Inlägg av Gortie

Inlägg som Gortie har skrivit i forumet

Om nån undrar vad versionsnumret står för:

Det är roten ur 1.5. Taro trollar och kallar spelet för Nier 1.5 på sitt eget lilla sätt hehe

Hur är det med Trophy-support? Undantaget dom spel som aldrig haft några, så klart.

Enligt anvisningarna man "godkänner" så är det ok att säga att alfan existerar och att man deltar. Men inget annat.

Nä, Destiny blir nog svårt att mäta sig med. Jag hoppas dom har nån najs Bioware-twist på det hela så det kan stå på egna ben.

Anthem, stängda alfatestet

Tror första vändan startar vid 16-tiden i eftermiddag. Vet inte riktigt vad jag förväntar mig men det ska bli intressant att se vad dom har gjort. Nån som lyckats snyta åt sig en plats?

Precis som flera andra har jag inga problem med vad som sägs. Jag vet var mute/unsubscribe-knapparna sitter om jag känner mig utsatt. Jag skriker inte själv i nån större utsträckning (spelar typ aldrig online) och jag har inga behov av att vara dryg och otrevlig på forum eller twitter. Men jag har inga problem med att folk gapar och skriker. Det är trots allt inte svårt att få tyst på dom i de allra flesta fall.

För mig är problemet snarare att så många tycks ägna hela sina liv åt att hitta saker att bli upprörda över. Det känns som ett betydligt större hot mot allas välmående att man måste trippa runt på äggskal eftersom det alltid är nån jävel som blir upprörd. Det blir än tydligare när stolpskott som Zoe Quinn gör en hel karriär av att vara ett "offer" samtidigt som hon själv beter sig som ett manipulativt och elakt praktarsel när hon tror att ingen ser.

Mina tips är enkla: sluta LETA efter skit att bli arg på. Sluta låtsas att allt är blodigt allvar. Att pipa om att "waaah, jag blev NÄTHATAD OCH DÖDSHOTAD på Twitter! Nån sa att jag var bäng och att dom hoppas att jag cyklar i diket" handlar nästan alltid om krokodiltårar och att jaga sympatier för du själv ska kunna framstå som en bättre människa. Bara sluta med det tramset och använd dom verktyg som finns om det nu är nån du blir störd av.

Jag är hyfsat skeptisk till äktheten i den där namninsamlingen. Den hade typ 5 signaturer när spelsajter som gärna skyltar med hur jävla präktiga dom är började gapa och skrika om den. Endera så är det troll som har roligt eller så är det uttråkade "speljournalister" som vill skapa lite rubriker för att jaga klick. Dessutom - "Gamers United"? Kom igen...

Om det här med "studier".

John Oliver förklarar hur fenomenalt poänglösa dom är. Väl värt din tid att kolla på videon - tid som du sen kan tjäna tillbaka med ränta genom att tryggt ignorera alla jävla "studier".

Blir ett solkart köp av den oundvikliga "Game of The Derp" edition när den är på rea om ett par år. Kanske.

Mass Effect 1 kommer alltid vara en av dom bästa spelupplevelser jag haft i hela mitt liv. Men jag ser fram emot Final Fantasy 12 Remaster mer än detta.

Däremot kommer siffrorna på Metacritic bli intressanta. Stora speltidningar och hemsidor kommer nervöst kasta fullpoängare över det medan spelarpoängen maxar nånstans runt 50.

replacementdocs.com är ett annat bra arkiv för manualer och annat printmaterial som kom med spel en gång i tiden.

Dag, nabbit!

Fak jäs! Har tagit alla achievements och troféer till båda Metro-spelen hehe. Jag behöver meeer! =D

Nån är ett 242-fan.

Hehe jorasåatt. Nåja, åtminstone nån gång per år måste ju en kritätande förståsigpåare prata i nattmössan via Aftonbladet.

Det är bara att nicka och le och fortsätta precis som vanligt.

/ignore

Jag får Rubik's Kub-flashbacks från 80talet.

Final Fantasy 12 HD Remaster

http://blog.us.playstation.com/2016/06/06/final-fantasy-xii-t...

Fak yäs! Jag hade nästan börjat ge upp hoppet.

Goda nyheter. Jag tar hellre olika perspektiv än ett påklistrat co-op mode.

Bwaahaha! Hoppas han åker på att pröjsa. Inte för att jag vet nåt om honom mer än att bilden irriterade mig. Jag är nyfiken på vad som skulle ske med den praxis som upprättas om han förlorar. =D

Om nån annan undrar så verkar det som om Sony (precis som Bojkott sa) faktiskt kommer att erbjuda det jag undrade över. Taget från Gematsu:

Citat:

PlayStation VR also offers a “Cinematic Mode,” which lets users enjoy a variety of content on a large virtual screen at three different zoom levels while wearing the headset. Supported content for Cinematic Mode includes standard PlayStation 4 games and videos, as well as a large variety of PlayStation 4 features including Share Play and Live from PlayStation.

Sweeeeet! =D

Då är det plötsligt MYCKET mer värt att köpa. I alla fall för min del.