Inlägg av herrPuffy

Inlägg som herrPuffy har skrivit i forumet

Noice! Frågorna var på min sida för den här gången

Ratchet och Clank 2 var ju mitt första spel till PS2:t och som jag älskade det

Även ettan och det tredje spelet införskaffade jag så småningom. Dessa uppskattade jag också, men ärligt talat så tror jag att jag gillade tvåan framförallt! Sen när jag eventuellt skaffade ett xbox 360 fick det ju bli andra spel, så jag har missat många spel från denna serie som kommit under årens lopp. Ratchet och Clank är i vart fall en spelserie som ligger mig varmt om hjärtat!

Svårt att svara på frågan, men den potential jag tänkte att spelindustrin hade att göra bra spel för tio år sedan har verkligen inte uppnåts. Till exempel frågan om artificiell intelligens i spel. Det var onekligen inte bättre förut på den fronten, men om vi tittar på hur AI utvecklats sen dess till de spel vi har idag lämnar det väldigt mycket att önska. Ta TES som exempel. Hur NPC:er i Elder Scrolls interagerar med varandra och världen runt omkring var sjukt coolt när det kom. Detta koncept (som är riktigt fascinerande) har inte tagits tillvara på och AI har inte som jag uppfattar det blivit avsevärt bättre i dessa spel, eller i spel på ett generellt plan, vilket faktiskt är riktigt tråkigt.

Spelades det in? Haha skulle vilja se detta spektakel

Jag själv spelar väldigt blandade titlar. Gillar själv Elder Scrolls och liknande rpg i fantasy eller sci-fi stuk. Sen har det inte kommit något liknande spel på senare tid som jag velat investera tid i (Ehm elder scrolls, var är du?). Istället har jag lagt en del tid på Warzone vilket kan vara fantastiskt fängslande, inte minst spelläget rebirth island. Det förutsätter att man hela tiden är uppmärksam på vad som händer på skärmen förstås, och jag är på helspänn när det verkligen gäller. Jag upplever dock varken att det finns en story som jag måste investera mig i eller att det finns många långsiktiga beslut att fatta, utan jag kan ta var match som den kommer. Och för mig funkar det perfekt för att varva vardagen med något annat, även om många singleplayerspel också kan vara härliga att spela på kvällarna

Skrivet av Mortaigne:

Jodå! Det är redan i molnet sedan tidigare.

Jaha, vad bra! Är precis det spelet jag lirar just nu!

Hm inget fable 2 till molnbaserat spelande? Annars härlig blandning spel!

Vr... vad är det?

7/10!

Härlig disneybild som visas i artikeln förresten

Skrivet av jehuty:

This is not the news you are looking for

I find this lack of good news disturbing!

Jag associerar ju Warzone starkt med Modern Warfare just av den anledningen att man först behövde betala för det senare för att spela. Ska detta kanske göra spelet lättare att relatera till det nya BO-cold war?

Ge mig en ny karta istället!

Jag har inte spelat, men vill ge det en sexa i betyg och det är ju inte möjligt att ge! Men jaja, jag får väl gå till gamereactor och rösta på olika saker istället

Ratchet & Clank (1, 2 & 3), Sly 3, Star Wars Battlefront (1 & 2), Lego Starwars, Kingdom Hearts (1 & 2). Många bra spel och många fina minnen!

Skrivet av Hanzo:

Har ett par Bamse-filmer, Bilar och LOTR:Extended Trilogin

Nej!! Bamsefilmerna... borta.. för alltid

Skämt åsido, men filmer som man tidigare köpt borde förhoppningsvis finnas kvar tänker jag spontant?

Kl. 14 har jag bara rast en halvtimme, så prata snabbt!

Skrivet av Gaara:

Vill verkligen se vad MS köp kommer göra på spelfronten kommande år och i framtiden. Speciellt för Elderscrolls, blir det Xbox/Windows exklusivt?

Tror jag läst tidigare här på FZ, (eller var det någon annanstans?), att Todd Howard uttalade sig efter Microsofts uppköp om att han hade svårt att tänka sig att Elder Scrolls endast skulle släppas på företagets olika plattformer, men att en titel som TES som var släppta på dessa helt enkelt skulle vara bättre på olika sätt!

Även om spelarbasen inte är så stor provade jag på multiplayer i BF: Bad Company 2 på xbox game pass för ett tag sen. Vilken känsla det är i kontrollerna, banorna är ju guld värda och minns med glädje när spelet kom Så det blir BC 2 för mig!

Haha bilden gjorde mig förvirrad. Jag som funderade på om jag skulle rösta på Star Wars: Battlefront 2004!

Jag kör på Xbox Series X, och med tanke på hur starka konsolerna är jämfört med de tidigare maskinerna fungerar det felfritt med Uncap FPS! Skyrim känns som ett helt nytt spel i 60 fps

Skrivet av keffkebab:

Så som jag har uppfattat det är exklusiviteten tidsbegränsad.

Jaha okej, najs! Såg på xbox gamepass att det finns en del övriga Final Fantasy spel, men när jag hade förstått att Final Fantasy 7 var exklusivt fick det mig att undra om det var en standard för spelserien. Har själv aldrig spelat andra spel från serien tidigare, så har inte reflekterat så mycket, men kul att detta kanske kommer till xbox iaf!