Inlägg av gymrat2k

Inlägg som gymrat2k har skrivit i forumet

1
Skrivet av vetebulle:

Det där är ingen dokumentär, det där är en propagandafilm från Samtiden (tidigare känt som Avpixlat) - Sverigedemokraternas inofficiella megafon. Jag hoppas innerligt att folk tillämpar källkritik och förhåller sig skeptiska till innehållet och hur det presenteras.

Sverigedemokraternas officiella webbtidning Samtiden.nu är inte detsamma som Samhällsnytt (tidigare Avpixlat). Källkritik...

Skrivet av WildThing:

Det är såna saker som gör att jag dras ur hela upplevelsen att det här är tre topphemliga superorganisationer som kämpar om makt med alla medel. Istället så känns de som ett gäng fånar som inte känns trovärdiga. Men det kanske bara är jag, och kanske gäller det bara för illuminati.

Jag kände helt tvärtom. Körde först igenom introduktionen på Dragon samt Templars, men det var först då jag stötte på Illuminatis uppstart som jag kände mig "hemma". Jag tycker den stämde överens med min uppfattning om dem. Det blev inköp av livstidsmedlemskap (Grand Master) på studs efter det, och först då.

Gör som Daring Fireball (och andra). Ta in sponsorer för RSS-flödet. De som önskar sig ett oförminskat RSS-flöde blir kanske tacksamma i överkant till just den/de sponsorerna för att få ta del av nyheterna på det sätt som passar dem...

http://daringfireball.net/feeds/sponsors/

Citat:

Week-long sponsorships are available for Daring Fireball’s syndicated feed (RSS). This is the only way to promote your product or service specifically to Daring Fireball’s audience of Mac nerds, designers, nitpickers, perfectionists, and connoisseurs of fine sarcasm.

* Estimated Daring Fireball feed subscribers: Over 400,000. (Google Reader alone reports over 270,000.)

* Estimated monthly web page views: 4 million.

* Sponsorship is exclusive. Only one sponsor per week.

* A promotional item from the sponsor will appear in the feed at the start of the week.

* At some point during the week, I’ll also post a Linked List item thanking the feed sponsor.

Win-win.

Glad överraskning för nydeployade body.se!

99.se har en funktion (€3 (30kr) för 3 månader eller €10 (99kr) för 12 månader) som gör att man som Supporter får mer funktioner / ser mindre reklam. SMS, kreditkort, paypal, samt mac.se-konto.

Citat:

99.se Supporter vänder sig till alla medlemmar oavsett om ditt huvudintresse är Mac, iPod, Musik eller Webb!

Det här får du!

* Annonsfria och snabbladdade sidor.
* Titeln Supporter i din profil - visa att du gjort ditt för sajten!
* Större brevlåda: 1000 meddelanden istället för normala 100.
* Tillgång till vår 99.se SupporterLounge™.

Priset är 30 kronor för 90 dagar.

Det här får vi!
Som Supporter betalar du 30 kronor genom att skicka ett SMS till oss. Pengarna går oavkortat till investeringar i sajten (exklusive avgifter för SMS-operatörerna). Du kan även betala med Paypal/kreditkort. Lyckas vi få in tillräckligt många supporters för sajten kommer vi kunna bygga en otroligt grym sajt som hela tiden uppdateras med det senaste.

Mer info i tråden: http://www.99.se/nyheter-99/216786-uppgradera-till-99-support...

1