Inlägg av Zkarlet

Inlägg som Zkarlet har skrivit i forumet

1

Uppdatering: Nu finns det en sektion där man kan finna/lista svenska mmo-gillen. Ta gärna en kik och tipsa guilds ni spelar i om den nya sektionen.

https://www.mmosverige.se/svenska-gillen/

MMO-Sverige

MMO-Sverige är en nystartad samlingsplats för oss som spelar samt bevakar MMO’s, aktuella sådana men även titlar som för tillfället är under utveckling. Vi publicerar regelbundet nyheter och i vår Facebookgrupp samt Discord bygger vi ett härligt community där det går att diskutera nästa WoW-dödare eller spela med likasinnade.

Hemsida: https://www.mmosverige.se
Facebook: https://www.facebook.com/groups/1196417920720715
Discord: https://discord.gg/TZyFTM3

Välkommen in!

Alla är välkommna att raida kravlöst men ändå organiserat hos oss. Titta in på friskyttarna.eu för mer info eller hugg tag i en friskytt in-game. För tillfället har vi bara Gul'dan kvar på HC. Välkommen!

Vill du vara med och radia WoW-Mythic i en av Sveriges största och trevligaste spelcommunity? Tveka inte utan kontakta oss gärna via vår hemsida eller raidleadern direkt (ulmir#2656) och kom med in i gemenskapen. För tillfället finns det fortfarande några lediga platser att fylla i våra två raidlag inför Legion. Välkommen!

Hej alla glada WS-fans! I öppna betan spelar Friskyttarna Exile på Ascendancy samt Dominion på Hazak. Ses in-game!

Kan nu glatt meddela att vi nu har ett gäng med Wildstar Previews att gotta ner sig i på vår hemsida!

1