Inlägg av Nenetis

Inlägg som Nenetis har skrivit i forumet

Skrivet av Force:

Måste ju vara en bugg!
Men grymt, tack för tipset

Min transaktion gick igenom och jag fick spelen 🤔, men priset kan ju inte stämma.

Det finns många att välja bland, men för min del landar det ändå på Bloodborne i slutändan 😊. Vi får hoppas på ps5-patch i närtid!!

Skrivet av anon_276063:
Skrivet av Molotov:
Skrivet av anon_276063:
Skrivet av Kleptoman:
Skrivet av anon_276063:
Skrivet av lolBEEF:
Skrivet av anon_276063:

Jag måste bara fråga. Vad är "CS" och "CS:GO" egentligen? Är de någon sorts förkortning till något spel, eller va?

Nu är det ju helt omöjligt att inte veta vad världens tidigare absolut största mutliplayer spel är.

Nej. Det är inte helt omöjligt. Fråga någon partymänniska som är väldigt ofta ute på krogar, pubar, hemmafester och sånt (kort sagt, en väldigt aktiv och social person), så kan jag lova dig att de antingen inte vet vad "CS" är för något, eller att de bara har hört talats om det, men vet inte vad det är för något fullt ut.

Jag personligen ogillar mer och mer förkortningar. LoL. WoW. HoN. CS. D3. Alltså. WTF?! Latmaskar -.- "LoL" betyder för övrigt "Lots of Love", om ni inte redan visste det. "CS" kan vara ett namn och inte någon förkortning, som till exempel möbelfabriken CS, som har funnits sedan slutet av andra världskriget. "D3" kan vara en kamera från Nikon, eller varför inte ett JavaScript-bibliotek.

Haha , Lots of Love?? LOL

http://en.wikipedia.org/wiki/LOL

Skrivet av Sisyr:
Skrivet av anon_276063:

Nej. Det är inte helt omöjligt. Fråga någon partymänniska som är väldigt ofta ute på krogar, pubar, hemmafester och sånt (kort sagt, en väldigt aktiv och social person), så kan jag lova dig att de antingen inte vet vad "CS" är för något, eller att de bara har hört talats om det, men vet inte vad det är för något fullt ut.

ye but dat stereotype tho. Jag vet inte vad det är för "partymänniskor" du tänker på, men i min värld är det mer eller mindre omöjligt att inte hitta en umgängeskrets där det finns folk som vet vad Lol, Dota eller CS är. Det är med andra ord ett vågat löfte från sin sida, då jag (och säkerligen alla andra) känner gott om folk som gör ditt löfte ohållbart.

Till det lägger vi faktumet att du just nu skriver på ett spelforum du har varit medlem på sedan 2007, med en spelsamling på 228 spel, enligt egen utsago. Jag tror helt enkelt du får finna dig i att folk blir förvånade om du påstår att du inte hört talas om de största speltitlarna.

Men du kanske är en såndär "partymänniska" som är totalt okunnig om alla kulturer bortsett från din egen, och har köpt de där 228 liren på någon av alla dina dagliga fyllor?

Partymänniskorna var bara ett pyttelitet exempel. Fråga något gängstergäng eller mafiagäng istället, om du så vill. Eller varför inte någon bonde eller vedhuggare? Jägare, renskötare, sportfåne (Counter-Strike och Heroes of Newerth räknas aldrig som en sport i mina ögon - de är digitala spel för att underhålla en). Listan är lång. Varsågod och välj något, men huvudsaken är ju att det finns personer där ute, som är fortfarande unga (jämfört med mig, 29 år) och som aldrig har hört talats om dessa världspopulära multiplayer-spelen. Därav min första kommentar för den här artikeln. Man kan inte skriva förkortningar på speltitlar och tro att ALLA vet vad de betyder. En kontakt på IRC skrev till mig förut, "BJ=D". "BJ"? Blowjob? Ne. Han menade Ben & Jerrys (B&J, som han sedan skrev). Samma sak gäller för personer gällande speltitlarnas förkortningar.

Jag struntar fullständigt i att det här är en spelsajt. Spelen har fått titlarna World of Warcraft, Counter-Strike, och Heroes of Newerth. Aldrig WoW, CS, och HoN. Rätt ska vara rätt, era latmaskar!

Nej. Jag har inte 228 spel. Jag orkade inte lägga till fler, när jag kom över 300-sträcket. Jag borde rensa hela listan och referera till min Steam-profil istället. Plus, jag är nykterist. Anta inte en massa saker, bara för att jag drog ett exempel förut.

Utifrån dina inlägg man läst den senaste tiden så verkar du även vara bitter.

Såklart! Jag är trött på bland annat alla bortskämda snorungar.

Så jag antar att förkortningar som Fifa, NHL, NBA är dumt att använda då också?. Eller varför inte ta svenska exempel som LO (landsorganisationen i sverige) eller IF metall (industrifacket metall)

Skrivet av Swedish_Gr3mlin:

Alltså suck... CS? Spelar folk fortf detta skit?

Japp, spelet har fått en massiv uppsving och peakar nu på 250000 spelare i CS GO!

Skrivet av conthox:

Hur kan den innehålla hela storyn utan spoilers?

För att spelet inte har någon story som ens är nämnvärd

Skrivet av Lolflakes:

PS4 ägare: Är killzone ett bra spel, eller ska man undvika det?

Vad jag fått höra av min brosa så är det varken bra eller dåligt. Bara väldigt mediokert...

Titanfall får förbättrad matchmaking

Eller så lägger dem in ett rankat läge och gör att alla de som inte vill spela med spelare under ens nivå eller spela lite competetive blir nöjda!

Skrivet av Holmann:
Skrivet av Nenetis:
Skrivet av walter_iego:

Hmm, inget jag betalar fullpris för. Hur funkar BF4 nu undrar man?

De absolut mest kritiska buggarna är fixade, såsom att ljud inte funkade på vissa banor, servern krashade när skyskrapa rasade osv. De är fixade, men netcoden är fortfarande en katastrof och med en tickrate på endast 10 så känns hela spelet broken. Jag rekommenderar att vänta ett tag till faktiskt tills de har fixat netcoden, under allt skit så ligger ett väldigt bra spel nämligen!

Frågan är om servrarna pallar med på en högre tickrate utan att börja lagga!! Ta t.ex. CS som jag har för mig har en tickrate 100 så beror ju det på att det är lite mindre krävande banor samt mycke färre spelare och det är därför dom klarar av de!!

Jag har också för mig att DICE ska slänga upp testservers för dom ska testa en högre tickrate och se hur det kommer att funka!!

Vi får hoppas att det funkar. Jag hoppas bara inte DICE och EA sopar det under mattan, för det är många spelare märker inte riktigt problemen som finns nu för de tror att "det är så spelet ska vara". Många reflekterar inte över varför man blir oneshottad, dödad innan man spawnat, folk som skjuter en trots att de inte ens kollar på en, osv.

Jag hoppas innerligt att dessa tickrate servrarna kommer fungera, men jag hörde nått om att man är rädd att knäcka spelet precis som när man skruvade upp framerate till 60 i nfs rivals :/. Som sagt, vi får hoppas!!

Skrivet av walter_iego:

Hmm, inget jag betalar fullpris för. Hur funkar BF4 nu undrar man?

De absolut mest kritiska buggarna är fixade, såsom att ljud inte funkade på vissa banor, servern krashade när skyskrapa rasade osv. De är fixade, men netcoden är fortfarande en katastrof och med en tickrate på endast 10 så känns hela spelet broken. Jag rekommenderar att vänta ett tag till faktiskt tills de har fixat netcoden, under allt skit så ligger ett väldigt bra spel nämligen!

Det är för jävligt. Cancer är rent skit, förlorat min Mormor, Morfar och Farmor i det och det är fanemej inte kul att se hur människor lider av sjukdomen. Men det är ännu värre att se ett litet oskyldigt barn dras och avlida av denna förbannade sjukdom. Inget barn borde någonsin behöva gå igenom något sånt.

Vila i frid, lille pojk!

Skrivet av Kane:

Nu har ju förvisso också WoW genomgått uppfräschare genom åren. Nu vet jag inte ett smack om Wildstar men WoW var inte precis färdigt och genomarbetat vid release.

Idag däremot mäts alla mmorpg mot spelet och alla nya spel "vill inte vara wow"... ...även om de egentligen vill det.

Problemet med Wildstar som jag känt när jag prövat det är att det inte riktigt gör något nytt. Det känns väldigt likt WoW, och jag vet inte om det är riktigt acceptablet 2014 och när WoW firar 10års jubileum. Men du har helt rätt i att WoW funkade inte bra vid sin release och det är synd att många MMOn går och dör i princip för att de släpps som WoW var när det släpptes.

Men problemet med Wildstar (bryter jag NDA nu?) är att det inte innoverar direkt känner jag.

Det komiska, men samtidigt sorgliga är att WoW känns mer modernt än Wildstar och med de nya zonerna + nya karaktärsmodeller så ser det nästan bättre grafiskt ut också. WoW lär nog dominera ett tag till faktiskt.

Köra organiserat 5v5 rankat i CS:GO är bland det roligaste jag kör i multiplayerspel innan :D, förr körde jag bara cs 1,6 och source casual men nu när den rankade funktion finns med så har man blivit lite mer competetive och det är sjukt roligt. Rekommenderar spelet starkt!

Vetefan om The Last of Us story gör sig bra på duken alltså :/

Battlefield 4 tvåårsprojekt? Verkar snarare vara ett treårsprojekt, spelet måste ju ha bruteforceats ut på marknaden då buggarna dödar hela spelupplevelsen på PC, iaf för mig.

Ljudeffekterna var lite halvkassa måste jag säga :/

Skrivet av olafpawbelt:
Skrivet av Groggo:
Skrivet av Ztreek:

1:32
total ripoff av Pudge?

Jag måste väl...
Pudge kommer från Butcher från Dota1, som är en model på Abomination från Warcraft 3.
Så sure, en ripoff från en ripoff av deras egen model

Du vet, folk tror ju innerligt på att dota 2 har egna unika karaktärer som inte funnits i tidigare vanilla dotan från wc3.
Skulle dota 2 haft en karaktär lik hydralisken (kus spottaren) från sc och blizzards moba skulle satt in originalen så skulle folk shitstorma och säga dom gör en ripoff med.

Det är faktiskt ganska sorgligt, det är ju helt tvärtom för mig. När jag spelar Dota 2 så kan jag störa mig lite på att de inte gjort nått för att omdesigna champions rent estetiskt. Jag tänker bara på hur de fräschat upp Warcraft 3 enheter och heroes i Dota 2

Skrivet av Ztreek:

1:32
total ripoff av Pudge?

Gameplay sneakpeak

Ja, alltså... eftersom Pudge är baserad på enheten Abomination i Warcraft 3 som är ett Blizzard spel så har de nog full rätt att använda en Abomination som en hero i deras spel. Det är ju inte Blizzard som snor grejer från Dota, om något så är det ju Valve med Dota 2 som snott skins från Warcraft 3 (shitstorm inc?)

Jag hoppas verkligen inte att spelbranschen ska rikta in sig allt för mycket på cow clicker spel på iOS :/ Var det inte molyneux som sa att detta var framtiden eller nått?

Skrivet av grollo_92:
Skrivet av Nenetis:
Skrivet av Riqnable:

Inte för att jag kommer spela just detta spel, men uppskattas mycket! Behövs flera sådana här inställningar i spel och inom detta område är faktiskt EA mycket duktiga på att erbjuda det för oss färgblinda.

Inte för att jag kommer spela deras spel för det dock..

Faktiskt, Battlefield 4 har mycket bra färgblindhetsinställningar. Det gör mig mycket glad!

Även BF3 erbjuder färgblindhetsinställningar.

Bara för röd/grön tror jag, BF4 kör för alla olika färgblindheter. Mycket ovanligt och mycket bra.