Inlägg av Propy

Inlägg som Propy har skrivit i forumet

Låter som att jag kommer skaffa detta ändå. Men jag har köpta samtliga i serien även om jag sagt att jag inte ska...något med MP i CoD som får mig att komma tillbaka mer än i andra spel

Skrivet av Chomag:

@OddGreen:

Gick in och kollade priser på värstingkort och satte fan kaffet i halsen när jag såg priserna på de dyraste modellerna;

Ett nytt grafikkort? PNY Quadro RTX 8000 kan fås för det fashionabla priset av 85.999 kr hos komplett.se samt till det en ny processor, Intel Xeon Platinum 8180, som kostar 115.999, vilket är lika mycket som en väldigt bra begagnad bil... 201998 kr kostar alltså det fetaste grafikkortet och processorn jag hittade på deras sida tillsammans. Misstänker dock att dessa inte är gjorda för att spela med utan är till för servrar och väldigt specifika och extremt krävande cad-modeller.

Men varken det kortet eller processorn är tänkta för spel. Det är mer till för CAD etc.

Hyfsat spel. Förväntade mig kanske nåt mer men än så länge känns det lite enformigt. Ska försöka hinna spela lite till imorgon och se vad som händer.

Är det någon annan som tycker att grafiken är väldigt suddig? Jag kan inte riktigt hitta vilken inställning jag ska ändra på. Ser ur som att de ligger ett suddigt filter över allt. Blir lite trött i huvudet av det...

Skrivet av Espresso_Bengt:

Jag tycker det är lite konstigt att de har gått tillbaka till en period som ligger innan grundandet av Assassins ordern och hela fajten mot templarriddarna, trodde att inget spel kunde utspela sig kronologiskt innan Origins? Jag har inget emot att skippa hela fajten mellan de två i storyn (om det nu är så, har inte spelat Odyssey än) men samtidigt är det ju hela det konceptet som AC spelen har byggt på, känns som de plötsligt ha tröttnat på berättelsen och sagt ”nu skiter vi i det” så att vi kan välja tidsepoker hursomhelst. Tycker dock de borde skippat Abstergo skiten också då, helt hjärndött tycker jag.

Jag undrar samma sak och lyckas inte riktigt få svar på det. Hur funkar storyn egentligen? Nån som kan förklara?

Skrivet av mrpijey:

Hade varit intressant om de inte packat den med en massa skräpspel *duckar för flygande Fz-kaffekoppar*. Det skall vara Spyro, Castlevania: Symphony of the Night, Driver, Legacy Of Kain: Soulreaver, Tomb Raider, Silent Hill. Det enda spel jag kan försvara är Final Fantasy VII. Inte en massa japanska fightingspel.... Bara vänta tills de hackar denna så att man kan slänga in egna ISOs då.

Håller med, men samtidigt; Spyro utan spakar?

Skrivet av PcGamer:

Kan även rekommendera Men of War, har mycket av det jag gillade med Commandos men samtidigt även en hel del som jag saknade. Men of War är Commandos med RTS inslag, väldigt bra spel helt enkelt =).

https://www.youtube.com/watch?v=Oqcw-SOxV-c

Har du testat föregångarna Soldiers: Heroes of WW2 och Faces of War? Jag föredrar själv dem

Skrivet av ulrik.borg:

Om nu detta är en kronologisk efterföljare borde det ju vara ett Grekland under romerskt styre mitt under "inbördeskriget", men i och med origins så kastade ju Ubi all fantasi om seriös historiekoppling ut båten. Kanske sunt om man vill göra underhållande spel, och det förklarar kanske Sparta-kopplingen här. Let's just make a fighting game and stop pretending!?

Hade varit roligare med en spiritual remake av originalet eller ett som utspelar sig i Rom, t.ex. strax efter mordet på Julius "den håriga".

Om jag fattar det rätt så utspelar det sig i antika Grekland och för mig är det långt innan Origins utspelade sig. Om det stämmer så fattar jag inte riktigt hur det ska funka. Om Origins var starten för hela Assassin-brödraskapet, vad är man i ett spel som utspelar sig tidigare?

Helt ärligt så är jag inte så tänd på att spela som en spartan. Känns lite väl uttjatat. Hade varit mycket roligare med en Origins uppföljare i Italien typ 30 år efter Origins.

Kommer såklart mer info sen så man får väl vänta och se.

Skrivet av Sisyr:

En tvåa blir det. Striderna är rätt okej, men kampanjläget hör till de absolut svagaste i hela TW-serien. Närmare en etta än en trea.

Håller med. Det är alldeles för tunt. Jag tycker det påminner väldigt mycket om Age of Charlemagne; bra grundtanke men det saknar något. Det känns som att de inte fick tillräckligt med tid på sig. Finns ju inget at göra efter en timme.

Däremot blev jag förvånad över att jag är helt ok med det nya rekryteringssystemet. Visst jag gillar inte att det är baserat på procent men jag tycker systemet funkar bra.

Skrivet av anon_119148:

Jag är mycket taggad på denna? Någon som vet om man kan förladda och vad storleken är? Isf kanske jag förköper det.

Funkade på PC, ca 24GB om jag minns rätt

Skrivet av Dizzz:

Ja. Bättre att glömma vad Ubisoft gjort. Det är ju exakt så det ska gå till -.-

Sedan ska man inte heller berömma någon som gör det man borde gjort från första början. Framförallt inte när det är uppenbart från dag ett att det är fult att göra det.

Han berömmer, som jag fattar det, inte vad de gör utan att de faktiskt tagit till sig kritiken och förbättrat sig. Men jag antar att det är roligare att gnälla...

Sen ska man inte glömma att det bara rör sig om spel. Det är inte hela världen. Om man inte gillar spelet eller företaget så är det bara att låta bli att köpa. Det är inte värt det att bara gå och irritera sig och vara arg på saker hela tiden. Företag vill tjäna pengar de gör inte spel för att det är roligt.

Låter fantastiskt! Men det lär väl mest bli online och MP. Jag fattar att det ger mest pengar, men varför fick inte 5:an några SP DLC:s? Riktigt besviken på det.

Skrivet av Tobbe:

Ända som stört mig är modellernas POPPING... står väl ut med sköldar hjälmar osv... men när huvuden poppar eller aldrig poppar fram... ja då.... får dom allt "putsa" lite till.

oh look it's the headless horsem... every other character.

Det har jag faktiskt aldrig råkat ut förr. Den biten funkar bra för mig.

Däremot svävar jag iväg ibland om jag stoppar undan vapnet. Det är lite mer irriterande eftersom jag inte kan landa igen...har förlorat mycket tid på det.

Skrivet av Theade:

DLC betyder Downloadable Content. Alltså innehåll man kan ladda ner, digitalt via internet.

Jag tror att det är vi, spelarna/konsumenterna, som har kopplat DLC till något.

Så det skulle kunna vara en expansion, eller ett ”dlc”.

Precis. Det är så jag tänker. En expansion är en DLC om man laddar ner den.

Man kan ju ändra detta redan. RB+Y för skägg och LB+Y för hår, eller tvärtom. Det nollställs i och för sig om man dör. Antar att det blir mer permanent med patchen.

Ja, är det en korp man ska se upp för så lär det vara en vikinga-dlc. Helt ok, kommer säkert vara kul.

Jag hoppas bara att nästa "riktiga" TW kommer snart och inte om två-tre år. Hade varit kul med lite 1600-tal i Europa, vilket är en era de inte besökt tidigare.

Skrivet av Snabeltorsk:

Men är det fler restrictioner i kampanj läget nu än det har varit innan gällande tuning ?
Jag fattar det så när man läser på reddit mfl men har ju inte spelat det själv.
Jag har bara spelat Forza på nån snorgammal xbox och har för mig jag hade nån sleten fiat med hur mycket hk som helst. Var hur roligt som helst.

Ja, det är det. Förr var det mycket "kör en europeisk bil från 50-talet i C-klass". Nu har de istället lopp som klassas efter "50-tals bilar" och där man kanske för ha max C440 istället för att maxa, begränsning på däck (bredd och sort) och HP. Jag är inte helt nöjd med detta, speciellt eftersom jag kör mest SP numera.

AI:n är också helt dum i huvudet. Kan inte komma ihåg att den varit så dålig förr. Svänger och bromsar som att jag inte är där.

Men annars helt ok spel.

Skrivet av MusseÖL:

Det lär bli micro micro micro...köpa vapen köpa nya skor köpa ny hatt osv...suck

Absolut. Och alla framtida DLC:s kommer vara för MP.

Detta är säkert kul för de som gillar GTA online, men jag är besviken på att de inte gav oss mer SP content. Finns ju så mycket potential för nya karaktärer så jag fattar inte varför. Eller jo, jag fattar att de säkert tjänar bättre på online content. Men ändå. Lite tråkigt.

Skrivet av Pawbeltolaf:

Tycker det är dåligt gjort av valve att inte ge Half Life det värdiga slut det förtjänar, lämnar oss med en cliffhanger och sedan skiter i fansen totalt.
aja bara leva med det, nog för valve sjunkit i mina ögon rejält efter detta

Samma här. Jag tyckte att Valve var så fantastiska en gång i tiden. Nu blir jag mest arg när jag tänker på det. Half-Life 2 är ett av mina absoluta favoritspel och tanken på att jag inte kommer får se slutet på historien är fruktansvärt frustrerande.

De kan inte påstå att historien är avslutad (som jag läst ibland) eftersom den uppenbart slutar i en cliffhanger.

Skrivet av Devan:

Testade det när det hade gratis helg förra gången i våras och spelet är grymt.

Det som håller mig ifrån och köpa det är att du måste köra det igenom ubishits egna tjänst

Vad är det egentligen som är fel med Ubisofts klient? Jag har en del spel som använder den och har inte haft problem.