Inlägg av b0bl00i

Inlägg som b0bl00i har skrivit i forumet

Och här har vi hela anledningen att det är fullständig bojkott av den här skiten. Äldre BF spel vrider sig i smärta i graven av den här dyngan.

Till alla er som gillar RTS och speciellt TA, Beyond all Reason är ett enastående, gratis RTS som jag varmt kan rekommendera. Det är väldigt likt gamla TA men mycket modernare med riktigt bra grafik.

https://www.beyondallreason.info/

Kerbal Space Program 0.18 kom ut igår.

Mängder med nyheter, riktigt välpolerad release med mycket mycket nytt.

Garanterat bra nyhetstips!
För er som inte köpt spelet, gör det snart innan dom höjer priset!
[http://forum.kerbalspaceprogram.com/entry.php/343-The-0-18-Ch...]

Jag håller också med helt hållet. Detta är inget Splintercell längre. Det sista vettiga (och riktigt grymt) var Chaos Theory.

Förstår inte varför alla jädra spelutvecklare tror att man måste förnya saker och att folk vill ha en cinematisk upplevelse. Gamla spel är bra av en anledning.

Slopa autosave, autohealth, autowin så kanske folk kommer ihåg era spel längre än den dagen då man laddar hem det, (ja helt rätt, ladda hem, dåliga spel köper man ej)

Hade gärna köpt en riktig, svår och utmanande uppföljare till SC:CT som kräver lite planerande och inget himla execute och unlocks hit och dit.

Tycker att skribenten försöker skönmåla ett rötet spel med sedvanlig bullshit. Spelet erbjuder verkligen inte mer variation än tidigare titlar. Ingen möjlighet att lägga ut skillpoints, runor är idiotiskt och bör hittas istället som i d2, inte fås automagiskt. Spelet är alldeles för enkelt och nerdummat. Finns inga som helst konekvenser att oroa sig för. Pay to win actionhouse, ingen pvp (än), helt idiotisk levelcap på 60 för att mjölka folk på dlc pengar. Varför tror varenda skribent att folk är intresserade av story och cutscenes? Ge oss ett spel att kötta igenom som håller par år som det var förr. D3 kommer förbli en kasst oavsett patchar.

Fyy, hemska tanka. EA och Minecraft är som minderåriga och katolska präster.

Long live Steam! Game kan hoppa i havet. Överprisad konsollsmörja.

Var det bara jag som tyckte blizzard och archon såg lite halv-b ut?

Diablo3? Vad är det för något?

Suck, rädda oss från konsolsmörjan. Först får vi BF3 och Operation Metro..nu den här skiten. Har inte spelat sen innan jul och har inte saknat det ett dugg.

Här är en riktig recension som tar upp det som borde belysas. http://www.rockpapershotgun.com/2012/02/24/syndicate-review-p...

Fz har blivit mutade.

Skrivet av neonille:
Skrivet av KoP:
Skrivet av neonille:

Nämen....ett fps spel?? Oj...det måste flera år sen vi såg ett sånt sist.
Vad skönt med ett annorlunda spel för en gångs skull....

5/5 för innovation!!

Så vad är det med det? Har inga problem med att spela spel ur ett first person perspektiv. Förstår verkligen inte denna avsky emot genren som börjar blomma upp. Varje fps särskiljer sig ju åt tack vare en massa olika parametrar såsom story och miljö. Cementerar utvecklaren spelet med ett bra gameplay så ser jag ingen idé att motsätta mig om jag kan få ut 10 timmars nöje.

Handlar inte om kameravinkeln. Det handlar om att man ska göra allt til shooters nuförtiden.

Jag bryr mig inte om COD eller dylikt sålänge jag slipper spela dom. Men när man börjar pilla på en klassisk gammal spelserie och förändra den till en "shooter" bara för att på ett billigt sätt locka till sig den stora massan så börjar det bli vidrigt.

Mår illa av sånt här....

word! Jag med!

4/5... Wtf. spelet har ju inget alls att göra med syndicate, originalet. http://www.bit-tech.net/gaming/xbox-360/2012/02/21/syndicate-... det där är ett mer realistisk betyg.

FPS...bah. Jag hade hellre sätt att det var troget orginalet och dess synvinkel, spelsätt mm.

helt rätt, n00bs vänder sig till COD så kan vi med lite bakom pannan lira arma i fred.

Skrivet av Höglund:
Skrivet av rewoX:

som sagt, RUSH har inget med Battlefield att göra, det är ett Bad Company påhitt.
Önska att dom stresstestade servrarna med Conquest 64 spelare Caspian Border
Andra sidan så älskar jag allt i BF3 som hittils ha testats.

Skitsnack, Rush är framtiden.

Det var det dummaste jag hört.

Sunkig konsollskjutare. PC ska vara lead platform..Host inte en chans. Hela spelet är en kompromiss för att få det att passa på konsoller. Trist flygkänsla som lider av allt för mycket konsolitis majoris. Och jisses vilken usel bana.

Skrivet av Katana:

Verkar ju stödja TrackIR iaf, om de inte körde mouselook i planet. UI't i tanks känns förjävla kluttrat bara. Hur ska man kunna se fiendetanksen när alla krusiduller i mitten av skärmen är ivägen?

Tur att man har en TIR5 hemma
Hade vart coolt som tusan om dom gjorde det

BF2 håller fortfarande för mig.. finns massa kvar där