Inlägg av GizZm086

Inlägg som GizZm086 har skrivit i forumet

Snart kör vi! #Hyyyype

Hej! Tråkigt att höra, verkligen!

Det finns en sjysst spel community som P3 Spel har, de har en discord kanal där man kan leta efter folk att spela med. Vet inte ålder på folket där men alla är svenska och hjälpsamma/trevliga:

Joina här: https://discord.gg/QKMYpex

[KÖPES] The Division 2 nyckel

Köper gärna en Division 2 nyckel!

Jag hade höga förhoppningar om det då det verkar så kul och djupt, men för långa matcher fick mig att sluta. Tyvärr.

@Cedmoy: Hej!

Mitt tips är att du ska fokusera på spelet och att ha kul själv. Stäng av voice in-game och använd dig av ping systemet, fungerar utmärkt. Lycka till med pangandet!

Jag tror nog att det var ett taktiskt beslut att vänta med release pga just Apex Legends. Det spelet dominerar helt nu och ett spelsläpp i samma genre skulle förmodligen inte locka en enda själ till detta.

Bra beslut.

@Paiden: Ok snyggt undersökt, ska försöka hålla koll med. Det är ju ett nytt spel så man kan ju inte allt

Skrivet av Paiden:

Om de plockar din beacon så finns det ingen timer på när de måste ta dig till en respawn. Men med randoms så kan det ju dröja innan de bryr sig om att göra det och då kan du få sitta där och vänta som du säger.

Jo du ser inte denna timern men de ser fortfarande sin timer och denna kan gå ut vad jag har förstått. Igår lyckades jag sätta in en kompis beacon när i respawn grejen när han endast hade 6 sec kvar.

Skrivet av Zimpan:

@GizZm086: Okej, men om en lagkamrat plockar på sig respawn beacon så måste man ändå vänta tills den spelaren kan återuppliva en? Eller misstolka jag tutorial helt och hållet?

Även denna tar över din tid som du har kvar. Alltså kan din tid gå ut fastän han har plockat upp din respawn beacon.

Igår kväll plockade jag upp en kamrats beacon och hamnade i fight på väg till respawn grej så sa han att hans timer fortsatte, när det var 10 sec kvar på hans skräm började sätta in den i respawn vilket tog 4sec så det var endast 6 sec kvar innan han hade dött trots att jag hade hans beacon, så jag antog antar att man inte har hur långt tid på sig som helst.

Skrivet av Zimpan:

Har lite svårt för respawn biten om man inte spelar med polare, känns sådär lagom kul att sitta och ödsla bort en halvtimme i väntan på att man "kanske" får en respawn utav randoms. Händer ofta i BR spelen att deltagarna spelar mer aggressivt istället för taktiskt och kanske tom struntar i att respawna lagkamrater.

Btw är jag den enda som tänker på artisten Apex Twin när jag hör speltiteln på detta spel?

Fast så länge kan du inte vänta. Jag tror att timers är enligt nedan:

90 sec på att reviva - dvs direkt komma tillbaka med dina items.
Sedan "downas" man och ens kamrater har ytterligare 90 sec att ta ens respawn beacon.
Efter dessa 90 sec om ingen tagit den dör man, och kan inte spawnas igen, då kan du lämna.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Många har lyft fram pingsystemet i Apex Legends som den bästa funktionen och ja, det är fantastiskt att kunna kommunicera med sina lagkramrater på ett effektivt och röstfritt sätt men Respawns bästa Battle Royale-innovation är just respawns. Vilket ju låter totalt motsägelsefullt, det enda livet känns ju om en kärningrediens i genren, men efter en veckas lirande är jag övertygad om att det är en viktigare beståndsdel än att kunna markera fiender och loot.

Låt mig förklara varför!

Problemet med många Battle Royale-spel är just tristessen som uppstår om en lagkamrat dör i en den första fighten. Dels för personen i fråga som måste sitta och vänta på nästa runda, vilket ofta innebär att resterande lagkamrater spelar lite extra vårdlöst. Då har jag flera gånger tänkt att jag måste döda minst en i den andra gruppen så att deras runda också är förstörd. Trist mentalitet, när man tänker efter.

Nu uppstår istället en helt ny situation att ta ställning till. Om minst en person finns kvar i laget blir det ju högsta prioritet att ta sig tillbaka till lådorna, plocka porträtten, och hitta en respawn beacon. I fredags var detta de mest spännande stunderna i många matcher. Och när du väl lyckas kalla tillbaka en polare kommer de helt nakna, utan varken vapen eller sköldar, så mitt i matchen måste man påbörja en riskabel loot-runda igen, eller ge personen en av dina bössor. Å andra sidan är du dödsrökt om du beger dig in i en slutstrid ensam mot andra fulltaliga lag.

Så respawn-mekaniken löser både ett reellt problem i Battle Royale-spel och boostar genren med nya spänningsmoment som livar upp de ibland lite sega mittenpartierna i en match. Hatten av till Respawn som verkligen måste analyserat genren de senaste åren, plockat grunderna men också sett till att föra den framåt med nytänkande.

Kunde inte sagt det bättre själv, instämmer till fullo!

Det belönar även "clutch plays" om ens lagkamrater dör och du faktiskt lyckas vinna en 1v2 eller 1v3 och sedan tar upp dina kamrater igen, den känslan är grym!

Väldigt sorglig men bra intervju och fantastiskt start av han att prata om det. Viktiga punkter tas upp med speciellt i jämförelsen med dotterns hobby och hans sons...

RIP

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Intressant att en klar majoritet (64 %) tycker att ingame-köpen är vettiga.

Jag tror det börjar gå mot detta då många kanske börjar inse att man behöver inte skrika och klaga bara för det finns loot lådor i ett spel. Det handlar om hur det implementeras enligt mitt tycke.

Att det endast är kosmetiska föremål är en helt ok form av loot lådor tycker jag. Man får se det som en extra tjänst som erbjuds, ingen blir tvingad till att köpa det och man väljer själv om man vill stödja utvecklarna genom att köpa det.

Skrivet av EXPLICIT:

Detta. Sjukt nog har vissa inte förstått trots 2019 att "F2P" alltid är de dyraste spelen.

Fast det är ju F2P, så varför känner du dig då tvingad till att köpa skins? Är det så viktigt att se cool ut?

Jag har spelat många lootlåde spel (CS GO, OW, PUBG, FN, RL med flera) och har aldrig köpt en enda loot låda, jag har fått det kan man låsa upp själv genom spelet. För varför skulle jag vilja slösa min pengar på skins i ett spel? Det ger mig inga fördelar, då kan det ju kvitta.

Jag älskar denna modellen av spel, så länge som inget blir Pay-2-win, när de som köper saker in game för ett övertag.

Va.... gay?! Han som var min main... Eller vänta lite, det spelar väl ingen roll, han är fortfarande min main, varför skulle detta ändra på det!

Jag förstår inte hur Epic tänker när de inte löser rättighets-grejer innan de plagierar saker, finns ju mängder med danser som alla kommer från någonting i verkliga livet. De hade bara kunnat erbjuda de typ nån % av intäckten från dansen när de säljs...

Var man kan köpa pre-order????

Wow vilket spel!

Denna räcker utmärkt och sticker inte ut. Denna accepterar frugan absolut!

https://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/44881100/

Har de plockat ner reportaget?

EDIT: Hittade nog det här nu: https://www.aftonbladet.se/tv/a/268675

Dock verkar den vara väldigt klippt, hade varit kul o se hela. Håller absolut inte med Katrin som lever i en drömvärld och är så pk så man kräks.