Inlägg av Real

Inlägg som Real har skrivit i forumet

Snudd på att detta nu gör allt som star citizen fortfarande jobbar med… 😂
Underbar support av Hello Games!

Skrivet av SWEBarb:

Hoppas epic ger äpplet stryk igen.

Trodde de förlorade i princip allt mot Apple, iaf i USA? (enligt min Google fu)
Eller menar du som att man kan slå på ett berg men inte vinna?

Är väl EU som får dem att lägga till stöd för ”stores”?

Skrivet av Bojkott:

Nämn ett spel som bara har släppts på en prenumerationstjänst.

Nu var det väl ändå du som fick det att låta som att det var negativt, och fick till svars att det även fanns att tillgå på andra sätt…
OnT.
helt missat detta men tror grabben kommer gilla detta. blir nog till o köpa gamepass för finns annat där som jag vill prova

Jag försökte claima, körde det på gamepass när det fanns där men klarade aldrig ut det. Men grabben har suttit på mitt konto och skrivit in sin ålder, så nu kommer jag inte ens åt butikssidan… 😀

Skrivet av lonian:

Googlade och då står det så här "The PS4 will still play downloaded games but it will not play anything that is loaded into the optical drive. " om blu ray enheten går sönder.
https://tronicsfix.com/blogs/news/ps4-ce-35888-2-error-code#:~:text=Error%20code%20CE%2D35888%2D2,this%20is%20not%20the%20case.

såvida du inte behöver uppdatera den så ja. är läsaren paj så kan den inte bytas och konsolen kan heller inte uppdateras vilket krävs med jämna mellanrum när sony släpper firmwareuppdateringar och speciellt ifall du vill spela online

Skrivet av Bullen86:

Förstår inte vad du menar? Om läsaren inte fungerar så kan du fortfarande spela digitala spel. Vissa har endast spelat digital i många år och inte testat om skivläsaren fungerar ens.

I detta fall med den nya PS5:an, så löses ju problemet om din skivläsare skulle bli defekt, där du alltid kan köpa en ny skivläsare som du kan parkoppla, istället för att köpa en helt ny konsol.

nej om läsaren slutar fungera kan du inte fortsätta spela digitalt… (sker så fort de kräver en uppdatering) goggla ”CE-35888-2”. ps3/4 funkar inte utan en fungerande skivspelare, fast den borde det. (även vid uppdatering) och man borde kunna byta den…

*edit: förtydligade lite

Skrivet av cyppa:

Tror nog att du fattar bättre än så

uppfattade det dock som att det inte framgick att problemet är inte att folk inte har internet utan den dagen sony väljer att sluta ”gifta” konsoller och läsare.

ps3 och ps4 går inte att använda den dagen läsaren ger upp, även ifall du inte spelar från skiva. läsaren går heller inte att byta ut och enheten som egentligen är hel är bara att slänga.

läsaren ger troligtvis upp före enheten och att då inte kunna byta känns ju trist. men visst det är aldrig några problem man har ju pengar…

Skrivet av cyppa:

Om man köper en ps5 idag, så har man förmodligen internet också.

det handlar inte om idag…

Problemet många verkar missa är att iom att det krävs internet så är det en service som tillhandahålls av sony. Om 15 år kanske de inte erbjuder aktivering. Har din läsare då gett upp så kan aldrig skaffa en ny. Samma med ps4, pajar läsaren är konsolen skrot även fast du enbart köpt spel från deras onlinestore. inget problem för någon, förräns de drabbas…
ps3/ps4 t.ex. slutar fungera fast det bara är läsaren som är trasig. Finns inget bra för konsumenterna med detta…
tänk om det samma gällde ditt grafikkort till datorn att istället för drivrutiner krävdes det att tillverkaren aktiverade det (s.k. marrying) para ihop det och låste till din maskin. bläh!

ser oerhört snyggt ut och känslan verkar finnas där, men är det bara jag som upplever ”micro stuttering” och upplevd låg fps i alla deras klipp, speciellt panoreringar?
När de flög genom skeppet vid 5:20 såg ”segt ut” blir lite orolig för att detta blir nya crysis…

Skrivet av kebbe:

Släpps ju till Switch så grafiken räknas väl som 10/10 om Zelda-logiken appliceras.

upplever dig som lite bitter över ett sju år gammalt spel som folk upplever som snyggt på hårdvaran det släpptes för, kan det stämma?

konstigt ifall inga spel skulle kunna få bra betyg på t.ex. en gameboy för att hemdatorer kunde prestera bättre, känns som du ändå inte är målgruppen så kanske gå vidare?

men ja, detta såg lite stelt ut…

Skrivet av robbis:

Tror inte Bethesda själva kommer göra det men moddarna jobbar nog redan på en lösning. Dom har ju redan de mesta av koden klar från Skyrim

ja och det tog ju inte lång tid heller, har ju endast varit ute i tolv år…

Skrivet av Fargo:


Spara en femhundring?
En ny tekefon kostar upp till 10 000 kr.

Gissar att Gertzy menade att du sparar på batteribytet?

Tycker själv detta är bra då jag är för snål att betala för batteribyte och tyvärr får miljön lida för min snålhet…

men känns som ett maxtak på kostnad för batteribyte hade kanske löst det bättre?

Skrivet av Shamanfox:

så är det såklart vad man känner till just nu, men för barn och gravida är det desto värre, därav varningarna med att tömma kattlådorna.

spelet verkar få fina betyg iaf…

Skrivet av Wilma19:

Jo visst, men det går över efter några veckor.

Rätt ska vara rätt.

men det var väl själva … 😀
nej du blir aldrig av med det då det inte finns något botemedel, symptomen mildras efter typ en månad men du har fortfarande antikropparna/cystorna kvar, och hur farliga de är är omtvistat/okänt.

skulle du mot förmodan bli äten av en katt så kommer du smitta katten…

det är som blodsmitta/hpt. rätt ska vara rätt!

nu äre fotboll så hann precis innan avspark 😎

edit: felstavningar

Skrivet av Wilma19:

"Hur behandlar man toxoplasma?
Behandling. Oftast behövs ingen behandling, eftersom sjukdomen går över av sig själv. Om du behöver behandling får du antibiotika."

Det brukar vara så att killen som anklagar andra för foliehatt sitter själv med den största foliehatten. Vad glad över att du fick lära dig något idag istället.

vet inte vad du försöker få till? du försökte placera mig i ett fack, jag svarade med att du blundade för fakta. 😊
Faktum kvarstår att 1/3 av alla människor i i-länder är smittade, blir några friska så är det nya som drabbats så vet inte vilket argument du vill vinna?

att mata troll har jag vetat länge är en onyttig praxis så detta blir det sista jag skriver om detta, ser fram emot spelet!

Skrivet av Wilma19:

Här har vi någon som lyssnar på Joe Rogan.

Blir man smittad av toxoplasma så går det över av sig självt efter en månad. Joe Rogan glömmer alltid att nämna det av någon märklig anledning.

Har aldrig lyssnat på joe rogan, men antar att du blundar för fakta och har en foliehatt (med kattöron? 😉)

Men läs i medicinska tidskrifter (lätt gogglat) det är en ganska häftig parasit som får möss/råttor att ”dras” till katter för att fortsätta sin spridning.

någon som vet om det kommer det finnas någon typ av co-op i stray?

Skrivet av Wilma19:

Detta kan bli bra tror jag! Katter > Hundar.

Då är du säkert som majoriteten av kattälskare smittad av toxoplasma gondii 😕

tydligen vanligaste parasiten i i-länder så det kanske förklarar alla kattbilder på nätet…. 😜

Spelet ser lovande ut även om jag gillar hundar mer, men har ju redan snobben på c64…

Skrivet av SunShine:

Sedan de här diskussionerna om spelarv. Hur långt vill man sträcka sig? Varför är det alltid Sony man gnäller på? Varför tar inte folk upp ex Spectrum spelen eller Turbograxs-16 (sjukt grym maskin för sin tid förövrigt) eller Commodore 64 eller alla Nintendo konsoler, Sega konsoler, Atari maskiner mm mm.

Har nog något med att många av dina exempel är konsoler/datorer utvecklade av företag som inte producerar hårdvara idag (konsoler) eller att det inte finns kvar alls som företag. lite svårt att be om bakåtkompatibilitet då...