Inlägg av Krejsy

Inlägg som Krejsy har skrivit i forumet

Skrivet av Sisyr:

Nja, där spelar man ju i praktiken som en gangster, med täckmantel som förevändning. Tänkte mig snarare något som fokuserar på polisarbete. I Sleeping Dogs agerar man ju mer eller mindre som i GTA, men med annan subtext. True Crime: LA är för övrigt ett annat sådant spel. Har för mig att Sleeping Dogs var inspirerat av det.

Sleeping dogs började sitt liv som True Crime: Hong Kong

Brukade älska att ha PS3an inställd på svenska när det begav sig för fantastiskt cringy dubbningar av framförallt Resistance 2 (och en helt del andra first party titlar).
Om detta är så dåligt att det blir bra kanske det är värt det, annars är jag emot alla former av dubbning, tar ut all inlevelse och kan som bäst befinna sig i uncanny valley.

Skrivet av ZeldasCastle:

Ja, en Nintendo 64 Classic Mini kommer de säkert släppa så småningom. Det som är synd där är att man inte kan köpa till fler spel, men det är ju om vi jämför med tidigare mini konsoler. Nintendo skulle ju kunna ändra det men troligtvis inte.
Så när en Nintendo 64 kommer och vi säger att den har typ 18 spel medan Nintendo 64 på Switch Online har 38 spel då, så kommer Nintendo fortfarande vinna mer på det eftersom man fortfarande måste prenumera för att få tillgång till de andra 20 spelen.

Hade ju dock lagt till kostnad för större disk och någon form av nätverk, men ja, kan inte förstå det någonstans, men nintendo har ju en grej för att göra det svårt att spela igenom deras historia.

Skrivet av ZF:

Nä, då var det till och med vanligt med 60.

Grafik über alles började ju först ett par generationer senare.

Möjligen på 2D, men vad jag vet är det typ Tekken serien som är 3d och 60FPS på PSX, vanligare på PS2 generationen, framförallt GC och XBox, sen på PS360 generationen så gick ju hela industrin och käkade flugsvamp, PS4/XBone(främst Pro/X) intruducerade ju valet i vissa spel(eller att det blev vanligare åtminstone)

Nintendo har ju varit duktiga med 60 på nästan alla first party spel efter Super Mario Sunshine(som inte heter Zelda), men third party, not so much

Skrivet av Youjimbo:

Vad har Sony och framförallt Nintendo att lära? Varje spel du köper som är märkt som ett switch-spel funkar alldeles utmärkt på switch.

Tror att han främst menar att om något inte fungerar som tänkt så erbjuder Steam möjlighet till full återbetalning.
Alla spel fungerar INTE utmärkt på switch, många har ostabil framerate osv och har inte patchats eller liknande för att det ska bli helt bra, att kunna ångra köpet efter att man testat det en längre stund skulle gå långt för att lösa problemet.

Skrivet av Påskmust:

Känns väl som att Switch borde kunna köra allt förutom trean? Ettan och tvåan är ju trots allt remasters av PS2-spel och de andra titlarna släpptes på bärbara enheter och borde inte vara speciellt krävande.

Definitivt, 1 och 2 skulle säkert fungerat på PSVita till och med om de försökte, trean är jag inte helt övertygad om att det inte skulle fungera på switch när det fungerar på Xbox One VCR modellen, visst måste man skala ner lite, men ser inte det som ett större issue.

Molnet... Och där skönk intresset lika snabbt som det dök upp

Grin, westwood, gamla ID, Bullfrog, factor 5, Ion storm, Human head studios, listan är lång

Inte en spelstudio, men SAAB, om inte annat för att de ska kunna licensieras till Forza

Skrivet av Alienshade:

Jag som är konsol spelare drar mig från att köpa detta för att man måste installera Windows själv på den. En sån sak kan bli riktigt riktigt stressigt att göra tycker jag. Ska kolla en video först hur dom gör innan jag ska intressera mig något för den.

Du måste inte installera windows på den, målet från valve är att alla spel på steam kommer att fungera vid release och så länge du inte tänker köra photoshop på den så finns alla program du kan tänka dig till Linux(som den i botten kör).
Om du vill spela spel från till exempel Epic game store så finns Heroic game launcher som fungerar med proton i botten, numera säljer ju även EA allt från origin på steam, och GOG har Minigalaxy för Linux likt heroic.
Så utveckla gärna varför du känner att du måste installera windows på den om du skulle köpa den

Har ett Kinesis Advantage II, så ett så starkt "annat" som det går

Jag har inte problem med att klättra i tornen, mitt problem ligger i att man ska göra det 65536 ggr per Ubisoft-spel

Edit: Hade inte alls samma problem i BoTW då det inte alls var i samma skala hur många torn man måste besöka.

@Zidious G: Om ens det, blir väl konsoligt + extra inputlag och kompressionsartefakter från strömningen

Skrivet av Elixx:

Tänkte knipa första delen på steams sommarea, men känns inte lika kul nu när man vet hur det slutar.

Precis, för Wolfenstein spelar man för storyn...
Eller hur var det nu?

Skrivet av DeFeCT:

Man kan trimma FPS:en lite, köra FPS limiter.
När jag kört Skyrim och Fallout så sätter jag en limiter på 72 FPS, det brukar funka rätt ok.

Så länge man kan köra över 60 FPS men inte över 72 fps så ska det inte bugga för mycket

Sorgligt att det ska vara så, men eftersom grafikmotorn är från 1847 och de kör vidare på samma så kan man inte göra så mycket åt det tyvärr.

Jag har spelat 250 timmar i 90 FPS, hade aldrig några problem med fysiken, över det kunde jag dock inte gå in i en shop utan att alla objekt fick eget liv.

Verkar vara väldigt random fel och bero på fler faktorer än ens framerate.

Fler NES Mini till Norden i vår – men sen kan det vara slut

Bara jag som inte förstår varför man överhuvudtaget vill ha en NES mini?

Skrivet av anon_306295:
Skrivet av Krejsy:
Skrivet av anon_306295:
Skrivet av AblacK:

Tråkigt, då blev det inget köp. 30 fps ska inte uppmuntras.

Inget Zeldaspel har körts i mer än 30 fps dock.
Tycker det är rätt fokus då inget Zeldaspel kräver speciellt snabb input. Hade spelet körts i 60 fps hade grafiken varit fulare, t.ex. hade draw distancen förmodligen varit kortare.

A Link to the Past/Between Worlds begs to differ

Ok 3d-Zelda!

A Link Between Worlds är 3D men isometriskt

Skrivet av anon_306295:
Skrivet av AblacK:

Tråkigt, då blev det inget köp. 30 fps ska inte uppmuntras.

Inget Zeldaspel har körts i mer än 30 fps dock.
Tycker det är rätt fokus då inget Zeldaspel kräver speciellt snabb input. Hade spelet körts i 60 fps hade grafiken varit fulare, t.ex. hade draw distancen förmodligen varit kortare.

A Link to the Past/Between Worlds begs to differ
Båda körs i 60FPS

ZDoom är ingen mod utan en annan motor som man kan använda för att köra DOOM

Bill Gates är kanske det enda som är förknippat med Microsoft som jag har respekt för.

Skrivet av joffjoff:
Skrivet av seifuku:

tiden i windows 10 blir 2 timmar fel efter jag har bootat ubuntu från ett usbminne.. helt sjukt.

Vanligt fel många gör Både windows och ubuntu får sin tid från bios och när oprativsystem syncar sin tid så ändrar de bios tiden. Mest troligt vis så kör ditt windows och ubuntu olika inställningar för hur man ska tolka tiden.

I Linux ska klockan i BIOS vara ställd efter UTC +-0, och i Windows din lokala tid, därav ställer de tiden olika, detta går att justera i Linux och vissa moderkort kan identifiera vad som bootas och presentera rätt klocka för rätt OS.