Series X|S och PC nämns.

Man har ju hört talas om Playstation 5 exklusiva spel men exklusive Playstation 5?

Skämt åsido, enligt både Google och trailern så nämns inte PS5.

Jag kan nog tycka att man lika gärna kunde släppt det på PS4 om man ändå släppte grundspelet på den.

Skrivet av svampfan:

Och då blir det ju två besök i ett och samma! Effektivisera mera!

Jag vet inte om det är något skämt jag missar eller någon logisk kluring? Det är väl fortfarande bara ett besök?

Skrivet av Tomas Helenius:

Det blir ju ändå två besök!

Har man en sån här ståendes mitt i vardagsrummet är risken hög att första och sista gången är ett och samma besök

Riktigt episkt att hon passade så bra ändå som mamma till TV-Ellie. Coolt på flera plan.

Skrivet av Gasque1987:

Alla kvinnors våta dröm att komma hem till killen för första gången och hitta den där mitt i vardagsrummet <3

Första och sista gången.

Spelet/spelen är svårslagna och jag har en relation till dom innan jag börja kolla serien men tycker serien var riktigt bra, särskilt som adaption så är den något i hästväg. Tog ett litet tag att vänja mig vid vissa skådisar men några avsnitt in var det inget som störde upplevelsen. Enda jag kan tänka på att kritisera var pacingen, särskilt mot slutet då sista avsnittet kändes något snabbt. Jag sa till min flickvän när det var 30 minuter kvar att jag aldrig trodde de skulle få klart första spelet på det här avsnittet men det gjorde dom. Det var okej men hade nog mått bra av att vara 10-15 minuter längre.