Inlägg av swordy

Inlägg som swordy har skrivit i forumet

förstår inte hur publishers kan vara så jävla oförberedda på att ett spel som folk väntat på i flera år kommer å ha sjukt mycket folk som vill spela det day 1. tycker det händer titt som tätt när ett stor spel släpps som har online att servrarna inte hänger med. tror dom inte att spelen ska sälja bra eller nåt efter som dom gång på gång blir överraskade av mängden folk som vill spela??

Många av tjejerna ock killarna i öppningsfilmen är ju besatta/förslavade av demoner (där av deras blödande ögon) och i många religoner är ju demoner sex å synden förkroppsliggad (om det nu är rätt ord) å i dmc styrs ju mer eller mindre världen av demoner så är ju inte så konstigt att dom uppför sig "sexigt" och mundus eller vad han heter tjej är ju inte ens mänsklig hon är ju en demon i väldigt löst sittandes hud. så jag ser inte vad problemet är. det är ju en del av storyn?

Det blodiga palatset gör DMC-comeback

släpps väll 18:e januari här? 15:e är väll us datumet?

får väll ses som ännu ett bevis på att gör man nåt annat än fps/sport spel så är man nästan körd... spel industrin som varierad underhållning kommer väll dö å bli mest bara fps å sport spel för all framtid... har ju släppts en del nya ip´s som varit allt från ok till riktigt bra men som inte sålt för det inte stått cod, fifa osv på dom...

tog 10 minuter å dra hem. å hemsidan var seg som fan. var en massa folk som ville ha liret tydligen ^^

folk är helt enkelt överkänsliga. dom tror väll även att dom ska få sympati eller uppmärksamhet om dom klagar/kritiserar allt till höger å vänster..

har inte direkt nån top dator men bättre än "steam snittet" har jag nog å kan spela det mesta rätt bra iaf så är nöjd ^^

game paden känns inte som den väger mycket mer än xbox dosan. har spelat en heldel zombi U, nintendoland å trine 2 med den å är bekväm å hålla. styr korset känns lika bra som på nintendos andra kontroller. inte kört nåt fighting spel dock.

Skrivet av kill455:

Kört spelet ett tag och kan säga att 4/5 är för mycket. Blir oerhört repetitiv att använda samma vapen hela tiden. Visst ,det är survival horror, men för lite vapen ändå.

hade hitat en hel hög med vapen en bit in i spelet. allt från start pistolen till en desert eagle å divs hagel brakare å automat vapen.

wii U kontrollen är en rätt stor del i stämningen i spelet. som när man tillex rotar i backpacken å kollar på gamepaden å ser en zombie kommer i mot en på tv´n, då får man rätt bråttom å stänga väskan ^^

var bra demo. blir nog köp ^^

kan ju bero på att spelen är dyrare i 3dsens online butik än i butik. så finns ingen anledning att köpa online.

Skrivet av GeeZ:

Nu får ni faktiskt skärpa er lite FZ. Något vinklat det här.
Måhända att det är just i fabriken som tillverkar flest Wii U i Kina som barnen arbetat i. Detta är dock bara på grund av en slump då en brand utbröt på en fabrik i Japan någon vecka tidigare.

Foxconn är det som begår lagbrott. Och de tillverkar som sagt långt ifrån bara Nintendos produkter.

Skrivet av GeeZ:

Nu får ni faktiskt skärpa er lite FZ. Något vinklat det här.
Måhända att det är just i fabriken som tillverkar flest Wii U i Kina som barnen arbetat i. Detta är dock bara på grund av en slump då en brand utbröt på en fabrik i Japan någon vecka tidigare.

Foxconn är det som begår lagbrott. Och de tillverkar som sagt långt ifrån bara Nintendos produkter.

är skolan som skickat dit ungarna som gort lagbrott. foxconns egna inspektörer upptäcke det å anmälde det. så foxconn gorde ju i det här fallet snarare rätt..

var ju skolan som gort fel å skickat ut för unga praktikanter var ju foxconns egna inspektörer som upptäckte det å anmälde alltihop. så man kan inte skylla barnarbetet på nintendo apple eller nån av dom andra som använder fabriken. där i mot kan man nog klaga lite på att dom skickar jobben till andra länder å att arbetarna får dåligt betalt. dåligt av fz att peka ut ett bolag bara specielt när dom inte har men skiten å göra.

spelet är inte äns skickat till butiker än å folk spelar det redan. inte så jävla svårt å lista ut att det är en läckt olagligt nerladdad version dom spelar så banna är helt rätt.

för mig dom flesta 3:e part spel skulle köra 1080p native medans nintendo sa deras första gäng lir skulle köra 720p native? fast man kan inte lita på allt man läser ^^

samma utvecklare som shank å det är riktigt bra stealth spel ^^ rekommenderar det stark.

å precis som shank misstänker jag att det lär nog komma till steam osv framöver åxå ^^

ingen tvingar ju nån å köpa nåt för riktigt cash å ha i spelet så förstår inte vad folk klagar över. om ni är så jäkla hardcore så letar ni väll upp föremålen ingame å inte köper dom för riktigt pengar iaf? eller klagar ni för att ni inte är hardcore å kommer blåsa hundratals kr ingame för att slippa springa runt å leta saker?

Skrivet av vashthepirate:

så mina två GTX680 behövs inte? suck...tur att man inte ens spelar COD längre. Black Mesa om 11 dagar gubbar/tanter glöm icke det.

tvivlar på man behöver 2x gtx680 för black mesa heller efter som det körs på den otroligt moderna source motorn från 2004 xD även om den uppdaterats en hel del under åren ^^

tur allt inte handlar om grafik då ^^ om det gorde det skulle rise of the robots vara ett av 16bits generations bästa fighting spel. vilket det verkligen inte var xD men hade hoppats lite mer än så av nintendo iaf med allt snack dom haft om hardcore spel osv. zombiU ser dock väldigt intressant ut å verkar använda kontrollen på ett bra sätt.