Inlägg av zoktar

Inlägg som zoktar har skrivit i forumet

1

windows er endast bra for att so mycket er skrivet till det, lett att installera, 99% av alla drivrutiner installeras fron ett dubbelklick av en fil man tankar hem hos tillverkarens support sida. Der slutar f'o'rdelarna.

Ner med xbajs och prutt4. Fram med Steambox och bigpicture!

Skrivet av nilsmull:

echo verkar ju iaf jävligt nice, annars ser spelet otroligt cod/generic ut och jag såg inga aim-downs/ironsights och det känns lite väl för oldschool för min del. Kanske blir bra ändå, vi får se.

Missade iron sights f'o'rst med, kolla igen finns med.

Ser okej ut dock ser spelutrymmet v'a'lldigt litet ut.

Skrivet av Friberg:

En OpenGL-version alltså? Linux, please!

+1

Skrivet av Ducci:
Skrivet av zoktar:

Hoppas detta är slutet för retarderade konsoller.

Vill inte göra dig besviken, men jag tolkar det här som slutet på speldatorer, och början på en ny typ av konsol era.

Japp använd hårdvaran som är bäst och lättast ubytt och uppgraderat och enkelt dra en sladd till tv = console.
Fattar inte varför det tagit så lång tid att få det gjort, och köp en handkontroll, klart. Ja fast du behöver en backend för att välja spel å filmer osv dock, steam bigpicture, yay!. Äntligen kan du lira spel som är gjorda för mus och tangentbord, och spel som är gjorda för handkontroller och liknande, utan att köpa dubbel hårdvara. Ser fram emot detta enormt!.

Hoppas detta är slutet för retarderade konsoller.

har inte läst igenom tråden men mitt tips är att skapa en extention som löser alla affiliate saker för just eran hemsida. Använder det på denna dator video podcast siten. jupiterbroadcasting.com. Dem har även öppen sås till deras extension så det går säkert att modda. Den ger ochså rabbatter till olika siter som sponsrar dem automatiskt utan att behöva skriva in speciell kåd och sånt. Välldigt fin lösning tycker jag istället för att pilla i olika whitelists. Ja besöker sidan varje dag så jag har inget emot att lägga till er extention.

Skrivet av Morganrone93:
Skrivet av zoktar:

Spelade första rätt mycket > http://imgur.com/n6r5s

Spelar folk ännu Dark Messiah multiplayer? Jisses vad jag älskade multiplayer på det spelet när det gav sig!

Heh jag spelade DM multiplayer en jävla massa, dock innan steam började registrera det. Sen bara det började dö servrar, nu finns det typ 2 stycken ctf bara. Lirade faktiskt inte klart singleplayer ens.

Spelade första rätt mycket > http://imgur.com/n6r5s

Hade lite gameplay problem fixats, och det varit 100 kapitel där svårighets graden ökat i takt med kapitlen. Samt att endgame content var tvunget att vara fullt 4 personer för att klara av,(+uber gear). Då tror jag vi hade snackat ett riktigt bra spel. Samt att när man är på gear grind hade haft lite fler valmöjligheter att försöka få drops som fungerat som uppgradering, som tex områden/instancer som specifikt har större chans att droppa något särskillt. Tex ett övergivet fort där man kommer åt ett armor cache när man klarat sista bossen där kommer åt den, där det bör finnas fler grejer för tex barb/munk. Eller nån voodoo by för gear till witch-doctor, etc. Basen av spelet är ju hyfast bra tech-demo vis. Sorgligt men dem kanske licenserar ut det och låter någon annan skapa en clone som är legendariskt långt och svårt.

d3 är ett techdemo inte ett spel.

Skrivet av PaZ:

Nu jobbar ju inte John Romero på Id längre, men det blev roligt när man kopplade ihop den här nyheten med John Romero, 17 år, som skrev: "My next game is going to be totally awesome. I can't wait until I get an idea for my next game!" Mönstret går igen, de säger att Doom 4 kommer bli awesome mest för att det är deras spel, inte för att de har någon idé om vad de ska göra

Men han är väll gammla nyheter ;P, menade mer på at id utvecklar opengl medans andra träskar runt i dx11.

Mer opengl utveckling win även om spelet inte blir något bra. Fast blir spelet bra är det ju ett plus.

En sak som borde finnas med i kittet är väll att användare skulle kunna skicka in sina patchar för verifiering etc. På så sätt snabba upp patch utlämning och fel identifiering/lösning. Alltså att dom utnyttjar alla flitiga skapare för spelets utveckling. Finns ju inga tvivel om att det finns många som är intresserade av detta. Jag säger utveckling för spelet var ju knappast färdigt när det släpptes och är väll inte "färdigt" på ett tag framåt. Men att se ett så stort användar utgivar sammarbete gå till nytta hade varit rätt coolt.

Ser ut som cs:s med slipade fordon.

1