Inlägg av voicu

Inlägg som voicu har skrivit i forumet

Rött o Svart på allt jag har 😅

A Way Out var det som såg mest spännande ut, sen battlefront 2 blir nog ett köp mest för man är en star wars torsk :/

Saknade dock information om DLC till Mass effect Andromeda, är sugen att fortsätta äventyret där men men man får väl vänta

Ett nytt Freespace vore inte helt fel faktiskt!

Ledighet o spela spel vad är det för påfund ? Här är det jobba hela jul som gäller

Hade svårt för Dishonored inte riktigt min typ av spel, så Jag hoppas mer på att de visar upp Fallout 4 istället.

Annars Doom har jag alltid gillat

Ah visst ja man skulle ju söka lite semester var det ja !

Gillade Resident Evil: Revelations det gick tillbaka lite till rötterna så jag hoppas 2:an går i samma spår

The Walking Dead – säsong tre är bekräftad!

Yay !

Hade sett i framåt mot detta i oktober men men bättre de tar lite extra tid än att snabba på och släppa ett trasigt spel.

Antar de lärde sig efter Battlefield 4 kritiken

Spelet gillade jag som tusan, visst ingen AAA titel men den fick mig åtminstone att springa runt i några timmar och ha trevligt hade gärna sett fler spel i samma anda, tråkigt att de gick i konkurs :/

Absolut inte den bästa av delarna i serien speciellt efter Episode 3 som jag känner hade en större tyngd och var efter personligt tycke den bästa hittils. Men jag antar det blir en episk avslutning i Episode 5 och sedan kanske en The wolf among us season 2 framöver ?

Sitter på delade medel och hög inställningar på ett GTX 660 och det flyter på bara bra för mig iallafall.

Nice det jag såg fick mig iallafall att längta till Oktober !

Nice ser snyggt ut men samtidigt annorlunda, men det får man nog vara beredd på när det är en helt ny motor mot de tidigare spelen. 1an var fantastiskt, tvåan helt ok. 3an eller Inquisition ser ut eller jag tror kommer stå på egna ben och driva serien till nya höjder.

Ok inget mig emot, bara bra att de tar sin tid för ett bugg fritt spel som möjligt, Annars nästa del i Dragon Age sagan kommer i slutet av 2014 så är det ju vettigt att de spelen inte krockar med varandra.

Steampunk maskar ?

Trevligt för xboxare, dock väntar jag på del 2 och jag börjar nästan undra om det kanske är på snudden för långtid att vänta så här länge dröjer det längre än 3 månader för nästa del så kanske Telltale har börjat ta på sig förmycket.

Senaste var ett helt ok tidsfördriv men varken mer eller mindre, om det inte släpps ett riktigt safigt singelplayer dlc så är jag totalt onintresserad.

Skulle det nu vara ett helt nytt så är jag på men då får spelet vara mycket bättre och jag väntar garanterat tills de första recensionerna trillar in innan jag köper det.

Jag börjar svänga åt det mer optimistiska hållet att detta faktiskt är Fallout 4 som presenteras om ett par veckor

Jag var lite ful när jag skrev på övrigt i BETA ansökan.

"Om spelet är som övriga ute på marknaden tråkiga och generiska och är en uppenbar kopia på wow, var vänlig och skicka ingen nyckel"