Inlägg av Ftmch

Inlägg som Ftmch har skrivit i forumet

En värdig vinnare! Skrämde slag på mig så det lyckades med vad det försökte göra också, grattis!

Skrivet av ClockWise:

Ingen verkar hittills ha kört den "korrekta" vägen eller. Vilket är att smyga förbi första NPC och hamna bakom soffan, där man måste stänga dörren till kontoret för att komma vidare (killen vid datorn upptäcker även de som smyger), för att sedan smyga förbi hunden och vinna vid granen.

Det var precis det jag gjorde! Fastnade först vid dörren första gången, sen insåg jag att det ju fanns en kontroll för att stänga den. Mysigt spel! Nåt att utveckla med fler banor (finns hur hur många hus som helst tomten måste in i..) och mer ljud och sånt kanske. Trevligt och juligt!

Trevligt! Även om Below Zero inte nådde upp till ettan (svårt att klå nyhetens behag också) så var det också väldigt trevligt. Hoppas på ännu värre bråddjup och enorma monster som kan sluka en hel. Usch.

Skrivet av bloat:

Nu kanske det funkar?

Det gör det! Gött!
Ska sätta mig med sambon i eftermiddag och spela alla spel, sjukt kul att det var så mång bidrag i år! hoppas att traditionen fortsätter även nästa år.

Skrivet av bloat:

Nu har jag laddat upp, men är osäker på om det gick rätt? Det står "This game is currently unavailable" Riktigt kul spelsylt var det iaf, fick lära mig en massor och första fps'et jag gjort

Verkar fortfarande stå så (åtminstone för mig) för just ditt spel så något verkar vara lite vajsing!

Ska bli mycket mycket roligt att testa alla spel!

Hoppas att detta innebär en stundande PC-version också, och att den fungerar lite bättre än PC-versionen av ettan gjorde vid release...

Gav det en fyra men ångrade mig nästan direkt när jag började fundera, borde snarare vara en femma. Det har dock några brister som drar ner det lite som lite väl snitslade miljöer och bossfighter (svårt för regelrätta bossfighter) men.. ja. fan. Ett av de bästa spelen på flera år.

Jag är jävligt skraj när det gäller skräckfilm (märkligt nog inte skraj alls när det gäller skräckspel) och har knappt spelat några av de stora skräckspelen sen Amnesia skrämde slag på mig, men när jag körde Alan Wake 2 slets jag verkligen mellan att ta en paus och andas ut och att pressa vidare för att jag verkligen ville fortsätta spela. Spelet var tack och lov lagom läskigt och innehöll inte så många "hjälplösa" moment som i Amnesia-spelen, skräck blir alltid lite lättare när man kan återhämta sig från ett jumscare genom att kasta en flare i ansiktet på skuggjäveln och blåsa bort den med en hagelbrakare. Fantastiskt spel, otrolig stämning.

Framförallt har spelet personlighet, så jävla mycket personlighet.

Mysigt med jultema! hade varit kul att se folk implementera sekundära teman också från de som fått många röster. Jultema + ultravåld är ju en passande kombination t.ex. (jultema, ultravåld OCH dinosaurier vore inte fy skam heller...)

Körde igenom det för ett par månader sen och då fungerade det bra (i7-9700KF, 2070super och 32gb RAM). Hade inga problem med krasher eller dylikt. Prestandan kanske inte var på topp men det flöt på rätt bra.

Tråkigt att höra, hade helt missat att det skulle komma en tematisk uppföljare men Night in the Woods är min sambos favoritspel så det hade ju varit fint.

Kul med gamejam i år igen! hoppas att det blir några deltagare, alltid roligt att testa bidragen.
Temaförslag: myskusligt höstrusk.

Ordentlig rea på Red Dead 2 på steam nu så kör på det kanske. Sjukt prisvärt.

Skrivet av Force:

Vet inte om mitt stackars 3070 pallar med detta på min 3440x1440 skärm utan att köra allt på low, får kanske bli PS5an som får ställa upp denna gången

Ska du köra Ray Tracing kanske det blir problem men annars borde det fungera tycker jag. Nu kör jag visserligen 1080p med mitt 3070 men jag har i princip allt på medium/high och det flyter finfint med RT avstängt (och ser ändå riktigt bra ut).

Har börjat spela Alan Wake 2, än så länge är jag helt såld. Skönt att spela ett nysläppt spel som faktiskt flyter på bra trots sin fina grafik och dessutom fullkomligt dryper av stämning och personlighet. Är oerhört harig när det gäller skräckspel så jag gruvar mig lite inför att fortsätta men jag kan inte låta bli.

Last of Us i år har nog varit det värsta på länge, gick inte att spela alls för mig vid release pga. konstanta krasher etc. Dröjde många månader innan jag försökte på nytt, men då fungerade det bra tack och lov. Jedi: Survivor och dess kassa prestanda (som fortfarande inte är särskilt bra) var inte heller så roligt. Utöver det har jag väl förträngt alla traumatiska releaseminnen, framförallt så är det rätt sällan jag spelar spel precis när de släpps, brukar istället vänta på reor och patchar/DLC's när det är saker jag inte är extremt sugen på, brukar bli en mycket bättre spelupplevelse.

Hur var prestandan med burken ni recenserade med? Har liknande specs så det vore intressant att veta om det flyter på bra och på ungefär vilka inställningar.

Lite tråkigt att gameplayet inte är så spännande när jag tyckte att just det var riktigt bra gameplay i Control, å andra sidan var stämningen och storyn det som jag gillade bäst med både Control och ursprungliga Alan Wake så jag kommer nog vara rätt nöjd ändå. Förutom att notan för alla vuxenblöjor kommer bli skyhög då jag är väldigt känslig för skräckspel, nåja.

Skrivet av Vileoxe:

Ser bra ut, förhoppningsvis går det att stänga av krigs delen.

Om jag minns rätt så ska det gå att göra. Byggar-delen som fanns som demo ett tag är otroligt mysigt, verkligen gjort för att kunna bygga organiskt och mysigt och inte bara rutnät etc.

Mums vilket drömspel. Demot var något av det mysigaste jag spelat så detta ser man fram emot. Fantastisk medeltidsstämning.

Ger mig också in i dammsugardiskussionen. Är det någon som har tips på nån jäkligt lättmanövrerad och följsam dammsugare? Helst en lätt jävel med väldigt lätt rör etc.

Vår dammsugare (som minsann aldrig tänker ge upp även om den har fått stå ut med ett och annat de senaste 15 åren) är den mest tjurskalliga dammsugaren som någonsin funnits, fastnar överallt, läggger sig på "rygg" så fort man försöker flytta den någonstans och är allmänt tung och bökig, dammsugaret blir som en kamp mot ett motsträvigt plogdjur eller liknande, ständigt frustrerande. När den äntligen slutar fungera är vi väldigt sugna på att skaffa en som inte gör dammsugningen till det semi-helvete det är nu, haha.

Robotdammsugare är tyvärr inte ett alternativ pga. feg katt med magproblem och för mycket trösklar och möbler och skrymslen och vrår etc.