Inlägg av anon1549

Inlägg som anon1549 har skrivit i forumet

Skrivet av Phobos:

Fet chans o installera detta. Folk är rädda för FRA, IPRED här i Sverige medans detta bevisligen är spyware på din dator direkt från Pentagon. De ser allt du gör.

För att inte tala om den vidriga rekryteringsprincipen till ett vidrigt land och en vidrig arme.

Lycka till med att undvika allt som produceras i USA.

AA3 är knappast spyware skulle innebära ENORM badwill för US army.

Skrivet av dofilusåkaffe:

Tar ni in lärlingar för tillfället?

Jag jobbar inte på volvo men är ändå rätt säker på att det är rätt svårt att få jobb där nu när de skall sparka massor med folk. Men det finns andra industrijobb som ger bra pengar. Dock inte lika glamoröst som att vara guitar hero rockstjärna, är det förresten glamoröst eller nerdigt?

Nerdglamor?

Skrivet av Ankh:
Skrivet av zauii89:
Skrivet av MiLeS:

6400 på "några" månader, wow

Tjänar man ju fan i veckan typ

Jaså? 6400x5 i månaden? Grattis till ett mycket välbetalt jobb då Såvida du inte menar innan skatt

Välbetalt och välbetalt, de pengarna tjänar man på nattpasset på volvolinan. Då är arbetsuppgifterna lättare än att lira Guitar Hero iof...

Jag har då tankat de senaste spelen. Tyvärr blir det inte speciellt mycket billigare och ibland dyrare än att köpa boxat. Men bara för att det är så fruktansvärt smidigt så blir det att man öppnar plånboken via Steam.

Carmack borde pensionera sig och låta nya förmågor ta över. Han har ridigt på gamla meriter ett bra tag nu och nu börjar det bli riktigt pinsamt. Tror att det är han som är hemlig utveckalre av Dune Nukem Forever...

Är ju BATMAN:s logga FFS *orkade inte läsa hela tråden och jag är EXCITED*:evil:

Fallout 3 kommer sälja som smör höjas till skyarna som Oblivion. Sen inser folk som de gjorde med oblivion att spelet är skit. Har vart med sen fallout gick guld första gången fallout tactics var början på slutet.

Företagsledare: Den mänskliga pansarvagnen. Rolig beskrivande text "Utan tvivel kommer lik att ligga där du passerat".

Skrivet av n0llk0ll0:

För en sån där kula kostar rätt mycket för arméen så om de skulle ligga och snipra med 50 caliber på bara infanterister skulle de gå back. Den används ju för att penetrera lätt pansar, som på Humvees, helikoptrar och andra lätt bepansrade fordon.

Skitsnack om man skall hålla sig undan infekterade nuvarande krig kan vi ta statistik från vietnam. Där avlossade amisarna 30-50 tusen skott för varje fälld fiende. Jämförande statistik för prickskyttar var 1.3 skott. Nu överdrev säkert prickskyttarna men säg 130 skott så blir det ändå stor skillnad. De hade kunnat skjuta guldkulor med diamantspets och ändå spara pengar!

Sen instämmer jag i klagosången släpp spelet till PC och låt konsollfolket fjanta runt med mario.

Satsa på programmering, det är aldrig fel. Får ni inte jobba som underbetalda spelprogrammerare kan ni alltid jobba med "urtråkiga" saker som vapensystem. Eller mot det inte helt orealistiskta målet att ha en lön på 50k innan ni är 30.

Skrivet av Master_johan:

bara det inte blir att man behöver betala för att skapa egna servers

varför skulle det vara så hemskt. Det är ju knappast gratis att utveckla mjukvaran och man kan ju alltid ta betalt(garanterade slots) eller ha serverreklam.

Jag tycker att det här är en skitbra idé. Låga systemkrav och spelet är gratis, ingen månadskostnad men tex vapen och säkert olika skins kostar pengar. Vad innebär detta för konsumenten? jo man kan prova spelet gratis och laglydigt utan att behöva uppgradera för 10k kr. Är det bra köper man sina vapen skins osv och bekostar utvecklingen av spelet samt drift. De som förlorar på detta är de som gör hypade skitspel.

Även om det här kommer bli värska skitspelet kommer jag lägga mist 500 spänn på lullull för att visa mitt stöd till idén och visa att det finns ekonomiska underlag för detta. Hoppas att vi PC-gamers kommer sluta upp till detta och pynta lite så det kommer mer kvalitétsgratisspel! Vem är med mig!

Är förmodligen inte så stor skillnad från 8800gts, rykten om att nvidia förbjudit fabriksöverklockade utgåvor. Köp nu och var lycklig över jul men förmodligen även i feb.

Verkar dött att beställa 8800gt från DB jag tror att någon på något lager hatar DB och låter alla andra handlare få sina kort i första hand.

Låter som ett pyramidspel och supergirl vill ha folk under sig i pyramiden...

mr.bear Köp CL4 minnen för att undvika problem med det moderkortet. Sannolikheten för fel med bland annat 4x1 gig sjunker markant med CL4 minnen.

Min muppdator kan inte se dina bilder... =(

Jag kan kanske hjälpa dig skall försöka i alla fall.
Är du eller någon i din närhet student är det gratis frakt från dustinhome, jag har själv en 20 kilos beställning som fick gå i tjejens namn... *hint*

Fläkt kan du alltid komplettera med efteråt. Bättre att först köra stock och sätta in rätt insats på rätt ställe.

Idag kostar minne så lite så köp 2x2 eller 1+1+1+1 minne direkt. Verkar som att minnestillverkarna är rejält trötta på priserna nu och kartellen drar åt snaran snart.

Chipset till processorn, P35 är nog ett av de bättre alternativen om man ser till prestanda á krona.
X38 verkar vara väldigt kortlivad bättre att istället vänta på uppföljarna, jag tror att tex asus kommer överge x38 och inte släppa så mycket uppdateringar.

X38 har även problem med minneshantering på vissa moderkort men jag fördjupar mig inte då jag föredrar 35:an eller nyare shipset istället för 38:an som är en återvändsgata.

Märken på moderkort, jag har alltid kört med Abit och Asus. Skydde Gigabyte som pesten i 10 år men nu får jag nog krypa till korset. Asus är totalt värdelösa på SATA stöd, speciellt stora problem har de med Samsung som råkar göra de bästa diskarna på marknaden. Asus går bort.

Abit gör inte så mycket väsen av sig längre, kan det bero på bristande försäljning pga bristande kvalité och överklockningsmökligheter? Sett lite tester som visar på att Abit klockar sämre och är allmänt budget jämfört med Gigabyte.

Sen finns det en uppsjö med andra tillverkare men för mig personligen så föll lotten på ett Gigabyte. Nästa gång blir det kanske Abit om de har något intressantare att erbjuda.

Dvd kolla på SAMSUNG DVD±R/RW/RAM DL LS 20X SATA BULK SVART under 300 spänn. Verkar rätt stabil & tyst, kan behöva en hotfix för att fungera i vista.

Skrivet av mosoloa1:

Säger bara

...Köp ett riktigt ATI kort i stället. Som t.ex. X1950XTX eller
HD2900.

Menar du att 8800GT är en kopia av ett ati kort?

Sitter på ett 6800LE med raka rör. Köper jag ett nytt vill jag ha med dx10 för att vara lite mer framtidssäker. Vore trist om word inte fungerar längre för man inte har dx10...

Först och främst är det bra att demot kommer strax INNAN spelet släpps. Fint att man får prova på både single och multiplayer.

Knas att de lanserar kortspelet före onlinevarianten. Wow finns ju som kortspel och det skall vara RIKTIGT både för de som gillar bra samlarkortspel och "riktiga" wow.