Inlägg av Sveakungen

Inlägg som Sveakungen har skrivit i forumet

Senaste Grid (2019) fick mycket kritik, men personligen har jag haft otroligt mycket kul med det spelet. Det är snygg arkadracing med härlig körkänsla. Så längtar redan efter Grid Legends!

Jag har inga problem med 30 fps i spel som detta, speciellt inte med fasta kameravinklar. Vore det ett problem skulle jag inte kunna se film heller som är mellan 24-30 fps! Klart det kostar att rendera två olika spelmiljöer samtidigt, men höga rek. spec. bör ju inte vara ett problem för "riktiga" PC master race spelare ;).

Lite småknivig, men tror jag löste det! Oavsett kul tävling

Ser inte någon omedelbar skillnad mellan Quality och Performance-lägena! Utom den högre upplösningen då förstås. Men 60 fps är lätt värt lite lägre upplösning!, speciellt då den ändå håller sig minst en bit över 1440p.

Bra tillfälle här att snabbt kunna känna skillnaden på 30 och 60 fps!! Märks extremt mycket på markören i menyer, som hackar som en gammal skiva.

Raven är riktigt bra och det är också Stacking!

Skrivet av SeaMonkeyFresh:

Fick min Xbox series x igår. Förbokade på Elgiganten 20-09-22 kl 09:55 ca.

Är ju inte direkt imponerad på den, lite halvsega menyer där det både känns snabbt och långsamt på samma gång som med Xbox one när den kom, svårt och förklara. kört lite assassins creed vikings , spelet har crashat ett ex antal gånger mitt i spelandet, aldrig varit med om innan på någon konsol. Hoppas man inte fått något måndags exemplar av konsolen.

Sega menyer har jag inte hört om, men det är väldigt många aktiva generationer nu precis i bytet med stora skillnader i hårdvaran + covid 19. Så vi får nog leva med lite extra problem så här i början! Speciellt med enorma spel som Valhalla.

Wohoo! Ska få leverans ikväll, bekräftat från Bring!

Nu känns det åtminstone som den är på väg. Fått spårningsnummer och statusen säger:
Sändningen har levererats till terminal och skickats vidare.
11 november 00:33 - 556 52 JÖNKÖPING

Borde man väl få den åtminstone imorgon eller kanske t.om. idag, ingen koll hur de jobbar. Bor i Malmö!

Skrivet av strangelove:

Kul att läsa om alla som fått sina Boxar Blir sjukt hajpad själv, sitter och väntar ivrigt på PS5.
Någon som vet ifall Series X handkontrollen funkar med den trådlösa XBOX ONE PC adaptern? Den nya Series X kontrollen i blått är ju så sjukt snygg, vill köpa den även om jag egentligen inte behöver den

Den ska garanterat fungera! Alla Xbox One-tillbehör utom Kinect fungerar!

Skrivet av speglosa:

Fick via kundtjänst beskedet att min XSX skulle skickas via Bring "nu i eftermiddag" med kollinummer och allt, och garanterat levereras imorgon. Fortfarande ingenting, och nu har kundtjänsten stängt för dagen. Man blir ju inte lite trött på Elgiganten. De flesta andra verkar åtminstone fått det skickat vid det här laget, eller är någon annan kvar i samma sits som jag?

Samma här, ligger hos Bring! Men inget SMS eller något ännu! Är nog inte Elgigantens fel faktiskt... känns inte som man ens kommer få den imorgon!

Skrivet av doversund:

Fick sms precis nu från Bring/Elgiganten att XsX förbereds för leverans.
Vill inte påstå att det var värt att betala extra för express...

Känns lite komiskt när man känner "Oh, tänk om jag också kunde få något sådant från Bring". Man har liksom tappat förväntningarna och sänkt kraven

Lär ju garanterat vara slut i butik i Malmö! Så knappast lönt att köra och titta :/

Då var det slut på det roliga för idag.. Bring har grejorna, men kommer inte att få det idag utan troligen imorgon. Kul.... Fick tillbaka frakten, men snöpligt slut på lanseringsdagen!

Fortfarande inte hört ett ljud från Bring.... om leverans idag....

Pratade med Elgiganten igen. De har haft stor tryck pga av detta hos Bring (Gäller Elgiganten orders) så de har inte hunnit skicka ut aviseringar i god tid. MEN han sa att de har lovat att de ska levereras idag!!

Idag blir det upp till bevis för Sveriges speditörer! Känns konstigt att inte få leveransbesked innan release... Men Elgiganten har hävdat att man ska få den idag om man har blivit tilldelad en till release! BRING it on

Skrivet av Stevoo:

Kan det vara så att de som bor i lite större städer kommer får sina utskickade i morgon. Jag bor i Stockholm och har inte fått någon bekräftelse från Bring. ( Beställde den 22 september från Elgiganten, fick bekräftelse mejlet klockan 11:02 samma dag, expressleverans)

Känns troligt, bor i Malmö och de har ju t.o.m leverans samma dag här och i Göteborg och Stockholm. Så känns som i linje med vad Elgigantens support sa till mig. Leveransbesked kommer först imorgon..

Skrivet av Jimbo66:

Bokade en Series X på Elgiganten den 22/9 och nu damp en bekräftelse ner i mailen att den har skickats med Bring

Vilken typ av leverans valde du?

Verkar som att Elgiganten skickat allt som går som paket via Bring och mindre saker som spel med Postnord!

De är nog lite trötta på oss alla som ringer/chattar/skriver och tjatar om våra konsoler

Kollade precis med Elgiganten och tydligen skulle de komma info om leveransen imorgon. Men att man skulle få sin Xbox Series X imorgon/på releasedagen ändå. Tydligen skulle det bero på den stora mängden leveranser... Nåja, min var tydligen paketerad och klar för leverans, så alltid en start.