Inlägg av chipsb

Inlägg som chipsb har skrivit i forumet

1

Tröttsamt gnäll över de stora företagen och hur de förstör alla fina spel som annars hade kunnat blivit gjorda... Nej, så hade det aldrig blivit...

Vill man undvika dessa bolag, är det enkelt: Kör indiespel och sluta gnäll!

Vill man köra AAA spel, inse då (helst en gång för alla), att det krävs enorma resurser för att skapa ett sådant spel. Inte alls märkligt att de då får prioritera, göra avvägningar och försöka maximera lönsamheten. Misslyckas de kan det snabbt gå utför. Se bara på svenska Starbreezes kollaps, även om de kanske inte gjorde de AAA spel jag tänker på.

Tiden då tre eller fyra snubbar sitter i en källare och skapar ett mästerverk finns idag "bara" på indiescenen.

Var tacksam för börsen, privat ägande, den ekonomiska drivkraften som gör att människor vill skapa något som är bättre än det som har funnits. Annars hade vi alla fortfarande suttit med outvecklade maskiner och spel. Visioner är fantastiska, men de måste backas upp av möjligheten att tjäna pengar... Elon Musk är ett lysande exempel på hur man kan kombinera vision och profit!

Greed works!

Längtar efter att uppleva VR på AAA titlar som gamla skyrim, men gjort för VR från början. Utan sladdar och krångel. Så jag antar att jag får vänta 3 år.

Sen stör det mig ngt vansinnigt att en "skärmtillverkare" ska få styra vad jag kör på den...!

Personligen tycker jag att det här spelet är bortkastad tid för studion. Ge oss Med III istället! Kan det här bli annat än arkadigt? Att spela med någorlunda historiskt korrekta enheter på ett slagfält är ju oslagbart. Det här känns tramsigt...

Vad är så speciellt med Half-Life? Tyckte det var ganska trist. Det som fanns då och var fräckt, är redan gjort många gånger om och bättre.

Nu får ni sluta... Microsofts stora problem är att de gör en vuxen produkt som småungar vill ha... Och därför agerar de enligt sin ålder på forum...

Som PS3 ägare är det ganska kul att följa hatstormen mot Xbox One, men ni har missat poängen. Eller så är det att ni har fattat och inte vågar tala i klartext...

Online verifiering handlar självklart bara om att trolla bort piratkopieringen. De erbjuder en maskin med massor av funktioner (nyskapande sådana) som kräver onlineuppkoppling. Vilka har inte bredband idag? Hur många spelar inte online? Det är ju inget problem, om du nu inte tänkt cracka boxen och ladda ner spel. Tycker inte synd om er.... Betala för skiten ni spelar!

Någon undrade om vad nästa steg ska bli? Tja, i dagens DI kan man läsa att Fingerprints nu är Microsofts val för fingeravtrycksidentifikation. Köp ett spel, koppla det till ditt fingeravtryck............. Det kommer!

1