Inlägg av Grymgreger

Inlägg som Grymgreger har skrivit i forumet

Jag spelade BF igår och... låt oss säga så här att försvarsmakten kommer inte headhunta mig de närmsta dagarna. Det här vsr ett välkommet tillskott

Skrivet av Freakon:

Jag gillar att spela om spelet med all gear och alla skills från början och passar då på att köra på högsta svårighetsgraden vilket brukar göra så att man inte är allt för OP. Sen är där ny gear och nya enchantments m.m som möjliggör nya builds. En del fiender och bossar får även nya rörelsemönster och attacker vilket fräschar upp.

Det är tacksamt om man redan var sugen på att spela om spelet, det känns lite nytt på något sätt.

Allright, ja det kan jag förstå. Om man åratal senare vill ta upp ett spel och lira genom för upplevelsen skull. Men då förstår jag inte varför det är en funktion som förväntas vara där när spelet släpps.
😜

Skrivet av Kyraal:

Uppenbarligen är NG+ inte för dig. Det är det inte för mig heller av i stort sett samma anledning. Blir dock lite nyfiken på om du på allvar inte kan förstå vad folk som gillar det får ut av det, eller om det handlar om att få fram en poäng?

Jag har kanske en förlegad bild om vad NG+ ÄR, och jag är den första att erkänna det. Om någon tolkar det som att jag är bättre så ber jag hundra procent om ursäkt. Det var aldrig mitt uppsåt! ❤️ jag har aldrig dragits till det själv, därför undrar jag på riktigt varför man dras till det. Är jag klar med ett spel, så är jag klar med ett spel? Jag har exakt noll intresse av att möta samma handelsmän på vägen, samma fiender (fast svårare) och så är jag urstark från första början.

Det kan ju förstås vara så, som jag såg tidigare i kommentarerna, att jag skapat mig en något skev bild än vad som är verklighetens NG+ 😜

Skrivet av SWEBarb:

Du behåller all din gear och det du samlat på dig första gången, och fienderna blir väl svårare och du kan lvla upp din gear o sånt i ett nytt spel.

Jo men... jag har ju redan spelat genom det en gång och fått upplevelsen. Jag förstår inte vad omgång nummer två ger mig förutom att jag är overpowered från start? För mig går resonemanget: antingen slutar vi klaga på att såelen vi spelar är repetativa eller så skrotar vi helt sonika NG+.

Förlåt mig, nu kanske jag pissar på någon omedvetet och ouppsåtligt... men varför ng+? Alltså vad är poängen med det?

Oj vad jag hade älskat ett Detroit become human i starwars världen. Det får ta tid att utveckla, inte mig emot. Men med ett enormt antal val att göra och en ”lök” med så många lager.
Gärna mörker på riktigt, och inte ”oh no he didnt ” mörker som är i filmerna. 😍

Finns det någon här som kan hjälpa farbror (31 åring passivt aktiv spelare, läser för tillfället mest nyheter och avnjuter tvspel genom andras spelande) vad som menas med att psnow-släppet är en glädje för pcspelare och mobilinnehavare… say what now?
Pc spelare förstår jag. Öppna psnow i webbläsaren och voilà magnifik, där är den magiska teknologin framme och trollar. Men mobil?
Kan jag spela ps4 spel med mitt aktiva ps+konto på telefonen???
Tacksam å det grövsta om någon vill förbarma sig över min okunskap.

Crossplay? Är det med eller utan expansionen? 🤗

Musiken? Damn! Älskar det!

Skrivet av SunShine:

Förvånansvärt bra från MP för en gångs skull. Men det är väl så, lokala enheter verkar ofta för sundare saker än vad partierna gör på riksdagsnivå.

Om vi ändå är i politikträsk och klampar så ger jag replik: kan det ha o göra med att lokalpolitiken har mindre att förlora, och när man sitter på den högsta hästen (regeringen) så blir fallet så mycket högre?

Dum fråga och jag förstår att jag framstår som korkad, men jag frågar på riktigt åt en kompis som inte har ett pluskonto... men är detta exklusivt för ps+ eller något som gäller alla ps ägare?

Min handkontroll till ps4, eller båda rättare sagt, lider av drifting och delay. Men när jag flyttar fjärrkontrollen till tvn, ljudlimpan och stänger av blåtand på telefonen så fungerar det perfekt. Mycket mycket märkligt.

Skrivet av Chicobello:

Samma här. Stockholm är tyvärr den sämst återgivna huvudstaden i världen i MSFS.

Finns det inga moddar som hjälper till med det? Mvh playstation-pleb

Jag skulle kunna tänka mig wc3 till iOS 🙄

Skrivet av Hipshot:

Skulle JAG varit Bond skulle det räckt med EN film för att rädda världen.

Myntet har två sidor här, och jag vet inte vilken sida jag tittar på...
För att du är en excellent agent som stoppar alla brottslingar innan de gör något dumt, eller tvärtom att du låter bomberna falla så att det inte finns någon värld att rädda...? 😘

Please fill me in herr: drabbas även ps5 av denna flaskhals? Mvh playstation fanboi

Jag lirade rayman när jag var grabb på mitt ps1. Så kul! Jag köpte mig ett ps classic i vintras och dra mig i håret och kalla mig för Jens, va svårt spelet är 20 år senare 😂

Skrivet av Sten-greger:

Horizon: Zero Dawn Är det spel jag väntar på till PC.

Jag håller själv på att spela HZD och kan ingenting annat göra än att rekommendera. Så otroligt vackra vyer, snygga robotar och trevlig story. Jag kanske har rusat genom spelen tidigare, men jag kan spendera timmar att bara titta på omgivningarna. Så snyggt spel att jag smäller av.
Vill också påpeka att ditt nick är väldigt angenämt! 🤗

För en person som aldrig fick spela doom (pga att hemmets dator var en dator som farsan leasade genom jobbet. Demoner i datorn var inte hans melodi) som dessutom är farligt nära 30, så ser detta extremt extremt rörigt ut 😂

Skrivet av Tomten:

Indycar har fått nästan samtliga förare att delta i digitala race. Formel 1 har en version också, men där är endast ett fåtal med.

F1 körs ju av, delvis räserförare, men också mycket annat folk. En tidigare sportkommentator, en cricketspelare och sim-racers. Skador på bilarna är också avstängt, vilket som oftast leder till väldigt oförsiktig racing. 😜
Sen kan man diskutera Marcus Ericssons prestation i indycar iracing... men det tar vi när han kört in sig lite mer tror jag 😜