Inlägg av sandmanman

Inlägg som sandmanman har skrivit i forumet

Jag tror att när man är yngre har man mindre bekymmer och mer energi. Man har också nyfikenheten att utforska och hitta det man tycker om. Är man kanske mer introvert föredrar man en bra story och med spel kan man spela en roll i den. Det betyder inte att man inte gillar att vara med andra människor utan man kan slösa mycket energi på att att vara social och vill helt enkelt komma hem och koppla av med spel. Mer extroverta barn kanske vill utöva en sport tillsammans med andra och jag skulle vilja säga att det är den personlighetstypen som eftersträvas i det västerländska samhället. Vilket också många av oss känner av och därav vissa kan känna skam. Se på olika asiatiska kulturer där det inte är konstigt att spela. Så tänk inte på att du är annorlunda på ett dåligt sätt utan du är precis den du ska vara och var stolt över dig själv. Livet kommer att dirigera dig till många vägskäl och det enda du behöver tänka på är att göra rätt för dig själv och att inte skada andra.

När jag jagade platinum trophy för Dead Space 2, PS3. Jag minns inte vilken svårighetsgrad det var men det var iaf drygt och man fick bara spara 3 gånger på den playthroughn.

Sen minns jag platinum i Vanquish på PS3 där de hade ett gäng med challenges som man skulle klara och en specifik tog mig 2 veckor att klara. Det gick så långt att jag undrade va f*n jag höll på med.

Challengen i fråga:

Det släpptes i framtiden?

Ingen speciell ordning

GoW 3
Dead Space 2 (PS3 var där jag spelade det)
Uncharted 2

6500 och då ska det ingå ett spel i alla fall. Skaffade ett 2070 Gaming Z år 2018 och fick med BF V på köpet men tror inte jag skulle vilja ge mer vilket spel det än gällde. Tycker man ska kika på speltester och grafer som Sweclockers brukar ha där man snabbt kan jämföra med andra grafikkort och se vad som duger för en själv. Pris per prestanda är något att gå efter för att bli så nöjd som möjligt utan att det ska kännas för tomt i plånboken.

Platinum i Vanquish, höll på 2 veckor om jag minns rätt med Challenge 6. Jag kom till den punkt att jag undrade va f*n jag håller på med.

Red Bull X2010 från GT5 på PS3

Riktigt bra spel faktiskt, första DLC't är kanske till och med bättre än huvudspelet. Rekommenderas starkt.

Så som min setup ser ut nu så har jag PS4 och PC kopplat till samma skärm. Av någon anledning kan jag inte byta källa till PS4 utan att först dra ut strömsladden till skärmen och stoppa tillbaka den igen. Detta gör att jag många gånger skippar att spela på PS4 och helt enkelt föredrar att använda datorn. Med Playstation Now slipper jag krånglet och kan njuta av spel från båda plattformarna.

Mafia 1

Mafia 1 är för mig det bästa spelet jag kört. Spännande story, vacker värld och intressant tidsepok för ett mafia spel. Jag passar alltid på att nämna det när jag snackar med folk om vilka spel vi tycker är top 3.

En plunta innehållandes "sake" eller som japanerna säger "nihonshu". Tar man en klunk eller två så rör sig karaktären på ett oförutsägbart sätt vilket gör att fienden kommer ha svårare att träffa dig, samtidigt som man som spelare måste vara extra försiktig för här krävs högre fokus och det finns mindre utrymme att göra fel. Skärmen svajar och FOV ändras konstant så länge man är påverkad. Får du in några träffar så gör de mer skada och du har större chans att inte förlora HP. Lite high risk high reward.

Jag brukade vara galen i trophies på PS3 så jag har svettats för att ta platinum i bland annat killzone 2 och dead space 2. Men det spel som jag garanterat är stoltast över att platta är Vanquish. Det finns ett gäng med challenges i spelet som man måste klara och Challenge 6 var det värsta jag varit med om. Det tog mig 2 veckor att klara den och flera gånger tänkte jag va f*n håller jag på med? Men man vill höra det beroendeframkallande "pling" när trophyn poppar fram. Samtidigt som jag fick den tappade jag mer eller mindre lusten för att jaga fler...

En av mina favoriter Airwolf, älskar introt:

Jag gillade att kontrollerna var lite av det drygare slaget eftersom jag tänker att jag styr ett barn och ett djur. Det gjorde inlevelsen så mycket bättre för min del. Om responsen var som på typ super-mario eller liknande titlar tror jag inte att det skulle vara lika episkt. Under hela spelets gång upplevde jag att det måste vara såhär utvecklarna hade tänkt sig spelet, därför blev jag inte besviken som många andra.

Skrivet av CliQue-SinneD:

Fattar inte varför folk rekommenderar såna grafikkort när hans skärm är 1080p 60Hz. Bara onödiga pengar.
kan inte nyttja mer än 60fps förutom i CS:GO för den motorn funkar bättre ju högre FPS man har. och den är så lättdriven så det är ändå meningslöst med kort bättre än RX-590...

Helt rätt, jag missade 60hz. Då kan han lät klara sig med ett 1060 med 6gb grafikminne.

Hade ett 780 i ungefär 4 år och den packade ihop och sa adjö för ca 2 månader sen. Jag hade då tänkt köpa ett 1080 ti till black friday men märkte att reorna på de korten var inget att hurra över, så efter lite letande kom jag fram till att ett rtx 2070 är nog det bästa valet. Nu gick jag på ett mer påkostat från MSI men jag tror nog att ett vanligt MSI Armor 2070 skulle passa dig bra också. Anledningen till varför jag inte skulle vilja rekommendera den äldre serien (förutom 1080 eller 1080 ti) är på grund av att de har ett antal år på nacken + och du kommer få behöva uppgradera tidigare nästa gång. Lägger du på lite pengar för ett 2070 kommer det räcka längre. Klarar du överklocka lite så kan ett 2070 prestera som ett 1080 ti, för en mycket billigare peng.

Här kan du se lite tester i olika spel. De har med många olika grafikkort i så om du är nöjd med hur ett 1070 presterar så kör på det.
https://www.sweclockers.com/test/26421-msi-geforce-rtx-2070-a...

EDIT:
Men det jag förmodligen skulle göra är att byta processorn till en 8400 och 16gb ram och nytt moderkort. Din processor är rätt så gammal och vissa spel är CPU-krävande så om du bara byter grafikkortet kommer den inte kunna presterar på sin fulla potential.

GL

Hade riktigt roligt när jag körde det på PS3. Kan verkligen rekommendera det. Var verkligen tufft att få platinum trophy i det, om man bryr sig om sånt.

riktigt skönt spel, kan inte annat än att rekommendera det om du gillar bra känsla och fart i ett fps. cod på steroider

Skrivet av WolfGrin:

Hade man lagt bara någon % av det man slösat på invandringen så hade vi kunnat ha 1000 mbit till varje hem för länge sedan. Eller lagt en del av det på industri som skulle skapat jobb inom IT istället för asylbaronen fickor.

"Slösat på invandringen", du va mig en kall liten filur. Du måste inse att det är människoliv som har räddats. Att du ens kan jämföra bredbandsuppbyggnad med det visar bara att du antagligen saknar själ också. Det är såna trångsynta personer som dig som får det här landet att ta en djupdykning. Tänk till lite innan du rage'ar i ett spelforum.

Puss Hej