Inlägg av meganollan

Inlägg som meganollan har skrivit i forumet

Hur tusan gick illusive man vidare men inte Sovereign?

Hela den här dragons dogma mtx häxjakten är extremt överdriven. Har folk ens testat att spela? Jag är typ 30h in och inte en enda gång har jag sett eller blivit tvingad till att köpa nått. Inte en gång har jag känt nått behov till att lägga riktiga pengar på ingame saker som faktiskt redan finns... Det är dessutom ett singel-spel, så för ingen blir lidande av att någon annan köper.

Det enda som är rättfärdigat gnöllet lite är save/new game diskussionen, som var sjuktdåligt skött men som de faktiskt fixar pat har till. Frame raten är inte heller bra, speciellt inte i städerna men utanför märker inte jag nått (spelar på ps5).

Personligen har jag extremt kul med spelet och anser att ingen beöver vara oroliga för mtx.

Control var överförväntan. Hade riktigt kul med det. Bra stämning och intressant story.

Jag nominerar Sovereign från mass effect. Älskar hotet han känslan han ger spelen.

Tänkte nominera rayman legends. riktigt mysigt och glatt! älskar atmosfären

Nice, nu behövs bara en pokemon mod på detta så är det ju komplett

Kul! Älskar pokemon, men det är alldeles för enkelt och "barnvänligt".

Ge mig hades 2, då är jag nöjd

Spelade nyss ut subnotica: Below Zero och fixk mersmak. Så det blir att spela om ettan igen varvat med lite pokemon Violet.

Kul, har fortfarande inte lirat Below Zero pga av att många andra inte gillade det men det kanske är värt att plocka upp på rea. Älsakde ju ändå ettan

Tråkigt, var lite sugen innan och såg egentligen inga problem med att det bara var stömning från ps5:an. Men att betala 3000kr tänker jag inte göra, alldeles för dyrt.

Som många andra skrivit såhåller jag Chrono trigger och Secret of mana högt.
Vill också slå ett slag för "Tales of Phantasia". Tyckte det var fantastiskt snyggt för sin tid och gameplayet var lite annorlunda än de andra spelen. Hade ett spännande skillsystem och man kunde få riktigt "mäktiga" egenskaper.

Skrivet av bloodshed:

Man kan inte ta med sig spelare när man byter klubb utan han har köpt honom från den gamla klubben. Din stab med tränare, scouter, physios kan du plocka med dig om din nya klubb har råd och om dom vill följa med.

Tack för förtydligandet, då var det dom jag trodde 😊.

Tja! Blev taggad på lite fm igen efter att läst recensionen :). Har en liten fråga angående övergångar när man byter klubb? hur plockar man med sig spelare från klubben man lämnar på smidigast sätt? menar du bara att du köpt in honom vid transfer eller finns det nått annat bättre sätt? typ ställa krav för att skriva på?

Bloodborne har riktigt bra musik

Skrivet av Soulless:

Slår ett slag för ”Against the Storm”, ett riktigt trevligt Settlers/rougelite.
Early access men veckovisa uppdateringar.

https://store.steampowered.com/app/1336490/Against_the_Storm/

Det såg ju äckligt mysigt ut!

Mass effect 1 och 2 samt FTL!

Läste nyss SvD recension, en 2a. Kul att läsa recensioner från en icke "gaming" tidning. Fult, buggigt, och tomma/tråkiga städer vara några minus

Positivt var att berättandet var bra och värt att uppleva.

Skrivet av Stripe:

Har försökt ge mig på detta spel vid 3 tillfällen men jag känner att jag inte alls kommer in i det. Upplever att jag bara förstår en bråkdel av allt, vilket gör att jag lägger ner.

Yes, jag känner mig igen i detta. Tror lite hemligheten är också att man inte behöver kunna alla delar. tex crafting är extremt svårt och komplicerat. Jag gör inget sånt utan fokuserar på att trada om jag behöver nått.