Inlägg av Oakhaert

Inlägg som Oakhaert har skrivit i forumet

1

Tycker de påminner mycket om Space Engineers

Finns en anledning ja har 379 spel på steam

Tack och bock för Dualshock 4! Ligger som en dröm i handen, sköna analoga spakar med perfekt storlek för stora som små tummar! Look at that light! Cyperkänslan av ledljuset gör nått extra till den oxå! Nä helt klart Dualshock 4 som till denna dag vinner!

Ujuj bara vänta på en strix version från Asus o sen blir de lätt köp

Helt rätt! Hårt mot hårt! Dags alla jävla fuskare lär sig någon jävla gång! Bort med kontot o hoppas dom har en massa spel på de! Så borde de vara på steam oxå!

At last! Jävla skit bana! Nä bring back Agency igen den är ju guld

The Hunter: Call of the Wild släpps inom kort

Nice Nice!!!! Perfekt o mysa med innan de är dags att göra skjutproven på jägarexamen <3

Pappan kanske blev glad i familjen

Black&White <3 Fy fan va ja hade stenkoll på varenda artikel om de spelet innan de kom

Har testat Oculus DK 1 , Dk2, och nu på dreamhack testa ja SteamVR och ja säger ju bara SteamVR var ju såååå jävla mycket häftigare än Oculus, Jävligt klar bild, och en sånn sjuk jävla inlevelse! Någon som testat de VR demot dom har? Man fick börja med leka med ballonger, sen undervattens skeppet, Zombie skjutandet och Portal roboten.

Är oxå intresserad av en !

Primitiv teknik ... Ja det märks att FZ´s testpiloter inte varit med i svängarna, Dom har lagt ut rätt mycket tid o pengar på dettta och fått det en låååångt steg från vad alla andra lastbilssimulatorer varit i närheten av och sen är det nog inget spel för den som inte gillar lastbilar och köra dessa, Jag kör timmerbil i IRL och ja vet hur en lastbil funkar visst inte är det perfekt men ett stort kliv i rätt riktning när det gäller denna typ av simulator.

1