Inlägg av Grymgreger

Inlägg som Grymgreger har skrivit i forumet

Crossplay? Är det med eller utan expansionen? 🤗

Musiken? Damn! Älskar det!

Skrivet av SunShine:

Förvånansvärt bra från MP för en gångs skull. Men det är väl så, lokala enheter verkar ofta för sundare saker än vad partierna gör på riksdagsnivå.

Om vi ändå är i politikträsk och klampar så ger jag replik: kan det ha o göra med att lokalpolitiken har mindre att förlora, och när man sitter på den högsta hästen (regeringen) så blir fallet så mycket högre?

Dum fråga och jag förstår att jag framstår som korkad, men jag frågar på riktigt åt en kompis som inte har ett pluskonto... men är detta exklusivt för ps+ eller något som gäller alla ps ägare?

Min handkontroll till ps4, eller båda rättare sagt, lider av drifting och delay. Men när jag flyttar fjärrkontrollen till tvn, ljudlimpan och stänger av blåtand på telefonen så fungerar det perfekt. Mycket mycket märkligt.

Skrivet av Chicobello:

Samma här. Stockholm är tyvärr den sämst återgivna huvudstaden i världen i MSFS.

Finns det inga moddar som hjälper till med det? Mvh playstation-pleb

Jag skulle kunna tänka mig wc3 till iOS 🙄

Skrivet av Hipshot:

Skulle JAG varit Bond skulle det räckt med EN film för att rädda världen.

Myntet har två sidor här, och jag vet inte vilken sida jag tittar på...
För att du är en excellent agent som stoppar alla brottslingar innan de gör något dumt, eller tvärtom att du låter bomberna falla så att det inte finns någon värld att rädda...? 😘

Please fill me in herr: drabbas även ps5 av denna flaskhals? Mvh playstation fanboi

Jag lirade rayman när jag var grabb på mitt ps1. Så kul! Jag köpte mig ett ps classic i vintras och dra mig i håret och kalla mig för Jens, va svårt spelet är 20 år senare 😂

Skrivet av Sten-greger:

Horizon: Zero Dawn Är det spel jag väntar på till PC.

Jag håller själv på att spela HZD och kan ingenting annat göra än att rekommendera. Så otroligt vackra vyer, snygga robotar och trevlig story. Jag kanske har rusat genom spelen tidigare, men jag kan spendera timmar att bara titta på omgivningarna. Så snyggt spel att jag smäller av.
Vill också påpeka att ditt nick är väldigt angenämt! 🤗

För en person som aldrig fick spela doom (pga att hemmets dator var en dator som farsan leasade genom jobbet. Demoner i datorn var inte hans melodi) som dessutom är farligt nära 30, så ser detta extremt extremt rörigt ut 😂

Skrivet av Tomten:

Indycar har fått nästan samtliga förare att delta i digitala race. Formel 1 har en version också, men där är endast ett fåtal med.

F1 körs ju av, delvis räserförare, men också mycket annat folk. En tidigare sportkommentator, en cricketspelare och sim-racers. Skador på bilarna är också avstängt, vilket som oftast leder till väldigt oförsiktig racing. 😜
Sen kan man diskutera Marcus Ericssons prestation i indycar iracing... men det tar vi när han kört in sig lite mer tror jag 😜

https://omni.se/legendarisk-spelutvecklare-far-brittiskt-hede...

Se där ja! Bafta priset går till... Hideo Kojima 🎉🎉

Har nyligen bytt till ett jobb på ett lager från att ha jobbat i skolans värld 7 år. Största skillnaden? Ingen pratar med varandra. Alla springer runt med sina airpods och Marshall lurar (om inte någon välter en pall med grejer. Då pekas det och skrattas. Det är sen gammalt).
Så jag har lyssnat ikapp mina poddar och kämpar med ljudböcker.
Bra tips Robin och Jakob!

Jag har spelat 20 minuter av bioshock, helt efter en polares rekommendation: det är typ ett fps som utspelar sig på 20-talet. Det är cool.

Det var inte alls vad jag var sugen på varken då eller nu. Men med denna upplysnings tidsera så vet jag bättre, och alla fz’s lovord kring bioshock kan rimligtvis inte ha fel. Grym månad! Känner hur backloggen bara fyller på.... men visst var 2020 året då inga nya spel inhandlas och bara gamla ospelade spel avhandlas?

Om det är någon örebroare som vill introducera mig till världen av penna-papper rollspel så hook me up 😄

Skrivet av piddau:

Nej, din Chromecast kommer fungera, bara du fixar en handkontroll sen.

Fett! Då ligger jag lågt tills jag hört mer positiva ordalag om produkten 😂

Skrivet av dLiiN:

Ja, det du behöver när stadia base släpps är endast en handkontroll och ett googlekonto.

Så jag behöver inte lämna tillbaks min chromecast ultra för att införskaffa founders edition på stadia?

Jag har bläddrat och läst men hittar inte.
Jag har precis köpt en chromecast ultra till min tv, kommer det finnas någon möjlighet att köpa till handkontroll och ett stadia-konto för att lira i framtiden eller måste jag köpa denna pryl OCKSÅ?