Inlägg av Kane

Inlägg som Kane har skrivit i forumet

PS Vita var rätt bra. Hade egentligen bara ett fel och dessvärre ett enormt... Går inte koppla till TV med bara en sladd och klart.

Köpte en Police Quest bundle på Steam och dagen efter kom alla spelen som Humble Bundle som på den tiden gick att köpa för 1 euro. Inga stora summor men likväl retligt.

Annars får jag nog klassa Age of Conan som ett av det värsta. Det var en sörja, buggfest och rent misslyckat skit. Helt otroligt hur det kunde få mer än ETT i betyg någonstans. Provade verkligen någon recensent spelet eller citerade alla bara en fanboi och låtsades?

Från starten kunde man råka trampa in i höglevelområde och bli kebab. När man satt ner kunde man "gå" så man åkte runt som gocarts. Simma uppför ett lodrätt vattenfall? No problem!

https://www.fz.se/artiklar/20080530/age-of-conan-hyborian-adv... (404 error, länk från länken här under)

https://www.fz.se/recension/1505-age-of-conan-en-andra-titt

"Bästa" är för mig lätt Battlefield 1942.

"Betytt mest för spel, påverkat mest, störst utan tvekan" så finns bara Minecraft. Alla andra svar är fel.

Skulle säga att BF4 faktiskt slog BF3. Egentligen hade man kunna sälja BF4 som en DLC och ingen hade förmodligen invänt. Var som BF3 med "plus meny".

1 & 2 känndes rätt givna! Båda har för sin genere betytt så oerhört mycket och krossat allt motstånd och långt efter release fortsatte att vara benchmark.

När man läser medic-posten så slås jag av att de i princip skriver att de behöver ändra hela spelet totalt på alla plan. Hur kan det han vandrat igenom betatester och early access och sånt utan att man förstått att... ja ta gränssnittet. Det var tydligen svårt att fatta. Hur kan den feedbacken inte redan funnits där från början och om den gjorde det ÄR ju spelet ett medvetet mjölkningsprojekt där man inte hade för avsikt att göra annat än att sminka en gris och sälja den.

Hur är det ens möjligt att man tror sig komma undan med det idag? Vem står till svars i deras företag? Någonstans har ju flertalet personer okej:at och sagt "kör" på massor som inte borde gjorts så.

Nej, jag har inte spelat spelet. Det såg inte ut att leva upp till golvet för mig på spel, än mindre slå i taket. Avstod därför köp och har fortsatt så i takt med att det visat sig vara klokt.

Mulle Meck är underskattat!

Men vi ska inte glömma storheter som MER's innebandyspel eller för den delen kalaspuffsexpressen. Förmodar, vet inte, att båda var svensktillverkade.

Skrivet av norrby89:

Ja battlefield 1942 är juuh ändå uppföljaren till Codename eagle bara att det färdigställdes först efter att DICE köpte upp Refraction Games.

Spelade faktiskt Codename Eagle. Det var mestadels före all form av internet nätverksspel. Minns att jag var en av dem som fick ADSL när BF1942 var ute. Därför blev CE förmodligen mest ett solospel eftersom det saknades den breda massans uppkoppling.

Skrivet av norrby89:

Varför inte ha med första spelet?

Som i "Codename Eagle"?!

Svårt att inte sätta Battlefield 2, Battlefield 1942 och Battlefield 4 på top5...

Skrivet av hannes.theorell:

Som sig bör när det är slarv på en arbetsplats vilket resulterar i dödsfall.

Som sig bör? Tror du missade lite vartåt jag sköt. Pun intended!

Ändå lite "humor"... Hundratusentals skadas och dör varje år i USA på grund av vapenincidenter. En uppmärksammad olycka med olyckliga omständigheter där EN råkar illa ut och nya regler och kanske lagar blir följden.

"Radical closet" med alla sladdar, adaptrar, konverterare, övergångar och skumma kopplingar... MÅSTE sparas!

Skrivet av wallde:

Hade jag jobbat på Dice hade jag hoppat av tåget sedan länge eftersom EA gjort det till en kassako istället för nått med själ..

Det kan de förstås göra men inget av detta var okänt. Dice gillade pengar så de sålde ut hela sin själ till EA med full insikt och vetskap om att det skulle bli precis så som det blivit.

Det blir som vanligt numera. "Allt ska fladdra och blinka och se jävligt imponerande ut i en produkt som är oerhört uselt, inte dåligt, optimerad och spelvärdet ligger sist på priolistan".

SEGA Megadrive (eller Genesis som jänkarna kallade den)

Endast NHL-hockeyspelen med 4-wayadapter gör att den utklassar alla andra konsoller.

Allt över 500 får de flesta att tycka att det är mycket pengar. Smärtgränsen verkar gå vid 699kr och därefter är det absurdt!

Att kvalitén gått ner och priserna upp på AAA-spel gör sitt till. Förr och långt in på 2000-talet (brytpunkten kom väl runt 2010) så var fokus på spelens spelvärde. Moddning och användarvänlighet. Sen kom storfinansens krav och kvantitet och storslagenhet fick övertrumfa allt! Så länge det såg bra ut kunde man paketera det.

15/1 postar ni nyheten att Battlefieldstudion ska göra "de mest realistiska förstörelseeffekterna i branschen". Inte det bästa spelet.

Det var för "konsolligt" från början och är så nu med så det fastnade jag aldrig för. Äger det på flera plattformar och har gett det några chanser men nä, det fäster inte.

Tydligen är den inbyggda aimboten minst lika besvärande i denna utgåva som den tidigare.

Då blir det nog inget köp, första gången på många versioner. När vems som helst mamma, pappa, mormor eller morfar kan ta en halvtimme från att aldrig ha spelat alls till att hamna i mitten på varje runda bara de lär sig trycka fort nog på skjutarknappen är något trasigt. Mycket trasigt.

CoD har helt övergett PC-spelarna. Tiden får visa om det var klokt! CoD är ett tv-spel idag, inte ett datorspel.

Red Dead Redemption 2

Är dessutom på Steam-rea just nu på 24 euro...