Inlägg av Zpiritual

Inlägg som Zpiritual har skrivit i forumet

Mer är bättre. Att sitta och titta på hackande suddiga rörelser är inte särskilt underhållande. 24 kommer ju från filmprojektorns gamla begränsningar och det är inte en anledning att hålla fast vid 24 än idag när vi inte lever på 20-talet längre (eller jo fast menar här förra 20-talet ).

Skrivet av StarscreamSWE:

Är inte tvåfaktorautentisering otroligt bökigt om man förlorar sin mobil eller liknade?

Det är ju därför du ska spara din återställningskod på ett idiotsäkert ställe, vissa 2fa appar har möjligheter att ta en backup på de inlagda tjänsterna eller molnbaserad backup men det i sig kan ju leda till dataläckage.

Skrivet av Hipshot:

Hur ser man det då? Som att kolla på Who framed roger rabbit?

Lite så ja. Skillnaden är väl att här läggs animationen på livematerial och sänds direkt istället för att, som i ditt exempel, läggas på i efterhand på förinspelat material.

Som tekniknörd tycker jag detta är riktigt imponerande, animationen är renderad i förväg för att passa kamerarörelser som ska utföras av kameror som troligen inte ens var utplacerade när animationen gjordes. Det kan även vara så att animationen renderades live precis när den lades ovanpå kameramaterialet men det känns osannolikt.

"Precis vad vi behöver. Ytterligare en livsmedelsbutik Det är lite för lite med ICA, Hemköp, Willys, Coop, Priso, City Gross, Netto, Lidl och alla andra jag glömt."

Fler butiker är bra, mer konkurrans. Dock hade det varit önskvärt att alla (eller i alla fall fler) spel fanns i fler butiker och inte så att ett spel bara finns i en butik.

Så windows 7 är skit, windows 10 är skit. Känns gött att ha lämnat windows helt bakom sig numera, Linux är framtiden för min del.

Vad är det för historieförfalskning fz håller på med? På vilket sätt dog musiken under 90-talet?

Skrivet av Riwl:
Skrivet av slander:

Hypen för det här påminner mig om Spore, vet inte riktigt varför.

Vad har Hello Games gjort tidigare som får folk att tro att det ska bli ett spore-fiasko? Jag fattar inte.

Vad har de gjort tidigare som skulle få någon att tro att det inte skulle bli ett fiasko?

Året är 2152, jorden är insvept i en nukleär vinter som täcker hela jorden. Av mänsklighetens en gång världsomspännande civilisation återstår bara 6 627 isolerade samhällen. Dessa är uppbyggda runt Gamestops butiker där folk handlar spel på plastskivor. Överlevarna ber till sin messias Paul Raines som såg gjorde det möjligt att roa sig även utan internet vilket de andra musik och filmindustrin övergav på 2050-talet.

Skrivet av Remus:

fungerar bara på chrome.... gg...

Det fungerar i Firefox om man ändrar useragent till Chrome men Google har Microsoft på 00-talet som förebild och begränsar medvetet funktionalitet.

Skrivet av autograph:

Jag har alltid undrat vad "de" framför kartnamnen betyder,
men jag har varit för rädd att fråga.
Defuse?

DE = Demolition har jag för mig.

Hostage kartorna hette cs_office och liknande.

Skrivet av TwiZtah:

Vänta lite, en seriös studio som använder Unity?

Cities skylines är ju gjort i Unity och det är kanonbra så jag ser knappast det som ett problem.

Skrivet av Pholiage:

Homeworld Cataclysm ägs visst inte av Gearbox. Det ingick inte i köpet av Homeworld. Därav inget Cataclysm i Remake

Källkoden till spelet är förlorad så det finns inget att utgå ifrån, det finns helt enkelt inget som kunde ingått i köpet förutom rättigheter vilket ju är synd.

Skrivet av PcKaffe:
Skrivet av Buio:

Antagligen första expansionen. Så blir nästa Elite: Fatal?

Efter Deadly ranken så kommer Elite.
Hela skalan är följande:
Harmless, Mostly Harmless, Novice, Competent, Expert, Master, Dangerous, Deadly och slutligen Elite.

Så Elite: Elite?

Inte förvånande ärligt talat, sidor som dessa har ju tidigare ertappats med att sälja stulna nycklar från tex. Natural Selection 2.

Göteborg! Jag vill jävlas med alla bilpendlare!

DLC är ju väldigt brett, det täcker allt från det som förut kallades expansioner till mikrotransaktioner för skins och att köpa "guld" i onlinespel.

Svårt att säga att det hela är bra eller dåligt tycker jag, visa delar är väl bra och andra mindre bra kanske?

1080p borde finnas och naturligtvis 60Hz men för övrigt förväntar jag mig inte jättemycket för 130 spänn, det är ok om det saknas lite sånt för det priset.

Skrivet av pinky:
Skrivet av Bennii:

Och hur visste de att 18 pall skulle stå där just den natten? Insider på lagret möjligtvis?

Hoppas det och att de skyldiga åker fast. Känns som Bergsala går på knän jämfört med vad de gjorde tidigare och därför blir det här en stor smäll. Har inga siffror på det utan det är vad jag tror, de kunde inte hålla Club Nintendo vid liv menar jag.

http://www.allabolag.se/5563156412/bokslut

De följer nintendos kurvor, så länge nintendo lever klarar sig nog bergsala. Tror det går bättre 2014 än för år 2013.

Skrivet av bleak:

Avskyr när asiatiska personer vinner i Dota eller starcraft. Människor utan personlighet som inte kan dra skämt eller är intressanta på något vis. Om ni såg presskonferensen med finallagen förstår vad jag menar.

Tacka vet jag Fnatic (Notail !!)

Annan kultur, många kulturer visar inte känslor offentligt så som vi gör i väst. De är dock intressanta människor om du tagit en sekund och faktiskt sett förbi deras kamp med sitt ansikte. Newbee blev galna i boothen efter matchen då de var "privat".

Se: http://youtu.be/hW2vVbJSi2E?t=2h3m36s

Den spelaren var definitionen av "faceless korean" fram tills han vann, sen kunde man läsa hans historia och han har gått igenom ett rent helvete bokstavligen då han var en "faceless korean". De är professionella spelare som spelare 10+ timmar om dagen, inga komiker.

Skrivet av k3m:
Skrivet av aholman:

Vanligtvis brukar speltitlar låta bra på svenska menar du?

Vad tycker du själv? Den här speltiteln suger på engelska också dock.

Varför? Det är ju Blizzards hjältar (hero). En blizzard är en typ av storm alltså "heroes of the storm", tycker den är ganska smart sjäv.