Inlägg av Daffen

Inlägg som Daffen har skrivit i forumet

Skrivet av McRaoul:

VIK HÄDAN, SATANS BUDBÄRARE🙅‍♂️✝️

Haha, chilla. Skins har ju inget med spelet att göra. Vem bryr sig om skins eg? Inget måste att köpa sån skit. Värre är ju när in-game-köp påverkar själva spelet.

Ärligt talat har jag inga problem med pay to skin i spel. Så länge in game-köp inte påverkar spelet så du kan köpa dig till förbättringar så får väl folk göra som de vill. De som vill köpa skins gör det, de som inte vill det skippar det. Det är ju inget tvång att ha ett skin.

Kan någon insatt förklara för mig om Rebirth är ett helt eget spel eller om det är en uppföljare till Remake? Jag fattar inte om jag måste spela Remake först eller inte…

Har inga polare som är intresserade av detta. Är det kul att köra solo?

I så fall borde all hårdvara kunna räknas som fusk. Snabbare grafikkort, bättre upplösning, snabbare internetuppkoppling etc. Nej det här är inte fusk.

Skrivet av Jaw_B:

DLSS/DLSS3 har väl funnits sen release?
Raytracing är jag normalt en fantast av.. men här känns det ovanligt "meh". Inte minst om det kommer halvera (eller värre) fps.

Tror inte d4 varit uppdaterad för dlss3 vilket är ett stort kliv, men är inte säker. Gissar det då d4 inte tidigare varit listat som ett spel som stött dlss3.

Halleluja

Helt klart Ghost of Tsushima, vilket mästerverk som kom i slutet av PS4-eran.

Skrivet av Whisp:

Men det jag har funderat på är ifall de har delat upp Blizzard och Activision nu efter uppköpet, eller ifall de fortfarande hör ihop på nåt sätt? Vet någon hur det där fungerar?

Activision kommer inte ha någon påverkan på Blizzard längre. Båda ska nu rapportera direkt till Microsoft. Dessutom ryker Activision-mellanchefen Bobby Kotick och hans dåliga inflytande.

Skrivet av Gaara:

Förstår inte hur ett företag som hållit på med onlinespel i decennier inte klarar av att göra så folk kan logga in o köra. De borde väl vara rutinerade vid det här laget kan man tycka. Noll respekt för folks tid.

Håller med. Hur kan de år efter år inte veta hur de ska hantera inloggningar? Det har ju varit samma visa varenda släpp från Blizzard och det kommer bli exakt likadant på releasedagen för Diablo 4. Otroligt få kommer kunna logga in.

Jag ger upp. Så många errors att försöka komma in i världen efter att ha skapat en karaktär. Testade att starta om klienten, vad hände då...jo 114 minuter kötid (det var 4 min första gången).

Skapat karaktär men när jag klickar "start game" får jag "There was an error. Code (300202)".
Det är så kul med felkoder, har ingen aning vad detta betyder.

Stängde av mitt VPN och startade om Battle.net-klienten då tändes knappen!

Har samma, kan inte klicka på Play...

Plugga och kom sen tillbaka, det blir bra det Lycka till med det nya!

Potion Craft och Nivalis föll i min smak!

Jag tycker spelet är väldigt skoj men det känns inte kul med finansieringsmodellen. Att lägga kanske 500kr och sen har man fått allt vore helt OK för mig, men nu är det alldeles för mycket.

Jag är pepp. Joinar gärna samma server som de flesta här!

Som det är nu så är karaktären låst till save'et/servern. Om t.ex. personen som har save'et/servern helt plötsligt slutar så försvinner ens karaktär i och med det.

Kommer man kunna spela på samma karaktär på flera servrar, d.v.s. likt Valheim (och andra spel som t.ex. Diablo) där karaktären är fristående och har möjlighet att joina olika servrar och grupper. Det vore mycket roligare så.