Inlägg av Tenerezza

Inlägg som Tenerezza har skrivit i forumet

Skrivet av Miindz:

Förväntningarna är höga. Det behövs fler såna här spel! Varför finns det ingen som har lyckats bra på senaste år?

Öh va? Finns ju ett antal som släppts på senare tid.
Farthest Frontier (relativt lik denna)
Kingdoms Reborn
Timberborn

Finns fler jag kan rekommendera.

Tja för min del blir det Granblue Fantasy Relink.

Det ser ut att vara ett antal som röstat Ja, kan inte någon av er förklara er?

Skrivet av Maguz:

Tyckte Hogwarts Legacy bäst på steam deck var ännu roligare, kände att jag bidrog

Fast Hogwarts har varit med i top 10 listan av mest spelade spel på steam deck sedan dess release och är fortfarande där, så det är inte svårt att förstå på något vis. Här har du antal spel som spelats mest på steam deck i år baserat på antal spelare https://store.steampowered.com/sale/BestOf2023?tab=6

Skrivet av itsnotme:

Fast det där är inte priset på SteamDeck i Sverige, det är i EU. Alla våra hokus-pokus skatter ska läggas till först, så du jämför äpplen och päron.

Jag vet inte vad du menar? Köper du en steam deck idag från steam så är det enda du betalar priset du ser på steam, vilket idag är mellan 370€ och 680€ beroende på modell du vill ha, det tillkommer INGA fler avgifter varken frakt, o.s.v., Moms är redan i priset du ser på steam.

Dessutom går steam decks för ca 3000 kr begagnat idag om man är sugen på att gå den vägen.

Köp en steam deck 64LCD så länge det går, riktigt billig nu och ca 70 euro mer än denna, samt ja, du kan remota till en PS4/5 utan problem, lite trixigare att komma igång men inte svårt och behövs bara göras en gång. ( https://gamerant.com/how-to-remote-play-ps5-games-steam-deck-... ) om du vill komma undan ännu billigare så finns det kontroller kits till de flesta mobiler där ute, de bra kostar förvisso runt 1500 och sedan använd ios/androida appen.

Båda alternativen är så mycket bättre en denna om du frågar mig, då denna enbart kan göra en sak och inte precis så mycket bättre än de andra.

Tja de annonserades ju och sa att det skulle påbörjas efter Starfield, och med tanken på att Starfield inte är ute så är det väll inget att förvåna sig över? antar att det släpps om 4-5 år.

Tja går ju redan att streama från de flesta handhållna öppna enheter idag från en ps5, bland annat inga problem att köra det från en Steam deck.

Så själv är det bara en enhet att streama från sin ps5 ser jag noll intresse i den.

Hur mycket det kostat oss 'extra' beror väll på? Alla köpte väll inte precis Delux versionen för 70€ själv betalade jag 54€.

Skrivet av Bennii:

Steam Deck 2 släpps om ett par år. Sen är det slut på det roliga. Vi vet alla att Valve inte gör treor.

Steam deck kör ju redan idag Steam Os 3.3

Tja som utvecklare så måste jag hålla med, ser väldigt mycket up som copy paste, det är bara för likt för att det ska vara av en slump, speciellt med så komplexa namn med samma betydelser i samma ordning....

Tja, har man spelat alla tales spel så har man

Skrivet av BeardedRobot:

Drygaste förklaringen jag hört på ett långt tag. Menar de att de är oroliga för att man ska modda spelet och få mr Bigshot att springa runt i rosa kallingar eller värre?

Bolaget tillåter inte foton av något av slag av sina talanger på internet punkt, samt värkar hata PC också.

T.ex. digitala publicizing av famtisu https://twitter.com/xenosaga7/status/1414535676108804096?s=09 )

Skrivet av Vileoxe:

Borde man förvänta sig buggfixar till ett 4 år gammalt spel?

Ja? Med tanken på att spelet fick noll patchar, det enda spelet fått var en DLC för 3 år sedan, men den dlc'n så innehåller spelet exakt samma saker som nyutgåvan MINUS fixar.

Kan själva inte spela original versionen, aldrig kunnat då spelet kraschar konstant, antar att det är för mycket begärt att få sådant patchat enligt dig.

Senasste patchen gjorde så att spelet inte längre använder sig av Steams API, så senaste biten för Servrar o.s.v. funkar inte längre.

Har lagt 1500 på nya hörlurar, men annars inget, det jag velat ha har varit totalt slutsålt så inte kunnat köpa det.

Tja önskar det fanns alternativ för båda, då jag använder både tangentbord/mus & gamepad ungefär lika mycket, beror helt och hållet på vad för spel man mer eller mindre spelar för stunden, använder också ibland fight stick och joystick men betydligt mer sällan.

Ett RTX 3080, men fanns inte som alternativ.

Skrivet av blackidus:

Är det här något fel eller är det rätt?
69 dollar i staterna men 79 Euro i Europa?
Ska spelet kosta 800 spänn här i Europa?

"Demon’s Souls (Bluepoint Games / Japan Studio) – US$69.99/CAD$89.99/¥7,900/€79.99 (RRP)"

https://blog.playstation.com/2020/09/16/playstation-5-launche...

Inget fel där,, AAA spel ändrar sig från 60€ till 80€i EU samt 60$ till 70$ i USA, det är de nya priset du kan förvänta dig för alla nyare storspel.

en timme för ett spel man tycker är tråkigt, 6-8 timmar för ett underhållande spel, 15-40 timmar för ett riktigt bra spel och oändligt för ett spel man inte kan sluta spela.

Dvs det beror på.

https://twitter.com/ShirleyScurry/status/1265291473815244806

Denna tweeten från hon själv är mycket incessant relaterat till nyheten här, och på andra sidor denna sprids.