Inlägg av Sveakungen

Inlägg som Sveakungen har skrivit i forumet

Håller inte alls med Robocop-känslan är klockren och det är löjligt kul att skjuta skurkar med glas och väggar exploderar i flagor och bitar. Dialogen är grymt kul och har 80-tals känslan i en liten ask. Bra variation på saker att göra. Som stort robofan är detta en höjdare!! En solklar 8/10 för fans.

Körkänslan i Forza är helt underbar och jag uppskattar den realistiska grafiken. Dessutom kan man verkligen finjustera AI:n att bli precis så svår som man vill ha den. Känns som en fantastisk bra nystart för serien.

Strulfritt

Spelet är riktig j-kla bra. Känns inte svårt att skiljas från någon tusing då. Funkade perfekt redan kl. 1:00 när Easy Access startade. Dock strul för PS5 (kanske Jim-effekten 😜).

Skrivet av WulffX03:

Skillnaden här mot andra klasser var att du ibland behövde rätt build och gear för att ta hand om bossar som barb, vilket skapade en frustration. Andra klasser behövdes det absolut inte.

Håller med, där i ligger nog problemet för de flesta. Gjorde i princip ingen skada på bossen som vaktar en bok vilket gjorde det nära nog omöjligt att döda henne med min stun-aoe build. Men efter att ha specat om till en bleed build så var det en lätt match.

Det är väl fine om man har olika svårt med olika fiender beroende på val du gjort, men det ska inte vara omöjligt. Så lite justeringar är nog inte fel eller om det fortsätter att kosta småpengar att specca om sin karaktär.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Jag respekterar att du säger det. Varför jag valde att hålla det borta från recensionen var dels för jag räknar med att de flesta vet turerna kring Rowlings, men också för att hon inte haft något med spelet att göra personligen. Spelet innehåller också saker som direkt går emot vad Rowlings rantar så det nästan som Avalanche gjort ett eget statemebt där. Det finns t.ex. en rätt stor karaktär i spelet som är trans. Men det är definitivt inte en icke-fråga dock och kanske kunde jag nämnt en mening eller två. Nu valde jag att låta spelet få fokus.

Tack för att du lätt bli att snacka om Rowling. Hon har rätt till sina åsikter och de som är emot till sina. Dessutom är spelet väldigt inkluderande med massor av mångfald och allmänt extremt bra. Finns ingen regel att man måste skriva folk på näsan, bara för att en liten arg grupp människor blivit upprörda. Då skulle man inkludera en smärre uppsats innan varje recension av BF och COD om hur jävligt krig är m.m. Vore mer rimligt än detta!

Blir inget köp innan de ökar svårigheten, inte kul om det kräver noll strategi i 97% av spelets strider. Endast några av bossarna lär vara en utmaning.

Gillar verkligen Netflixs spelsatsning. Fokus på kvalitet och använder standardshoppen ingen egen specialapp. Dessutom är alla spelen på svenska vilket är trevligt för de som är mindre bra på engelska.

Activisions kassako är COD, ett spel som MS inte skulle göra exklusivt. För mycket pengar att förlora på det. Sony skulle troligen vilja göra det, men även där skulle inkomstmöjligheterna stoppa ett sådant beslut.

Om vi släpper tjafset om COD så skulle ett MS-styrt Activision var bra för de som jobbar på företagets studior. De skulle bli bättre behandlade, fackanslutning om de vill, mindre eller minimal crunch m.m.

Mer gamepass spel är väldigt gynnsamt för de som vill spela många olika typer av spel utan att spendera stora mängder pengar, det är en enormt stor anledning till att Xbox är min huvudplattform. Dessutom får jag spelen till PC och Xbox, samt streaming till Mobil, platta och TV. Många förmåner som perks, gratis spel och hela Points-system som ger mig några hundra kr om året tillbaka.

Får väl se imorgon, då presenterar de en ny uppdatering och lite annat om spelets framtid. För bra är det verkligen i mina ögon, har rysligt roligt när jag lirar det.

Senaste Grid (2019) fick mycket kritik, men personligen har jag haft otroligt mycket kul med det spelet. Det är snygg arkadracing med härlig körkänsla. Så längtar redan efter Grid Legends!

Jag har inga problem med 30 fps i spel som detta, speciellt inte med fasta kameravinklar. Vore det ett problem skulle jag inte kunna se film heller som är mellan 24-30 fps! Klart det kostar att rendera två olika spelmiljöer samtidigt, men höga rek. spec. bör ju inte vara ett problem för "riktiga" PC master race spelare ;).

Lite småknivig, men tror jag löste det! Oavsett kul tävling

Ser inte någon omedelbar skillnad mellan Quality och Performance-lägena! Utom den högre upplösningen då förstås. Men 60 fps är lätt värt lite lägre upplösning!, speciellt då den ändå håller sig minst en bit över 1440p.

Bra tillfälle här att snabbt kunna känna skillnaden på 30 och 60 fps!! Märks extremt mycket på markören i menyer, som hackar som en gammal skiva.

Raven är riktigt bra och det är också Stacking!

Skrivet av SeaMonkeyFresh:

Fick min Xbox series x igår. Förbokade på Elgiganten 20-09-22 kl 09:55 ca.

Är ju inte direkt imponerad på den, lite halvsega menyer där det både känns snabbt och långsamt på samma gång som med Xbox one när den kom, svårt och förklara. kört lite assassins creed vikings , spelet har crashat ett ex antal gånger mitt i spelandet, aldrig varit med om innan på någon konsol. Hoppas man inte fått något måndags exemplar av konsolen.

Sega menyer har jag inte hört om, men det är väldigt många aktiva generationer nu precis i bytet med stora skillnader i hårdvaran + covid 19. Så vi får nog leva med lite extra problem så här i början! Speciellt med enorma spel som Valhalla.

Wohoo! Ska få leverans ikväll, bekräftat från Bring!

Nu känns det åtminstone som den är på väg. Fått spårningsnummer och statusen säger:
Sändningen har levererats till terminal och skickats vidare.
11 november 00:33 - 556 52 JÖNKÖPING

Borde man väl få den åtminstone imorgon eller kanske t.om. idag, ingen koll hur de jobbar. Bor i Malmö!

Skrivet av strangelove:

Kul att läsa om alla som fått sina Boxar Blir sjukt hajpad själv, sitter och väntar ivrigt på PS5.
Någon som vet ifall Series X handkontrollen funkar med den trådlösa XBOX ONE PC adaptern? Den nya Series X kontrollen i blått är ju så sjukt snygg, vill köpa den även om jag egentligen inte behöver den

Den ska garanterat fungera! Alla Xbox One-tillbehör utom Kinect fungerar!

Skrivet av speglosa:

Fick via kundtjänst beskedet att min XSX skulle skickas via Bring "nu i eftermiddag" med kollinummer och allt, och garanterat levereras imorgon. Fortfarande ingenting, och nu har kundtjänsten stängt för dagen. Man blir ju inte lite trött på Elgiganten. De flesta andra verkar åtminstone fått det skickat vid det här laget, eller är någon annan kvar i samma sits som jag?

Samma här, ligger hos Bring! Men inget SMS eller något ännu! Är nog inte Elgigantens fel faktiskt... känns inte som man ens kommer få den imorgon!

Skrivet av doversund:

Fick sms precis nu från Bring/Elgiganten att XsX förbereds för leverans.
Vill inte påstå att det var värt att betala extra för express...

Känns lite komiskt när man känner "Oh, tänk om jag också kunde få något sådant från Bring". Man har liksom tappat förväntningarna och sänkt kraven