Inlägg av Slutbossen

Inlägg som Slutbossen har skrivit i forumet

I första trailern så såg hans ansikte och minspel ut som när de kör cut scenes med 400% facial exprecisons. Så jag är bara glad om de ändrat till det bättre.

Skrivet av piddau:

Kul! Jag har lite över 2000p Orker som jag snart är helt klarmålad med. Men den 27e så är det släpp för nytt Codex för orkerna med en ny big box. Så det är beställt nya Combat Patrol lådan och Stompa boxen med nya codex och datasheets också. Ska bli riktigt kul med lite nya Orkregler!

Gillar combat patrol-lådorna. De är inte för dyra och man behöver bara måla sen är det klart för krig. Var nära att köpa Adepta sorotitasboxen men jag känner att det bara skulle bli mer i backlogen som jag aldrig skulle ha tid att måla ihop.

Spelar det till och från och det är rätt nice faktiskt. Men håller fortfarande på att lära mig så det är lite mer progress för varje omstart

Tack för recensionen!

Knights

Köpte en födelsedagspresent åt mig själv så har en del att bygga och måla några dagar framöver. Knights är sjukt underskattade. Har några enheter kvar att skaffa sen är min 50/50 rymdsmurfar och knights-arme klar. Puh!

Skrivet av Joakim Kilman:

Introt till Journey to Silius försöker tappert, men förgäves, att ge någon sorts narrativ inramning till ett spel som först utvecklades som ett Terminator-spel. Resultatet är rent nonsens. En atombomb (?) slår ner i en stad. Orelaterat (?) dör huvudpersonens farsa i en olycka (är det atombomben som kallas olycka?). Sen hittar man en diskett där farsan skrivit att han "hört talas om några terrorister" och ber en att "avsluta hans uppdrag" (vad det nu ens är). Sen visar det sig, när man börjar spela, att "terroristerna" är en blandning av allsköns rymdvarelser med enorma resurser.

Skitbra spel, dock.

https://www.youtube.com/watch?v=pYmVf3GlhfY

Man ser ju på flera fiender att de har terminatorvibbar medans vissa är straight up Giger/aliens eller en blanding av de två. Nu ger denna designsoppa spelet sin unika touch men ja, storyn blir bara rent nonsense.

Yellow devil

Första gången jag verkligen fick den dära enorma kicken av att spöa en boss som en liten skitunge var Yellow devil. Man dog och dog och dog osv men sen märkte man att bossen hade ett mönster. En galet massa tighta hopp senare och några till förluster så fick han tokstryk. Man var så då dära galet stolt över sig själv efteråt. Ett av mina bästa spelminnen någonsin.

Skrivet av WildThing:

Fy helsike vad coolt! Riktigt snyggt där

Tack hombre! Ska göra en Iron warriors hjälm till mig själv här näst då denna är till grabben.

Skrivet av vbgbasse:

Ja jäklar ja, så var det. Det är ju trots allt 25-26 år sedan? Rally måste väl ändå vara ett av det bästa radioprogram som gjorts, tätt följt av pippi rull 😁

Ajemen! 1996 så 28 år t.om.

Skrivet av vbgbasse:

Oww... väder-annika i sitt esse 😂

Detta är inte väder annika, detta är LÄDER annika! *random piskljud*

Fyra burkar sprayfärg så jag äntligen kunde bli klar med detta härket och då är jag inte ens nöjd men någon gång måste man ge sig och göra rätt nästa gång.

Skrivet av Mishima:

Det är väl inte en fråga om att känna sympati för ett visst land utan för människorna och deras anhöriga som faktiskt drabbades och dog i terrordådet.
Lite smaklöst att från ingenstans deklarera sin brist på sympati efter att ett terrordåd inträffat.

Håller helt med. Om Putin eller stridskåta generaler hade strykt med så kan jag väl erkänna att jag inte hade känt sorg. Men detta var oskyldiga offer som knappast beslutat ett smack om invasionen eller har något att säga till om och därför får dessa stackare i alla fall min sympati.

Rally har för evigt förstört den låten för mig.

Bara slå, slå och smiska aj aj aj

Får väl bli Last epoch nu när det faktiskt funkar.

Såg att Wily redan gått vidare, nice

Skrivet av Maguz:

Jag kan ta att det är strul på release-dagen.. jag kan ta att dagen efter också involverar diverse strul. Men nu har det tagit död på spelglädjen totalt, pressat mig till level 32 på alla dessa dagar och det är få stunder jag inte suttit fast i loading-hell, trixa, fixa, unityengine errors, starta om, gå in och ut ur triggers för att försöka lura mig till en fungerande transition. Spelet i sig är kanon men fyfan vad det här var illa skött.

I feel you.

Lyckats med nöd och neppe nå lvl 26 så att du ändå dingat 32 med allt strul är inte illa. Nu är jag fast att inte kunna ta mig till end of time IGEN! suck. Fyra dagar efter release.

Skrivet av Maggot:

Börjar nästan bli komiskt hur många ggr stora VR-satsningar fallerat (sen 90-talet)! 😅 Älskar själv ny teknik men jag förstår fortfarande inte vad eller varför man skall köpa ett VR-system?

Läs hela tråden så ser du flera inlägg där folk förklarar varför de gillar VR.

Jag vill verkligen sätta mina tänder i detta på PC men nu mera finns det så många sjukt bra spel att fylla sin tid med att vänta ett år eller så är banne mig inga problem. Ha kul, ni med PS5or.

Har spelat två timmar idag relativt strulfritt. Seg laddtid mellan olika områden men förutom det så har det funkat helt ok, ta i trä.

Förväntade mig att det skulle bli strul när det släpptes skarpt men nu har det gått snart tre dagar med bara en markant förbätting. Tänker dock inte ge spelet en tumme ner då spelet i sig är riktigt kul men gud vilket risigt släpp.

Skrivet av Jimmandx:

Om inte annat så går det alldeles utmärkt att spela offline tills de löst sina serverproblem helt!

Mjo bara trist att man inte kan spela den karaktären online sen när de fått bukt på problemet. Eller har jag helt fel nu?

Skrivet av Weeks_death:

Ja, Steam når många spelare. Men var väl snack om att det börjar tunnas ac med spelare nu, så kom detta?

Ser dock väldigt få, om någon, på min vänlista som spelar det längre.

Är väl mängden unika spelare som spelat det. Inte samtidiga spelare.