Inlägg av anon175861

Inlägg som anon175861 har skrivit i forumet

Samma här! Det är ju hemskt Hela vårat område ska få till nästa sommar... Fruktansvärt långt bort.

Jag får väl göra nåt annat då...

Här var man superpeppad på att börja spela The taken king... Men så ser man uppdateringsfilen! Vad hände med att ha färdiga spel när dom släpptes (Och nej, ingen behöver förklara hur spel funkar och varför dom gör patcher. Detta är bara skrivet i frustration)?! Man måste ju komma på typ 30 minuter innan att man kanske vill spela spelet om en halvtimme.

Ge mig en kassett och lite blåsande istället, det var tillräcklig "patchning" för min del

Så, nu har jag fått ur mig det. Hoppas att jag kan börja spela snart, 15 minuter kvar enligt listan. Trevlig kväll på er alla!

#blogg

Ja, CE av Fallout fick vi reda på att den skulle komma typ en onsdag, in i systemet på torsdag och till sist borttagen på fredagen för att den var slut. Var helt sjukt!

Sen var den ju faktiskt ganska limited också, vilket jag gillar att samlarutgåvor är. Det blir liksom inte samma sak när det finns 10 stycken kvar i varje butik 5 veckor efter release.

Jo, lite semester kan det nog räknas som trots att det var jobb

Nja, varken UT eller Warhammer fick vi se så mycket av. Men Fallout, alltså wow!!! Tror det blir en "sjukskrivning" när det kommer Haha! Men skämt åsido, det såg riktigt grymt ut. Och även Fallout-appen Shelter otroligt nog.

Jo, det är jag fullt medveten om, det är inte min första konferens. Men det är ändå en helt fantastisk grej att vara med om! Jag är bara tacksam och glad över det, that's all

Bortskämd!

Hoppas ni alla har en trevlig start på söndagen

Själv är jag något så kopiöst trött. Kom hem ifrån Danmark i torsdags, fortfarande inte utvilad.

Och vad gjorde jag i Danmark då? Jo, jag var på konferens i 4 dagar. Och inte vilken som helst, 4 dagar fulla med spel. Dom flesta av er som läser vet ju att jag jobbar i en spelbutik (börjar bli lite töntigt att inte nämna vilken, då det bara finns en kedja kvar tyvärr... Men men). I måndags startade den årliga konferensen för oss butikschefer, and it was gooood!

Fick klämma och känna på Project morpheus bland annat, så sjukt pepp! Sen var det alla dom spelen som är på ingång, Assassins, Just Cause, Need for speed, Tomb raider, Star wars, Dark souls 3 etc. Det kommer bli en otroligt rolig period nu!

En hel väska full med spel och tillbehör fick följa med hem. Ibland så är man lite mer bortskämd än andra, gratis mat, boende och en hel drös med spel. Ibland förstår jag inte att jag får betalt för det där!

Vill ni se lite från veckan så kan ni kolla Instagram, nineldos.

Ha nu en fortsatt trevlig helg allihopa! Och vill ni ha någon mer info om något, fråga så får vi se om jag får svara på just den frågan

#blogg

Haha! Nja, spelandet har fått stryka lite på foten. Tack och lov så finns det handhållna maskiner, det är typ det enda jag hunnit spela på. Har blivit helt torsk på Final fantasy Theatrythm, sjukt beroendeframkallande

Back on track!

Heeej! Hur mår ni alla underbara människor? Det var längesen

Nu kan jag äntligen dela med mig av allt som hänt, och det har hänt en hel del må jag säga. Flyttat tillbaka till hemtrakterna, bytt butik, köpt hus, gift mig och en hel drös med andra mindre härligheter. Livet är inte så pjåkigt just nu

Detta medför att jag äntligen har lite tid för att skriva igen! Men för er som vill ta del av lite mer grejer så kan ni lägga till "nineldos" på Instagram och twitter (dock hemskt inaktiv på twitter, läser mest andras grejer).

Ha det gott så länge, och tveka inte att lämna en kommentar om det är något speciellt ni vill höra om

#blogg

Sengångare och dammsugare kan jag avslöja går bort faktiskt. Sengångaren för att jag är pälsdjursallergiker, annars hade jag varit på direkt Och dammsugare skaffade vi en ny för ett tag sedan, för den som är nyfiken. Men bra förslag

Det här var ju kul! Skulle utannonserat en gissningstävling ;D Ett rätt av 3 möjliga än så länge!

Och tack så mycket Svanberg, kan behövas

"Nu är du borta igen!"

Ja... Sorry! Nu har det varit en lång paus igen dagboken. Vi har haft en riktigt turbulent period nu. Kan tyvärr inte offentliggöra så mycket precis idag (låter som jag har värsta topphemliga uppdraget på gång, men så spännande är det inte) på grund av att vi inte gjort det offentligt bland familj och vänner än. Måste väl göra det Facebook-officiellt först?

Men för dom som är intresserade så är det en otroligt positiv grej som kommer bli en stor förändring till det bättre för hela familjen. Uppdatering följer!

Dock kommer det nog inte bli så många inlägg framöver, vi har fortfarande en hel del saker att få färdigt innan "resan" början. Gör inte så mycket annat än att planera och prata i telefon för tillfället, så kul har jag det

Ha det gott där ute i vårt avlånga land!

#blogg

Skrivet av conthox:

Snygga bilder, även om jag inte känner igen varken film eller skådespelare på bild 2.

// edit: stavning

Jack Black, Jason Segel och Will Ferrell ju Om jag inte missminner mig helt så är dom från början från en åkattraktion på Disney land, Three hitchhiking ghosts.

Right in the childhood feels!

Jag hade missat hela den här grejen innan Jack Black började visa lite bilder från hans fotografering på Facebook. Det var visst en del i en stor reklamkampanj för Disney i samarbete med fotografen Anne Leibovits. Det här 'r något som pågått under flera år! Konceptet är att kändisar ska posera som stora Disney-karaktärer.

Nu är det säkert väldigt få av er där ute som ens finner det här intressant/häftigt/fint/nostalgiskt och så vidare. Men kan inte låta bli att dela med mig av det, Disney-nörden i mig tycker det är en extremt cool grej

När vi flyttat kommer jag definitivt trycka upp dom här som tavlor!

#blogg

Skrivet av Puscifer:

Samtidigt är trailers för filmer raka motsatsen, där man på 3-4 minuter kan gissa sig fram till hela filmens berättelse.

Jo, den har man ju råkat ut för en hel del gånger! Minns inte vilken film det var, men det var en trailer för någon komedi. Den hade helt ärligt alla skämt i trailern, så ingenting blev kul när man såg allt i sin helhet. Men trailern var ju rolig i alla fall

Gameplay-material är helt klart den säkraste vägen för att se vad man får. Men oftast får man ju vänta ett tag innan man kan se sånt :/

"Vi visar dig något som inte säger något alls!"

Trenden verkar vara ett faktum. Trailers eller demos som inte alls visar hur det faktiska spelet kommer se ut. Minns en av dom första jag såg som inte hade så mycket med slutprodukten att göra, det var Dead Islands trailer. Det var helt klart en snygg trailer, men den "lovade" element som inte alls kom med i spelet. Då syftar jag främst på det emotionella som många började spekulera om när den började visas, jag och många med mig trodde att vi skulle få ett zombie-spel med en annan vinkel. Men det var samma sak som vi sett förr.

Idag verkar ännu fler ha börjat använda sig av den typen av första glimtar. Antingen bara en kort del av vad som sägs vara spelet, men som samtidigt förklaras inte vara den färdiga produkten. Eller en egentligen intetsägande filmsnutt.

Nog för att det får folk att diskutera spelet och skapa en viss hype. Men många gånger kommer dessa saker ganska nära releasedatumet, och då tycker man ju att dom borde ha så mycket mer att visa. I och för sig så är det ju garanterat ett medvetet val att inte visa mer än det dom gör, men ändå.

Igår såg jag trailern för kommande Resident evil Revelations 2, och det var ju samma sak där. En kort film på något som egentligen inte säger något om spelet. Det många lagt märke till är ju armbanden som skådespelarna i filmen har, samt att en av zombiesarna har ett tillhygge vilket indikerar att dom är av den smartare klassen. Men mer än det får vi inte veta! Jo, att "Evil is watching" får vi veta (vilket jag personligen tror har med armbanden att göra).

[http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20140901/har-ar-resident-ev...]
Där finns filmen!

Samma sak gäller ju PT:n för Silent Hills. Sjukt bra grej att spela igenom, men teamet själva har ju sagt att det där inte har något med spelet att göra. Det är inte ens bestämt vilket perspektiv spelet ska köras i.

Scary as f*ck!

Personligen så avskyr jag den typ av trailers som Nintendo använt sig av senaste åren, när det blir mer en "infomercial" än ett sätt att få folk att bli pepp på att köpa produkten. Det har mer varit filmer som man förväntar sig att återförsäljare ska få se för att lära sig om spelet och sen kunna förklara för kunderna på ett bra sätt. Så för mycket information är inte heller bra!

Som jag skrev innan, jag förstår konceptet med att låta vanligt folk få sätta bollen i rullning. Kampanjandet innan release blir ju mindre om vi spelare redan gjort reklamen åt dom. Men till viss del kan jag känna att man borde få något mer att bita i, i alla fall en liten del av storyn eller gameplay.

Vad tycker ni om att fler hakar på att visa mindre av den färdiga produkten? Eller ni kanske inte tycker att det är så alls?

#blogg

Haha!

Problemet med min dröm är att den kommer helt från tomma intet. Minns att jag hade mardrömmar om Skylanders-figurer när vi fick leveranser på dom innan releaserna (kom liksom kartongvis så hela lagret var fullt med gubbar). Men då kunde jag ju förstå varför. Nu har jag inte spelat något spel med figurer, typ Super smash, eller ens varit i närheten av några. Kanske är något undermedvetet trauma som ligger och pyr

I had a dream!

Om drömmar nu är ett sätt för hjärnan att bearbeta våra liv och allt som händer... kan någon då förklara varför jag drömde det jag drömde inatt?

Allting utspelades hemma, så inga konstigheter där. Båda sönerna och sambon var med. Men vi var inte ensamma... Det var figurer överallt! Specifikt tv-spelsfigurer.

Mer eller mindre sånna figurer.

Det började med några stycken, och efter några nätter passerat i drömmen så var dom överallt. Lägenheten liksom svämmade över av figurer. Till en början var det roligt att ha en massa figurer, sönerna älskade dom och nörden i mig tyckte det var awesome. Men när dom var tillräckligt många för att täcka i princip all golvyta så gick dom a la Chucky-mode. Det var alltså oändligt med små gubbar och knivar!

Efter en stunds tortyr i drömmen började sambons väckarklocka ringa och allting fick äntligen ett slut.

Men jag har extremt svårt att förstå vad det var min hjärna bearbetade. Någon som har några idéer?

#blogg

Då är det i alla fall 2 stycken som klarar av att utforska "den mörka sidan" då

Skrivet av WildThing:

Alltid god. I Mass Effect var jag spacejesus.

Go space Jesus! ;D

Skrivet av Nuckan:

I spel som Mass Effect, The walking dead, The wolf among us o.s.v. har jag slutat att försöka kategorisera karaktären som god alternativt ond. De val jag tar beror helt enkelt på vad jag själv känner ("in character") utan att försöka tänka i termer som gott och ont.

Detta tillvägagångssätt har därmed tillfört ytterligare ett djup till upplevelsen av spelet genom se varthän det lider på "moralskalan".

Walking dead kan jag hålla med om att jag bara gör det som känns rätt i stunden. Men där får man ju inte det slängt i ansiktet under tiden du väljer vilket som är "bra" eller "dåligt", så tror det underlättar