Inlägg av anon17102

Inlägg som anon17102 har skrivit i forumet

Säljes: Metal Gear Solid GZ - PS4

MGS GZ till PS4 - 190:- ink frakt. Betalning via Swish alt. Bank. (160:- om du hämtar det hos mig i Mölndal).

Sålt: Infamous Second Son

Sålt

Tycker det är underligt att ingen här i kommentarerna nämner den stora elefanten i rummet. Spel till PC - även de allra senaste titlarna - kostar, ju, aldrig över 300:- på helt lagliga siter. Även svenska återförsäljare har riktigt bra nedladdningspriser på sina spelnycklar som man sedan löser in på Steam/Origin/Ubiplay etc. Kan man sedan tänka sig andra siter, som även finns på svenska med säkerhet etc. så kan du få en större majoritet av alla nya titlar för runt 200:-.

Att säga att det är en gråzon etc. tycker jag är fel då det är helt legala sätt att handla produkter på - till och med moms inkluderat.

Så för att summera. För de fyra sista stora spelsläppen betalade jag, en uttalad pc-spelare, 550:- och har nu de registrerade för nedladdning tills det att tjänsterna för dessa företag gått ner. Då har jag klarat och glömt spelen för länge sedan.

Att de nya konsolerna tar 650:- för EN titel och inte tillåter inlösen av nycklar från andra siter gör att en konsol aldrig kommer landa innanför min dörr.

Verkar som att någon missförstått min guide en aning. Det är alltså inte native-stöd det är tal om, det hela handlar om en programvara som emulerar mus/tangentbord i Windows 8-miljö. För en pc/htpc med målet att använda den som en konsol, det vill säga all styrning ska ske via Xbox-kontrollen, fungerar den lösning jag presenterat. Det som gjort både Xpadder, samt andra lösningar, krångliga har varit att programvaran fortsätter att emulera mus/tgb även när spelet startat. Något som gjort att nativesupport av gamepads, vilket de flesta spelen har, inte fungerat tillfredsställande. Använder man min guide har man nativesupport-funktion i de spel som har det, samt möjligheten att använda Windows/ModernUI på, ett enligt mig, fullt okej sätt. Man får vara lite finurlig och hitta lite egna lösningar på genvägar etc. Men det är väl det som gör pc-spelandet till den underbara sak det ändå är, möjligheterna att själv agera

Guide - Xpadder - Windows 8

Guiden är flyttat till bloggen.

Hittade även Polygons sida.

http://www.polygon.com/windows

Har ni fler sidor?

Aresz! Tack för ett antal nya bookmarks!

Stort tack för förslagen! Att Gamefront.com bara var pc visste jag inte. Har ni fler, gärna lite udda, så är det också tacksamt

Sidor om pcspel?

Hej på er!

Tänkte höra om nån/några här kan rekommendera nån sida om pc-spel? FZ.se är min goto-sida om spel i allmänhet, men då jag bara spelar på pc kan det vara lite tunt på nyheter ibland. FZ är i alla fall i min mening mer konsol-relaterad nuförtiden. Inte alls konstigt förvisso sett till marknad etc.

Så, jag har ett antal sidor jag gillar.

pcgamer.com, joystiq.com/pc och så Force- och Total Halibuts youtube-streams.

Har ni några fler idéer? Annars, ha go sommar alla pc-spelare!

Open World har enligt mig en tendens till att röra till och sega ner hela spelupplevelsen. Du ser massvis med landmassa/stadsmiljö men samtidigt vet du att den inte fyller någon som helst funktion. Den är där för att det ska kännas som en "open world". I själva verket springer du mellan olika scriptade event oavsett. Nej, ska det vara singelplayer ska det vara linjärt med en bra story, men med möjlighet till egna lösningar på problem. Multiplayer är givetvis open world som klippt och skuret för. Där delar man världen med andra och det hela fyller en funktion.

Spel som Skyrim, Batman AC, GTA etc. tycker jag bara är långsamma då det efter ett tag bara blir massvis med transportsträcka mellan det som är roligt, usch.

Lite som att Mario skulle springa på platt mark i 4-5 minuter för att komma från 1-2 till 1-3.

Ponera...

1. Du kopplar in din PC till tvn. (Snygg liten pc med 16Gb Ram och 8 x 4.0Ghz CPU etc.).

2. DU kan nu göra följande..
2.1 Skype (x)
2.2 Spela nya spel (x)
2.2.1 Med Xboxkontroll (x)
2.2.2 Med Playstationkontroll (x)
2.2.3 Med mus/tb (x)
2.2.4 Med röstkommando (x)
2.2.5 Med .....
2.3 Titta på tv (x)
2.4 Titta på film (x)
2.5 Styra allt med padda (x)
2.6 Styra andra appareter i hemmet (x)
2.7 Liveresultat (x)
2.8 Spela in tv-program (x)
2.9 Titta på streams (x)
2.10 Byta/Lägga till HD (x)
3.0 ALLT DETTA SAMTIDIGT (x)
3.1.
3.2..
3.3...Trallar på "Neverendig story...naaanana"

Skrivet av Ap@n:
Skrivet av claho:

(Detta laddades net igår. Vilket underbart spel!)

Oavsett, också intresserad av detta, vill mer än gärna veta vad man ska satsa på ur en ekonomisk aspekt medans man vandrar igenom världen.

Samla alla crafting material du kan hitta och sälj dem inte förrän du vet om du vill använda dem först

Om du kikar i ditt inventory och klickar på kugghjulet uppe i ena hörnet finns där en knapp som heter "Deposit all collectibles". Denna händiga funktion kommer skicka alla crafting saker direkt till din bank och sortera dem! Använd den flitigt

Banken hittar du i stora städer samt via alla crafting stationer. Den har två tabbar där den ena är för random skräp du vill slänga in och den andra är för material som jag nämnde ovan där de sorteras i olika kategorier.

Stort tack för detta tips! Grymt smidig funktion. Man har annars en tendens till att sälja allt man inte känner att man har någon nytta utav.

(Detta laddades net igår. Vilket underbart spel!)

Oavsett, också intresserad av detta, vill mer än gärna veta vad man ska satsa på ur en ekonomisk aspekt medans man vandrar igenom världen.

Hej!

Ville bara rekommendera dessa hörlurar som även har headet-funktion. Utan att överdriva gjorde dessa i stort sett alla de titlar jag spelar på pc'n några steg bättre. Ljudåtergivningen och basen är perfekt! Kan vara en av de bästa spelrelaterade köp jag någonsin gjort, kanske ett av de bättre köp jag gjort alla kategorier.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=403908

Skrivet av Svanberg:

"...ska släppas nästa år till Xbox 360 och Playstation 3."
Kom igen nu. Det här håller inte längre!

Det roliga är ju att båda konsolerna bara är en dator med ett designat skal och ett eget operativ. Det är ju inte framställandet av dessa två som tar tid utan kostnaden för allt runt omkring. Varför sälja en ny konsol när man säljer 750000 på en helg bara i USA sju år efter att man släppte produkten.

PC - Alla konsolers moder!

Ytterligare ett MMO , denna gång (bara) till konsol. Trodde MMO's tillhörde det som varit...

Sitter nån på en buddy key så tar jag mer än gärna emot den, tack på förhand!

Det är ju en Hubot!

Matchmaking

Efter att ha letat en hel del på nätet utan framgång undrar jag följande.

Kommer BF3 att innehålla en matchmaking som tar med level i beräkningarna? Alltså, en level1-spelare hamnar inte på samma server som en level 45? Jag ser i och för sig problem givetvis med detta då det kan bli svårt att fylla ut servrar etc. och man får stå länge i kö. Men när nu spelet verkar bli en försäljningssuccé, kan det då vara något de tar med i beräkningarna? De lär ha spelare att fylla upp servrar med.

Anledningen är att vissa har 3-4 timmar att spela i veckan och kommer ha väldigt svårt att mäta sig med andra som kanske spelar 25-30 timmar i veckan. Erfarenhet, gear etc. spelar, oftast, en ganska stor roll och det är inte skoj att ständigt dö/spawna när man har sina få timmar att spela.

Log mig igenom båda banorna av demot. Startade om och spelade igenom det igen. Kraften i vapnen och känslan av att "kötta" är helt fantastisk. Pre-order på studs. D2D "ger bort spelet plus att de skickar med Darksiders på köpet.