Inlägg av smurfzg

Inlägg som smurfzg har skrivit i forumet

Morotskaka

9/10, hade ingen koll på diablo jr

VR-mod nästa?

Väntar på nytt grafikkort och förhoppningsvis hinner det komma några buggfixar innan det

Hur är er spelupplevelse efter launch? I betan hade jag 30 ping och spelade med blandade européer; efter release har jag 80 ping och spelar med östeuropéer som pratar sina egna språk i voice.

Jag kommer nog sluta spela och pröva igen när ranked kommer.

Jag skulle kunna tänka mig ett bra story/rpg spel i den världen. Men om de absolut ska ha ett destiny liknande spel måste det finnas bra loot design och bra system. Man ska t.ex. inte göra mer dmg när man tar av sig gear, och gear behöver vara mer komplext än en styrkesiffra.

Den nya path of exile ligan som kommer imorgon! Börjar med hela helgen sen får vi se.

9/10 Korrekta svar!
Gaben är din gud och nu är du hans Jesus. Amen.

Missade på vilket spel som team fortress är en mod till tyvärr

Det beror nog på spelet lite. Just i witcher 3 där man är väldigt synlig i cutscenes valde jag bort vissa items på grund av utseendet men kan inte minnas jag att gjort det i något annat spel, så stats.

October Faction (Netflix) 3/5 häxkarlar på flykt

Bra men hade gärna sluppit high-school dramat

Nu på fjärde försöket tog jag highscore över sergio. 35492 poäng

11000 något fick jag på mitt första försök. Det var rätt knepigt att få en känsla för vilket håll knapparna vred bitarna men ska nog få ordning på det imorgon! Jag var hyffsat duktig på tetris på 90-talet så det ska nog komma tillbaka

De senaste månaderna har Stigbergets GBG New & Improved varit en favorit från systembolaget. Ute prövar jag oftast nya öl och gillar mest suröl, stout, ipa och pale ale men blir ibland positivt överraskad av andra stilar också.

Vill ha det men kommer inte vara först med att testa, kan gott vänta några månader och höra vad andra tycker.

Att man blir tom i själen efter känner jag igen och är också ett problem när det kommer till bra böcker och tv-serier, men det har aldrig fått mig att sluta läsa/titta/spela. Jag känner inte att jag är rädd för det.

1/10, hade bara rätt på den där svaret var i den länkade videon Ganska imponerande att ha sån otur med gissningar

Calle vinner på 32 sekunder

Neverwinter Nights

Skrivet av Stubben:

Sanningen är ju faktiskt att det är dyrare än nånsin att utveckla spel samtidigt som spel är billigare än nånsin så dom måste dra in pengar någonstans. Så länge det inte påverkar balansen eller ger orättvis fördelar så är det lugnt för mig.

Men det är ju också fler personer än någonsin som spelar spel

finns det i sverige?