Inlägg av anon14709

Inlägg som anon14709 har skrivit i forumet

Tre timmar är långt. Om jag nu ska spekulera lite kring vad de kommer prata om, tror jag detta:
Självklart blir det snack om kommande spel både för PS3 och PSP. Tror även stenhårt på prat om framtida online-tjänster.

Mest fokus tror jag faktiskt ligger på hårdvara (PS3 och PSP). Där kan det bli prat om bundlade paket med gamla PS3-modellen och två spel för knappt 4000:- (ett paket med Killzone 2 och MGS4 finns redan/kommer snart i USA). Samtidigt bestämmer sig Sony för att sänka priset på gamla modellen för att få slut på lagret, inför lanseringen av PS3 Slim som kommer kosta som nuvarande gamla modellen.

Angående PS3 Slim vad den kommer innehålla förutom det vanliga, även erbjuda 100% mjukvaru-emulering utav PS2-spel. Samtidigt lanseras även en ny nerladdningstjänst för dessa spel. Först ut kommer God of War-spelen att finnas för nerladdning.

Jag älskar verkligen spelet.

Kändes som att nära GTA IV släpptes så var alla tvingade att ge spelet 10/10. Nu när Godfather 2 är här, så är alla tvingade att ge spelet ett lågt betyg.

Jag ger spelet en stark 4:a, och tycker att ni ska ge spelet en ärlig chans. Det är ett underhållande spel, med roliga uppdrag, härliga städer och härlig musik (går också spela egen om så önskas).

Trots ynka 45 spänn blir det inget köp av principsak. Har inget emot att denna dlc släpps så tätt inpå, men då ska det vara gratis!

Skrivet av ZUJ:

Det är väl handkontrollernas förtjänst att Wii säljer så bra, tror inte Nintendo skulle sålt lika mycket om dom haft en klassisk spelkonsol med vanlig gamepad.

Jag håller med dig. Tror att Wii kommer få ett rejält lyft när Motion Plus börjar säljas med anpassade spel.

Själv är jag en Playstation-fanboy och skulle om det fanns, hellre köpa detta tillägg till PS3 än Killzone 2. Gillade inte KZ2-demot och är lite förvånad över den låga försäljningen på det spelet, med tanke på hur hypat det varit. Trodde varenda PS3-ägare skulle köpa spelet (förutom jag då).

GTA IV är enligt mig den sämsta delen i GTA-serien, men trots det inget dåligt spel. Jag tycker att tillägget förtjänar en bättre försäljning än KZ2.

Det här kommer bli så jäkla bra :).

Självklart får man ta ut svängarna men det finns väl en gräns.

Läste förresten att kampanjläget är en sammansättning utav online-banor fast med 75 onda vs 75 goda (blandat med AI) istället för 16 vs 16. Så det känns inte som ett ordentligt offline-läge ens.

Det bästa Sagan om ringen-spel jag testat på konsol är Sagan om tredje tidsåldern. Det är visserligen en kopia utav ett Final Fantasy-spel fast med Sagan om ringen-karaktärer och miljöer, men det är istället riktigt bra gjort.

Nej som ett stort lotr-fan kommer jag undvika conquest.

Jag har själv testat demot på ps3 och det fanns ingen Sagan om ringen-känsla i det. Håller med om att det är dumt att lägga in magiker (Gandalf är en trollkarl) och assassin i ett sådant spel.

Dessutom så kan man få sitt svärd (beroende på karaktär) att brinna. En del magiker kan tydligen även kasta eldklot, och skapa elektroniskt skyddsfält, och även hela andra karaktärer. Assassin-karaktären kan även bli osynlig. Så vitt jag kan minnas från böckerna är det bara Ringen (som är Frodos börda) som kan göra en osynlig (förutom för det stora ögat och Nazgûlerna).

Kan faktiskt inte förstå varför spelet ens har titeln Lord of the Rings.

Känns som att de som gjort spelet varken läst böckerna eller sett filmerna.

Skrivet av simulacra:

Yaay! synd bara att det är 2-3 veckor kvar :/

2-3 veckor? Det släpps den 22 oktober och det är 20 september. Det är alltså 4 veckor kvar.

Synd att dagens ungdomar har slutat gå i skolan :).

Kan iallafall inte bli sämre än ssx-spelen.

Jag föredrar EA köpa upp Take Two och därmed även Rockstar, än Microsoft. Men det bästa vore om Take Two kunde stå på egna ben.

Japp en en stolt Playstation-fanboy.

Enligt Gamereactor är det exklusivt till xbox360. Alltså den här versionen av Oblivion.

Nej tyvärr PES handlar i grunden om ett underbart kontrollsystem.

Kul idé dock, men det ser inte ut som det finns någon PES-känsla alls.

Först gnälls det att PS3 har inbyggd Blu-ray, och att på Xbox360 får man faktiskt välja HD-DVD eller inte.

Nu när ett tillbehör till PS3 kommer, där man kan välja att köpa eller inte, så gnälls det.

Ni som gnällde att att man inte får valfrihet på PS3, borde väl vara nöjda?

Ja vad då missbruk? Att om man är otrevlig eller liknande? Jag förstår inte riktigt.

Eller menar han om man inte har något liv, och använder Home 23 timmar / dygn?

Tycker Microsoft kan sluta sälja Core. Fler och fler spel kräver hårddisk. Dessutom vill många kunna ladda ner arkadspel.

Att stoppa in en HD-DVD idag, är rätt så dumt. För skulle de göra det, kommer spelföretagen vilja utnyttja HD-DVD till sina spel. Vilket betyder att framtida spel bara kommer fungera på framtida versioner av Xbox360.

Men jag tror att Microsoft kommer om 2 år, släppa en ny version av Xbox360 med inbyggd spelare. Då kommer Microsoft även göra det möjligt att köra spel på den externa HD-DVD-spelaren. Som om 2 år kommer kosta 2-300kr.

Men nu är det viktigast för Microsoft att se till att Xbox360 får bättre kvalité.

Blir ett givet köp. Man ska även kunna använda kamera så man får sitt ansikte på sin spelare.

Jag har Tiger 07 till PS2, och det jag saknar är ett riktigt bra online-stöd. Vilket jag förhoppningsvis kommer få när jag köper spelet( tiger 08 ) till PS3.

Skrivet av Nikie:

Annan; Metroid.

Halo? Ehm. Har ni spelat det och satt er in i historian så är det en sjukt bra sci-fi historia som är jäkligt spännande. Antagligen follk som inte ens äger en xbox som tar det / ps3 fanboys

Jag har ägt både Halo, Halo 2 och Xbox 1. Och jag spelade och spelade. Men lyckades då aldrig förstå hypern med spelet. Skulle jag skaffa mig en Xbox360 i framtiden, lär jag nog vara den enda Xbox360-användare som inte kommer köpa Halo 3.

-----

Så mitt svar på frågan blev Halo.

Jag som älskar japansk skräck. Lär säkert bli ruggigt bra :). *notera ordvitsen* :).