Inlägg av Orajjon

Inlägg som Orajjon har skrivit i forumet

1

Jag verkar vara den enda som gillande Inquisition, körde igen det ett antal gånger. Inte lika bra som Origins men tycker ändå det får lite väl mycket skit här

Skrivet av Dischange:

Det är ju det.

Visst, men ”... visar xbox series x fördelar” känns lite haltande, även om laddningstiderna är kortare. Blir inte direkt sugen på att prova spelet av den videon iaf, men man kan förstås tycka olika.

Det ser smärtsamt last-gen ut

Någon som har fått sitt ex? Beställde för en månad sen 😬

Skrivet av Lirilesh:

Helt galet, det var ju galet tidigt. Undrar seriöst hur få konsoler Webhallen faktiskt får. Verkar typ vara några enstaka hundra utifrån folket här.

Och snälla vänner, nästa gång ni förhandsbokar något, sikta på det större leverantörerna som Elgiganten och Media Markt, eller en mix av båda/alla tre. Det är uppenbart att dessa får betydligt fler exemplar än Webhallen och Komplett..

Har förbokat alla mina konsoler via webhallen och fått på release så de brukar vara bra (vad jag kan bedöma). Men det verkar vara extrem hype, eller väldigt låg tillgång på konsoler, denna gång.. 😢

Jag bokade PS5 2/10 2019 och fick mail från webhallen att jag antagligen inte kommer få någon konsol vid release... Trodde faktiskt att det skulle räcka att boka typ 13 månader i förväg.

Har inte någon vinylspelare, men var tvungen att beställa ändå. Som nostalgi och samlarobjekt på väggen kanske.

WoW beta och året i 1.0 var helt otroligt. Grafiken, open world, musiken, interaktionerna med andra spelare. Det var ju till stor del en helt ny spelupplevelse. Ju längre åren gått har jag insett att den känslan aldrig kommer slås p.g.a. ålder, livssituation osv. Men det är en härlig känsla att plocka fram då och då

Jag vill även slå ett slag för Skyrim, fantastiskt intro, story osv inledningsvis. Sen tröttnade jag bl.a. pga enformig stidsmekanik.

Löjligt taggat!

Tycker flamen kring DA2 är väldigt överdriven, det är absolut värt att spela igenom. Det är väl just att Da:O var grymt bra och nytt koncept och då blir det lätt att tvåan får svårt att konkurrera.

Jag förstår inte hur Fifa efter 20 år fortfarande har en totalt orealistisk bollfysik. Bollen beter sig ju som en badboll som väger 50g. Kan inte Fifa och PES (som har många andra nackdelar) slås ihop till det perfekta fotbollsspelet?

Skrivet av Hydraah:

Att folk orkar dra samma diskussion varje gång han nämns. Vet inte varför jag ens kollade i kommentarsfältet.

Haha, tänkte exakt samma sak. Underbart

Ser jäkligt najs ut, längtar!

Pes 5 och 6 är outstanding i min mening.

Precis som att det finns en problematik i att de som diskuterar spelandet som hobby i ex. DN och "expertpaneler" är från en generation innan datorspelandet slog igenom på bred front, så är det svårt att bortse från att alla på det här forumet antagligen spelar rätt mycket spel och därför inte heller kan anses vara särskilt objektiva i frågan om spelandet är ett problem eller inte.

Vi får nog vänta ett par decenniner och se vad "det blev av" oss som tidigt skolats in med datorspelande som en dominerande hobby Empirin lär tala för sig själv år 2030..

1